Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(jura-rura @ 2008 06 26, 14:39)
o jazau, tai aisku parduotuveje
berods "zaliasis taskas" vilniuje.....  smile.gif

a jazau, pirmiausia reikiai pasidometi ka perki ax.gif va dabar ir musytes..........
Atsakyti
ne, ji niekada nestovėjo ant saulės ir neatrodo serganti, net naują lapuką leidžia, šaknys ir gražiai žalios, įdedu foto kaip viska kita atrodo.

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 06 26, 14:44)
a jazau, pirmiausia reikiai pasidometi ka perki  ax.gif va dabar ir musytes..........

tai vat, o kas galejo zinoti.... o jau jos skraido ir nervija, ku daryc? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elle @ 2008 06 26, 14:45)
ne, ji niekada nestovėjo ant saulės ir neatrodo serganti, net naują lapuką leidžia, šaknys ir gražiai žalios, įdedu foto kaip viska kita atrodo.

ai tai gal siaip jis paseno ir naujam lapiukui vieta uzleidzia 4u.gif pasodinta i gera substrata viskas gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elle @ 2008 06 26, 14:45)

tai viskas gerai smile.gif

QUOTE(jura-rura @ 2008 06 26, 14:49)
tai vat, o kas galejo zinoti.... o jau jos skraido ir nervija, ku daryc? doh.gif

jau rasiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 06 26, 14:59)
tai viskas gerai smile.gif
jau rasiau mirksiukas.gif

nematau
gali parasyti trumpai. aciu labai.
Atsakyti
QUOTE(jura-rura @ 2008 06 26, 15:06)
nematau
gali parasyti trumpai. aciu labai.

Uzsisakyti substrato epifitinems orchidejoms is www.orchidejos.lt dar yra pirkti vilniuje ermitaze...po to istraukti gele is to pasodinto substrato, saknis nuplauti, substrata ismesti ir isodinti i geraji.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aneizza: 26 birželio 2008 - 14:20
aneizza, tu pervedei pinigus g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 06 26, 15:20)
aneizza, tu pervedei pinigus g.gif

zinok dar ne, nes laiko neturejau, vis kas nors sutrukdo, o kas tau nesigauna kas nors?
Atsakyti
QUOTE(jura-rura @ 2008 06 26, 15:06)

doh.gif
siaip siulyciau traukti ja lauk ir persodinti i substrata is cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 26 birželio 2008 - 14:22
Ir aš esu tą substraktą pirkusi iš "Žaliojo taško" ar kažkaip vadinasi. Sodinau 2 mažus orchidėjos Nobile daigus. Kolkas stovi, nieko-nei auga nei vysta. Čia tokį eksperimentą dariau, kadangi šiose srityje esu naujokė. Šiaip drėgnas buvo labai substraktas, nelaisčiau po įsodinimo gal 2 savaites.
Atsakyti
QUOTE(Filia @ 2008 06 26, 15:23)
Ir aš esu tą substraktą pirkusi iš "Žaliojo taško" ar kažkaip vadinasi. Sodinau 2 mažus orchidėjos Nobile daigus. Kolkas stovi, nieko-nei auga nei vysta. Čia tokį eksperimentą dariau, kadangi šiose srityje esu naujokė. Šiaip drėgnas buvo labai substraktas, nelaisčiau po įsodinimo gal 2 savaites.

siaip phalikams ir nobiliams reikalingas skirtingas substratas
Atsakyti