Įkraunama...
Įkraunama...

Ar sugadinote vestuvinę suknelę?

Man atrodo net neisvengiama neistepti sukneles padalku, mano suknele buvo net ne per ilga, bet zeme sieke,pakol visur apvazinejom tai ir susitepe, dar besokant buvo uzlipe keli sveciai,bet negaila suknele pirkta... ax.gif
Atsakyti
Kadangi lijo, tai šiek tiek išsipurvino suknelės bei nuometo apačia. Bet nieko labai baisaus, viskas labai lengvai išvaloma. MB savo kostiumą gėrimais daug labiau sulaistė, bet vėlgi, nieko nepataisomo. Tuo labiau, kad abu savo aprangą pirkome/siuvomės, tai ne pasaulio pabaiga, jei kas nors ir būtų atsitikę.
Atsakyti
suknyte nuomavausi ir buvau pirmoji ja uzsidejusi taigi ja beproto saugojau. biggrin.gif aisku,buvo apipilta sampanu ne karta (pirmaji karta dar namie,bet suknyte buvo tokios spalvytes ir medziagytes,jog nesimate thumbup.gif ) bei ispurvinta apacia.o siaip nieko jai nepadariau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*didi* @ 2009 09 04, 23:46)
suknyte nuomavausi ir buvau pirmoji ja uzsidejusi taigi ja beproto saugojau. biggrin.gif aisku,buvo apipilta sampanu ne karta (pirmaji karta dar namie,bet suknyte buvo tokios spalvytes ir medziagytes,jog nesimate thumbup.gif ) bei ispurvinta apacia.o siaip nieko jai nepadariau bigsmile.gif

As irgi suknyte nuomavausi ir nieko nepadariau.. ax.gif Aisku, apacia liko purvina, sito jau niekaip neisvegsi ir iplyso pasijonis.. O suknyte liko sveikut sveikutele.. smile.gif
Atsakyti
vėlai vakare nutrūko tik viena diržiuką prilaikiusio užsegimo kilputė (iš aštuonių lotuliukas.gif ), tai suknelė beveik kaip nauja, ką tik apžiūrėjau, net su kermpudra neišterliojau thumbup.gif
Atsakyti
Mano vestuviu diena buvo labai geras oras,jokio lietaus,bet vien dulkiu uzteko,kad padalkai issipurvintu.O jau uz stalo sedint,vyriausias pabrolys ir kompotu apipyle,bet to niekas ne nemate,ne tas rupejo.Ziurejo nuotakai i akis,ne i padalkus lotuliukas.gif o suplesyt,tikrai nebuvo kada,nors uzmyne buvo ax.gif
Atsakyti
Suknelės nesuplėšiau, bet išsitepiau daug. Planuotojos gal 10 kartų ją valė. Bet nieko, labai nesimatė, o fotkėse pergyvenau kad matysis, bet irgi nieko. Fotografas paaiškino, kad net retušuot nereikėjo, nes balta fotkinant ją ištraukia ar kažkas pan..
O nuomos punkte irgi nieko nesake ir mokėt papildomai nereikėjo.
Atsakyti
O aš savo suknią vakare išvis nusikirpau biggrin.gif Tiesa, paprašiau, kad nukirptų. Tiesiog šventės vidury sugalvojau, kad su trumpa bus patogiau šokt. Aišku ji jau buvo ir papurvinta, ir paplėšyta šiek tiek, bet aš buvau nusiteikus, kad čia mano šventė, o suknelė vis tiek vienkartinė, tai nėra čia jos ko saugot. Svarbu pati laisvai jausčiaus ir kitų nevaržyčiau smile.gif Žodžiu džiaugiuos - praktiškai turėjau dvi sukneles per vestuves biggrin.gif

Tiesa, suknia siūta buvo.
Atsakyti
Na mūsų dieną buvo geras oras, tačiau padalkos vistiek ryte buvo pilkos lotuliukas.gif tiesa, suplėšiau kažkaip priekyje pasijonį... kokiu būdu - neįsivaizduoju ax.gif
Atsakyti
na sukneles apacia susipurvino, nes teko pavaiksciot po rasota zole, paskui po smeli... ir nuo gelyciu vandenuku apsitaske... bet nieko nedariau. vanduo isdziuvo ir neliko demes. o ir su sukneles apacia nieko nedariau, apsimecaiu kad nieko nera ir nekvarsinau sau del to galvos, nagadinau nuotaikos biggrin.gif
Atsakyti
Mano sukneles apacia buvo purvina ir suplese toj vietok, kur buvo prisegtas sleifas blush2.gif
Atsakyti
Turbūt neįmanoma neištepti vestuvinės suknelės. Mano tai ir pasijonis nuplyšo, ir apačia tikrai daug susitepė.
Atsakyti