Įkraunama...
Įkraunama...

Ar sugadinote vestuvinę suknelę?

Susipurvino apacia; iplesiau ties siuviniu, uzkabindama radiatoriaus krasta sodyboje doh.gif leidziant zibintus 12val. nespejau pasitraukti salin - krentantis parafinas aptaske visa suknele vasku: pamaciau aisku tik tada, kai nuveziau i salona doh.gif kaip bebutu keista - nieko papildomo nuomos salonui neteko moketi.
Atsakyti
o pas mane buvo mano nuosava suknele, tai truputi jos apacia ispurvinau nuo vaiksciojimo, bet nelabai matesi smile.gif geras oras buvo, tai ir neispurvinau biggrin.gif
Atsakyti
sukneles tik apacia supurvinta buvo smile.gif
Atsakyti
o as tik ispurvinau sukneles apacia,bet ne baisiai..dziaugiuos kad nieko nesuplyso. aisku saugojau beproto,kad niekas su cigaretem nepradegintu.na dar svarkelis truputi pazaliavo nuo gelyciu.bet nieko baisaus. biggrin.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
biggrin.gif per mazai atlenke,tad suplesiau daug visa apacia tiulis buvo ......ispurvinau irgi isa juoda apacia buvo,...buvau palikusi uzstata 250 grazino 120 lt bent tiek......suknele buvo atrodo ledine katu katu....bet pati kazkokia made in china........ir visos padalkos nesilaike batai kabinosi uz apacios tiulio....
Atsakyti
Kazkaip pasiseke apsaugoti nuo bet kokios nelaimes.... bigsmile.gif
Kadangi suknele siuvausi pas dizainere ir tik sau - tai labai saugojau.... ax.gif
Gal tik kazkiek apacia pasiterliojo ax.gif
Atsakyti
Ir istepiau,ir aptaskiau,nes lijo doh.gif O dar ir iplesiau sokdama,bet nieko,salone primoket uz tai nereikejo blush2.gif
Atsakyti
Aš tai ir apačią išpurvinau, nes šleifu Vilniaus senamiesčio gatveles šlaviau, ir vakarop šokdama kiek įplėšiau, bet visai nesukau sau galvos dėl to - mano suknelė, tai daryk ką nori:) Paskui salone apačioje gražiai nukirpo, kru įplėšus buvau ir spintoje vėl kaip nauja guli:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuzhe_d: 09 kovo 2010 - 19:51
Aš taip pat nemažai šiukšlyčių su apačia surinkau blush2.gif nes kad ir kaip matavo, paliko per ilgą verysad.gif o ryte labai lijo ir apačia pasidarė juoda smile.gif bet ant tiek juoda, kad kai kas žiūrėdami foto (kuriose nepavyko paslėpti apačios) galvojo, kad čia taip turi būt biggrin.gif bet kadangi pati salone dirbus, tai žinau, kad čia nieko baisaus 4u.gif tai net nebuvau pasiruošus mokėti ax.gif beje, labai stebiuos, kad nei kiek nepaėmė už parafiną ant suknelės, nes šiaip dažniausiai jis nebeišsivalo g.gif geras salonas turbūt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LolitukasJ @ 2010 04 20, 12:36)
Aš taip pat nemažai šiukšlyčių su apačia surinkau  blush2.gif  nes kad ir kaip matavo, paliko per ilgą  verysad.gif  o ryte labai lijo ir apačia pasidarė juoda  smile.gif  bet ant tiek juoda, kad kai kas žiūrėdami foto (kuriose nepavyko paslėpti apačios) galvojo, kad čia taip turi būt biggrin.gif  bet kadangi pati salone dirbus, tai žinau, kad čia nieko baisaus  4u.gif  tai net nebuvau pasiruošus mokėti  ax.gif  beje, labai stebiuos, kad nei kiek nepaėmė už parafiną ant suknelės, nes šiaip dažniausiai jis nebeišsivalo  g.gif  geras salonas turbūt  biggrin.gif

drinks_cheers.gif mano salone irgi labai geranoriškai žiūrėjo,nors suknelės apačią gerokai papurvinau, dar buvau iš jų pasiemus sektukų plaukams kurios beveik visus pamečiau blush2.gif bet nė žodžio nepasakė ir gražino visą užstatą thumbup.gif
Atsakyti
mano suknele buvo su sleifu, bet ta sleifa atkabino tik atelje, o veliau jis uzsikabino virs uzpakalio... na man suknele liko svarute grazute, nors maniau, kad bus baisiai purvina blush2.gif labai bijojau i tualeta eiti, bet su pirsliene kartu pavyko lotuliukas.gif gal tik ant sketuko buvo uztiske raudono sampano, bet is karto emiau plauti... unsure.gif na uzstata grazino...nesugadinau sukneles
Atsakyti
suknelės apačia šiek tiek išsipurvino,bet daugiau viskas gerai buvo ax.gif
Atsakyti