Įkraunama...
Įkraunama...

Viena krūtis didesnė už kitą

Na, mano kairė irgi didesnė už dešinę - nežymiai, bet kai renkuosi liemenėlę, tai skirtumą pamatau. Kai maitinau vaikus, kairėje visada turėjau daugiau pieno. Po maitinimų proporcijos absoliučiai nepasikeitė. Beje, tas skirtumas buvo nuo pat pradžių, bet kai krūtinė ir šiaip nedidelė, tai tikrai išoriškai nepastebimas - vyras nepastebėjo per keliolika metų biggrin.gif . O vat mano draugė nešioja D dydį, tai baisiai kompleksuoja: po vaikų krūtys nukaro, ir aiškiai matosi, kad viena kabo gerokai žemiau už kitą, kokią liemenėlę bedėvėtų. Pas medikus tikrinosi - viskas gerai, bet vaizdas nekoks schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lialyte @ 2005 05 18, 10:17)
O šiaip kur krūtis galima pasitikrinti tarkim dėl krūties vėžio? Nemokamai?

Pirmiausia reikia eiti pas savo ginekologą ir jis nukreips kur tolliau kreiptis
Atsakyti
QUOTE(lialyte @ 2005 05 18, 10:17)
O šiaip kur krūtis galima pasitikrinti tarkim dėl krūties vėžio? Nemokamai?

Pirmiausia reikia eiti pas savo ginekologą ir jis nukreips kur tolliau kreiptis
Atsakyti
Ir pas mane nuo paauglystės kairė didesnė už dešinę, ir nutysusi labiau sad.gif . Anksčiau labai dėl to kompelksavau. Visokios bobutės aiškino, kad kai pagimdysiu ir pradėsius maitinti, jos susivienodins. Bet deja ne. Tačiau šiai dienai jau su tuo susitaikiau, vyras tipo to net nepastebi blush2.gif , o su liemenėle net ir nesimato. Taip yra ir tiek, nieko čia nepadarysi, būna ir baisesnių problemų.
Atsakyti
pas mane nuo paauglystes irgi nevienodos, o po maitinimo deja dar labiau tas skirtumas isryskejo... cry.gif
Atsakyti
Kiek teko girdėt, daugumai moterų viena krūtis kažkiek didesnė už kitą. 90 proc. būna didesnė kairė krūtis. O aš iš tų likusių 10 proc. su dešine didesne tongue.gif .
Šiaip visas mūsų kūnas nėra idealiai proporcingas, skiriasi ne tik krūtys, bet visa dešinė pusė nuo kairės.
Atsakyti
man nuo paauglystes shiek tiek didesne kaire krutis. po gimdymu ir maitinimo dydzhiai praktishkai susivienodino, bet kaireje budavo daugiau pieno, atsirado striju, todel ji liko shiek tiek labiau suglebusi ir nusvirusi, negu deshine.
Atsakyti
pasorodo ne mane viena tokie problema kankina..
bet pas mane kitaip nei pas jus didesne desine, ir del to labai kompleksuoju cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergycka @ 2005 06 02, 15:17)
pasorodo ne mane viena tokie problema kankina..
bet pas mane kitaip nei pas jus didesne desine, ir del to labai kompleksuoju  cry.gif

paverkim kartu smile.gif , gi mano irgi dešinė didesnė biggrin.gif
Tik kažkodėl nekompleksuoju, visai to neimu į galvą tongue.gif
Atsakyti
na o pas mane irgi viena siek tiek didesne uz kita, t.y. kaire, bet jauciasi tik palietus blink.gif
Atsakyti
Sveikutes, pas mane irgi yra sita problema. kad kaire didesne. Nors vede 7 metus ,bet vyras to nepastebejo. Tik as savo akytem matau, bet niekam nesakau ax.gif Tik va beda siuo metu gyvenu karstame Kipre, kai einu degintis, ir norisi nusiimti ir virsu maudomo, kazkaip nejaukiai jauciuosi, atrodo mato mano visus trukumus biggrin.gif , bet nekreipiu demesio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kipriete @ 2005 06 10, 09:26)
Sveikutes, pas mane irgi yra sita problema. kad kaire didesne. Nors vede 7 metus ,bet vyras to nepastebejo.

g.gif o aš kaip tik pati klausiau vyro, ar jam matosi, kad nevienodos... Nes įdomi buvo nuomonė iš šono, ir nebijau jam to pasakyt, nes juk būna su manim ne dėl to. Tai jis sakė, kad nesimato, nors tikrai pastabus yra. Nors dabar geriant KT, tai kažkaip žiūriu lyg ir apsilygino dydžiai...
Atsakyti