Įkraunama...
Įkraunama...

Ar sugadinote vestuvinę suknelę?

jooo...... gerai kad tik sukneles apacia smile.gif fotosesija vyko pajury su zirgais ir dar fotografes tokios crazy buvo , tai reikia isivaizduoti kas ten vyko thumbup.gif

as tai bijojau eit grazint suknios, nes ja nuomojaus nauja.. kadangi atostogavau po vestuviu, tai vyras nuveze biggrin.gif
Atsakyti
Ne, nes labai saugojau, bet vyrui ant baltiniu torto gabaliuka netycia uzmeciau. blush2.gif
Atsakyti
man buvo truputi per ilga suknele, todel sleifo sagute nuplesiau, bet del to nereikejo nieko sumoketi arba nepastebejo, bet kazkokiu budu ant veliumo skylute atirado? uz ja paklojau 50LT
Atsakyti
Maniskes apacia labai stiporiai susitepe kazkokia juoduma, tikrai ne zemem , bet viskas issivale, nesiau i nuomos salona ir paprasiau, kad isvalytu, mielai sutiko, zinoma ne uz dyka biggrin.gif issivale viskas smile.gif
Atsakyti
buvau vienose vestuvesi ryte pamaciau jaunosios buvau apsales.
per fotosesija miegamajame smile.gif netycia prisiliete prie zvakes ir pradege apie apacia kad buvo purvina tai jau nesneku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eluuuna @ 2008 10 09, 18:27)
Suknele nuomavausi, buvo laaabai karsta vasaros diena, tai as ja stipriai istepiau su smala, kai ejome plentu link tilto..... Kazkaip nesijaudinau,

Aš irgi nesijaudinau, maniau kad salonuose jie ten stebuklingai viską išvalo doh.gif
Pas mane situacija buvo ta pati, buvo labai karšta diena, ir ant tilto ne tik kad su ta smala visus batus suvariau bet suknelę aptaškiau smala. Paskui dar po rytinę rasotą žolę pavaikčiojau, dar papurvinau, tai tos smalos kaip ir nesimatė ax.gif
Bet kaip sakiau nesijaudinau, nunešiau atidaviau ir viskas. Po kelių dienų sulaukiu skambučio iš salono. Kadangi nuomojantis palikau savo visus duomenis. Man paaiškino, kad suknelę sugadinau nepataisomai ir liepė man ją nupirkti doh.gif . Susinervinau baisiausiai, puoliau ieškoti sutarties. Sutarties kopiją, pasiimant suknelę, savininkė pasiliko sau. Bandžiau prisiminti kas ten parašyta, ir prisiminiau, kad reikės papildomai sumokėt tik už sugadinimus.
***** sugadino man jie visą povestuvinę nuotaiką su ta suknele. Šitą reikalą apsiėmė sutvarkyt vyras. Nuvažiavo į saloną ir liepė dar kartą parodyt tą nepataisomą suknelę. Kadangi suknelė buvo iš juostų, tai savininkas iškarto pasakė, kad nieko čia tokio, jie tiesiog sugadintą gabalą "išims" ir įsiųs naują ir suknelė vėl bus kaip nauja ax.gif . Vyrai kažaip labai greit vyriškai susitarė. Tiesa už sugadinimą paliko dar 100 Lt.
Dar pas vyrą klausiau ar labai ten tos dėmės neišsivaliusios. mano vyro akim atrodė kad ten tik keli taškiukai irnesakyk.gif
Atsakyti
oi kaip sugadino mano suknele,vos i asaras nepuoliau...suknele nuomavau,ir po visu santuokos rumu ir baznyciu vaziavom su arkliais fotografuotis,vietoi balto svaraus arklio atvederuda,murzina... doh.gif kategoriskai buvau atsisakius lipti ant jo,bet ikalbejo mano nelaimei. Isivaizduokit kokia suknele buvo kai nulipau,visas sonas pilkas! ir dar negana to tik nulipus arklys kanopa ant padalku uzdejo,taip ir liko antspaudas doh.gif bijojau pati grazinti,teko uosviui nuvesti doh.gif
Atsakyti
as suknyte pirkau, tad visi iplysimai per siules ir visi sulaistymai ir istepimai man nebaisu visai, issivalys parduosiu, neissivalys paliksiu prisiminimui, nepergyvenu, nes mano suknyte kainavo tiek pat, kiek dauguma moka nuomos salonams uz nuoma.tad isivaizduosiu, kad buvau issinuomavus ir viskas, bet uztat per vestuves kokia rami buvau, nebijojau nieko su ja daryti nes viduj zinojau, kad cia mano ir kad niekas nereiks priekaistu ax.gif
Atsakyti
musu vestuves praejo super nerealiai, tik keli negeri nutikimai ivyko,bet tai nesugadino visiskai nuotaikos wub.gif isejus is baznycios, turejome gerti is "jaunuju" papuostu tauriu,kurios pasirodo,suduzo bevaziuojant limuzine doh.gif likuse taure, sudauziau sekmingai uz musu laime wub.gif
visa kita, dar mazesnes smulkmenos thumbup.gif
Atsakyti
tik padelkos buvo purvinos blush2.gif
Atsakyti
as savo irgi issaugojau, tik purvina buvo, bet niekur neiplesiau smile.gif bet va pamergytems ne taip pasiseke, kelios buvo iplese suknytes sad.gif
Atsakyti
suknute nuomojausi, bet saugojau ja ne del to, kad paskui bijociau baudu ar dar ko, o del to, kad norejau kuo ilgiau ja islaikyti svaresne. bet jau pirma klecka uzsivariau vaziuojant is baznycios fotosesijai. ant suknutes uzsimeciau blizgesio sepeteli, tai net vairuotojas puole gelbet, serveteliu dave pavalyti lotuliukas.gif paskui nutruko sleifo sagute, bet ja liudininke prisiuvo, turejau tam atvejui siulo su adata. zinoma po visu sokiu sukneles apacia jau buvo papilkejusi, bet ir to bent kazkiek buciau galejusi isvengti, jei nebutu nutrukes palenkimas, kadangi suknele trumpino kelias cm ir juos ieme ties liemeniu. nemoku kitaip paaiskinti, bet suknele jau reikdavo pakelti, kad neminciau beeidama. matyt tik keliais siuliukais uzkabino ir tiek ziniu. grazino mama, tai salone labai gyre, kad tokia ganetinai svari liko, nes sake grazino ir juoduteliu sukniu. o siaip salonams svarbiausia, kad suknele nebutu pradeginta, suplesyta ar istepta kokiais neisvalomais dazais, tirpalais ar dar kuo. visa kita pataisoma smile.gif
Atsakyti