Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisiaus padėtis pilve

Turėtų apsiverti jau smile.gif bet nesibaimink, per pqkaitėles mums pratimukų rodė kaip padėtį pakeisti...atisguli ant žemės ar ant lovos ištiesi visą kūną, kojas sulenki prasketi po nugara porą pagalvėlių ir kvėpuoji pilvu kiek nori, gali 10 min, 5 min ir pusvalandį...turėtų padėti smile.gif
Atsakyti
Svarbiausia, kad knygose raso, kad tokiu istriziniu padeciu pasitaiko gal tik 2-3 procentai! ir uztaikyk tu man taip, nu! doh.gif
Atsakyti
Aš irgi susipergyvenus, nes maniškis sau patogiai įsitaisęs sėdi...... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolka @ 2005 08 11, 13:01)
Aš irgi susipergyvenus, nes maniškis sau patogiai įsitaisęs sėdi...... sad.gif

Maniškė sėdėjo iki 36 savaičių, o kada atsivertė tai ir nežinau, nes nejaučiau, kai buvo 38 jau buvo žemyn galva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmukas @ 2005 08 11, 13:16)
Svarbiausia, kad knygose raso, kad tokiu istriziniu padeciu pasitaiko gal tik 2-3 procentai! ir uztaikyk tu man taip, nu!  doh.gif

maniškis irgi įstrižai guli smile.gif
Atsakyti
maniškė jau buvo žemyn galva, o va 35 savaitę ėmė ir atsisėdo blink.gif nu šiek tiek išsigandau, bet po paskutinės apžiūros gydytoja sakė, kad vėl viskas gerai, taip, kad nepergyvenkit be laiko, gali ir paskutinę savaitę dar verstis ypač jei vaikutis nelabai didelis ir jam užtenka ten vietos...
Atsakyti
mano drauges vaikutis buvo istrizai ax.gif o apsiverte kaip reikia dvi dienos pries planuota cezari 4u.gif
Atsakyti
man tai irgi dar vartosi visaip ir istrizai ir ne tik doh.gif
Atsakyti
Mano pingviniukas dar pries dvi savaites buvo istrizai,o dabar jau jau galvyte zemiau,mazai truksta,tai doc sake kad dar vlaiko turim iki36 sav,sake jei ka tai padesim apsiverst blink.gif taip kad dar laiko yra
Atsakyti
QUOTE(lauryte1 @ 2005 08 13, 02:01)
Mano pingviniukas dar pries dvi savaites buvo istrizai,o dabar jau jau galvyte zemiau,mazai truksta,tai doc sake kad dar vlaiko turim iki36 sav,sake jei ka tai padesim apsiverst blink.gif taip kad dar laiko yra

Labutis, tai seniau bandydavo apversti, bet dabar daro dažniausiai planinį cezarį, neberizikuoja rankomis apsukdami.Maniškė irgi aukštyn galva- sakė viena akušerė- gudrus vaikas , bet apsivertė paskutiniu momentu,Aš esu kažkur apie tai rašius, bet pasikartosiu- man patarė krikčioniškų gimdymo namų gydytoja- pasikalbėti su lėliuku blink.gif , taigi kas vakarinis ritualas -tėtis kalbindavo apsiversti biggrin.gif ir vieną vakarą po pokalbio ėmė ir apsisuko- taip stipriai , kad aiktelėjau.Tik mums jie atrodo- nemato , negirdi , nejaučia, o ištikrųjų juk protinga būtybė ir viską supranta.Sėkmės visoms nestuke.gif
Atsakyti
Musu leliukas jau 29 savaite buvo galva zemyn isitaises smile.gif , tikiuosi, kad nepersigalvos mirksiukas.gif ...

O praejusia savaite nestukiu mokykleleje pribuveja, kuri vede paskaitas, mums pasake, kad bus nauja dalyve- mergina, kurios vaikas apsiverte 38 savaites pabaigoje- ji i kitas paskaitas apie gimdyma neatejo, nes jau buvo isitikinusi, kad reikes cezario pjuvio...Tai ta mergina buvo tokia laiminga smile.gif smile.gif smile.gif Taigi vaikas gali apsiversti dar veliau... wub.gif
Atsakyti
Maniskis taip pat buvo istrizai įsitaisęs, bet apsivertė ir nieko nejutau gal kokia 36 savaite, o 38 pagimdžiau. Manau nereikia iš anksto nusiteikti ir viskas bus gerai.
Atsakyti