Įkraunama...
Įkraunama...

Džemai prie mėsos

Apklausa: vaisių-uogų padažus prie mėsos: (123 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Ar užsidedate prie mėsos uogų džemą ar padažą, uogienę?
Aš labai mėgstu prie mėsos džiovintų slyvų džemą ir naminę uošvienės kriaušių-bruknių uogienę arba pirktą bruknių padažą užsipilti wink.gif , svečiuose valgiau vištą su obuoliene, bet šis derinys man tai nepatiko g.gif
Atsakyti
Brukniu padazai prie jautienos thumbup.gif
Kas nors saldziarugscio prie vistienos, dazniausiai Heinz padazas, arba konservuoti persikai.
Bet paprastai tai ir buna skirta mesai.
Kazkada buvai nusipirkusi kazkoki kaukazietiska slyvu padaza prie mesos, nepamenu pavadinimo, bet taip ir supelyjo saldytuve, nepatiko....
Atsakyti
shermukshniu uogiene prie vishtienos mmmmmmm kajp skanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (bea @ 2004 02 20, 21:34)
shermukshniu uogiene prie vishtienos mmmmmmm kajp skanu thumbup.gif

turbūt tą uogienę tik naminę galima išsivirt, o pirkt nėra unsure.gif ?
Atsakyti
Tradiciskai bruknes, bruknes ir kriauses. Va sermuksniu nebandziau. Bea, tu pati ja gamini? Dabar dar spanguoliu padaza su aitriosiom paprikom, bet cia pirktinis Kuhne firmos, vokiskas.
Atsakyti
Skaitau ir net pilva susuko biggrin.gif ,net negaliu pagalvoti apie uogiene su mesa,nors mano mama darydavo kepta vista,zasi,anti,bulvinius blynus ir t.t. su brukniu uogiene,bet man net kildavo viskas ir as nevalgydavau.Man visiskai nedera saldumas su mesa unsure.gif ,kinieciu restorane kai paragavau saldzios vistienos,teko vaistus po to ryti mad.gif Uogiene turi buti valgoma su blynais ir pyragais ...
Atsakyti
as neverdu, mama virdavo kai uogu gaudavo.. daba senokai neturejom.. shejp nzn ar buna pardopkej, nesidomejeu niekad...
Atsakyti
Man spilvos bruknių padažas nepatiko, nes ten grynas džemas, o norisi padažo su aštrumu, kitokio kažkokio rolleyes.gif
Atsakyti
As irgi konservuotus persikus derinu su vistiena, bet uogiene su mesa g.gif noreciau paragauti
Atsakyti
QUOTE (Springlet @ 2004 02 20, 22:13)
spanguoliu padaza su aitriosiom paprikom, bet cia pirktinis Kuhne firmos, vokiskas.

va, šitą tai turbūt pirksiu pabandymui, įsivaizduoju, kad patiks wink.gif thumbup.gif
Man dar patinka įdaryta višta su razinom, liuks derinys wink.gif , uošvienė į troškinius konserv. ananasų deda rolleyes.gif , bet man tai per saldu.
Atsakyti
Oj..
Bloga truputi, negalvojam.. negalvojam blink.gif
Na va, praejo wink.gif
Gal unsure.gif g.gif
Atsakyti
jei kas pasiulytu, gal pabandyciau, bet paciam nekyla rankos tokia ne doh.gif samone daryt
Atsakyti