Įkraunama...
Įkraunama...

Ar sugadinote vestuvinę suknelę?

Aš savąją suknelę nuomavausi. Buvo naujut naujutėlė. Šeimininkė maldavo, kad tik gink dieve atsargiai, nes po manęs dar dvi nuotakos jos norėjo. Šokau, trypiau visa naktį, sokiai.gif bet suknelės nesuplėšiau, nors ir su šleifu buvo. Šleifas šokių metu buvo prisegtas. Apačia žinoma buvo šiek tiek purvina. O dar ryte pastebėjau, kad šleifą man kažkas ištepė, sakyčiau krauju. Lamei tai buvo tik viršutinis organzos sluoksnis ir dėmė su muilu kuo puikiausiai išsiplovė. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samira: 03 rugpjūčio 2008 - 20:19
maniske tai visa juoda liko, sokau laksciau ir negailejau, nes suknele pirkau ax.gif
dabar kai pagalvoju, tai kaip gerai, kad suknele turejau savo ir nenuomojau, nes visiskai nesukau sau galvos del sukneles.
Manau, kad viskas issivalys,nes ten tik dulkes nuo visu keliu nuslaviau, jokiuvynu neapsipyliau. ax.gif
Atsakyti
Mano suknele buvo su dideliu sleifu, o dar buvau uzsisegusi 4m. veliuma biggrin.gif ... tai pirmiausiai isslaviau visa baznycia... doh.gif o po ceremonijos kazkaip sugebejau tame sleife didele skyle padaryt.. na bet nieko mes pridangsteme graziai ir nieko nesimate smile.gif))
Atsakyti
Mano suknelė buvo pirkta, tai per vestuves daviausi jos negailėdama smile.gif Apačia buvo visa juoda ir nuo pudros išsitepė priekis, prie kaklo. Niekas neįplyšo thumbup.gif Dabar suknelė išvalyta ir kabo spintoje. Ateinančios kartos galės pasižiūrėti, nes parduoti neketinu rolleyes.gif
Atsakyti
Savo suknelės nesugadinau wub.gif ,bet mano draugė unsure.gif gerai kad ją pirko,nes per savo vestuves papuolė į avariją,trūko jai ausies būgnelis ir suknelė buvo kruvina,atsidūrėm Pasvalio ligoninėje didesnių nukentėjimų nebuvo unsure.gif ,ten vonioj praplovėm suknelę kad negryžt vietoj baltos raudona ir kadangi vyko balius kaime čia prieš 9 metus ir sunkiau niekas nenukentėjo tai ir sėdėjo jaunoji praskalbta suknele,tik vat gerai nors kad pirkta buvo unsure.gif
Atsakyti
Suknelę nuomavausi. Bet jau apačia suknelės, tai juoda buvo... Visos apačios atbrizgo ax.gif Nors ir šleifą buvau pasileidusi tik 2 kartus, bažnyčioje ir Rotušėje, man vis vien jis susigadino... O kad ir paskui buvo susegtas, vis vien išsitepliojo ir apdirsko blush2.gif Bet už tai juk ir mokame nuomos pinigėlius smile.gif
Atsakyti
sukne nuomavausi. šokau daug, bet suknelės nesuplėšiau. smile.gif tik apačioje išpurvinau, kadangi lauke buvo šlapia. ai dar tiesa man ties kaire pažastim pradėjo lįsti vielytės, tai biškiuką nutrynė pažasti. verysad.gif bet visktiek viskas buvo super. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mirameda @ 2008 08 27, 17:29)
sukne nuomavausi. šokau daug, bet suknelės nesuplėšiau. smile.gif  tik apačioje išpurvinau, kadangi lauke buvo šlapia. ai dar tiesa man ties kaire pažastim pradėjo lįsti vielytės, tai biškiuką nutrynė pažasti. verysad.gif bet visktiek viskas buvo super. thumbup.gif

o as kai buvau pamerge tai issinuomojau suknele, tai per vestuves ir man pradejo listi po pazastim kazkokia plastmase. o kai buvau antrose vestuvese pamerge, tai buvau jau su savo suknele ir aciu dievui nes apacia buvo nuplisusi visa o suknes priekis istepltas tepalais kazkokiais, bet su benzinu pavalius trupuciuka nusivale , taciau kvapas tai buvo, o mano pabrolys tai sugebejo susiplesyti kelnes, nuo vienos kojos kaip plyso tai iki virsaus ir suplyso beveik, bet davesi ir tokiau jis ten biggrin.gif
Atsakyti
Suknele nuomavausi,tai salono savininke tik prase,kad nesudeginciau ir nesuplesyciau biggrin.gif suknele buvo su sliefu,tai to sleifo apacia buvo issimurzinusi ir viskas,tai kai grazinau suknele,savininke tik ir plojo rankom,kad nieko nenutiko,nes po poros savaiciu kita mergaite turejo su ja buti savo didziaja diena rolleyes.gif
Atsakyti
Mano suknele irgi buvo su sleifu,
lyg ir daug kur vaiksciuojom ir tas sleifas buvo atsegtas,taciau net nustebau kita diena kad ji tiesiog purvina(nedaug) bet ne juoda kaip tikejausi lotuliukas.gif
Beje,salonas man dave ne ta pasijoni kuri visa laik matavausi,ir gavosi taip kad suknele porai cm buvo per ilga verysad.gif ne labai patogu buvo.
Atsakyti
As stengiaus saugoti suknele, nes zinojau, kad po manes kazkas ja dar tikrai desis. Sleifo nesudirbau, nes isvis pamirsau issileisti biggrin.gif Apacia truputi issipurvino, vienoj vietoj nezymiai (svarbiausia pataisomai) iplyso. Dar apsipyliau, bet tik vandeniu.
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2008 09 08, 02:28)
As stengiaus saugoti suknele, nes zinojau, kad po manes kazkas ja dar tikrai desis. Sleifo nesudirbau, nes isvis pamirsau issileisti  biggrin.gif  Apacia truputi issipurvino, vienoj vietoj nezymiai (svarbiausia pataisomai) iplyso. Dar apsipyliau, bet tik vandeniu.

Gerai kad tik vandeniu lotuliukas.gif
Atsakyti