QUOTE(Eluuuna @ 2008 10 09, 18:27)
Suknele nuomavausi, buvo laaabai karsta vasaros diena, tai as ja stipriai istepiau su smala, kai ejome plentu link tilto..... Kazkaip nesijaudinau,
Aš irgi nesijaudinau, maniau kad salonuose jie ten stebuklingai viską išvalo
Pas mane situacija buvo ta pati, buvo labai karšta diena, ir ant tilto ne tik kad su ta smala visus batus suvariau bet suknelę aptaškiau smala. Paskui dar po rytinę rasotą žolę pavaikčiojau, dar papurvinau, tai tos smalos kaip ir nesimatė
Bet kaip sakiau nesijaudinau, nunešiau atidaviau ir viskas. Po kelių dienų sulaukiu skambučio iš salono. Kadangi nuomojantis palikau savo visus duomenis. Man paaiškino, kad suknelę sugadinau nepataisomai ir liepė man ją nupirkti

. Susinervinau baisiausiai, puoliau ieškoti sutarties. Sutarties kopiją, pasiimant suknelę, savininkė pasiliko sau. Bandžiau prisiminti kas ten parašyta, ir prisiminiau, kad reikės papildomai sumokėt tik už sugadinimus.
***** sugadino man jie visą povestuvinę nuotaiką su ta suknele. Šitą reikalą apsiėmė sutvarkyt vyras. Nuvažiavo į saloną ir liepė dar kartą parodyt tą nepataisomą suknelę. Kadangi suknelė buvo iš juostų, tai savininkas iškarto pasakė, kad nieko čia tokio, jie tiesiog sugadintą gabalą "išims" ir įsiųs naują ir suknelė vėl bus kaip nauja

. Vyrai kažaip labai greit vyriškai susitarė. Tiesa už sugadinimą paliko dar 100 Lt.
Dar pas vyrą klausiau ar labai ten tos dėmės neišsivaliusios. mano vyro akim atrodė kad ten tik keli taškiukai