Aš labai mėgstu prie mėsos džiovintų slyvų džemą ir naminę uošvienės kriaušių-bruknių uogienę arba pirktą bruknių padažą užsipilti
Ar užsidedate prie mėsos uogų džemą ar padažą, uogienę?
Aš labai mėgstu prie mėsos džiovintų slyvų džemą ir naminę uošvienės kriaušių-bruknių uogienę arba pirktą bruknių padažą užsipilti
, svečiuose valgiau vištą su obuoliene, bet šis derinys man tai nepatiko
Brukniu padazai prie jautienos
Kas nors saldziarugscio prie vistienos, dazniausiai Heinz padazas, arba konservuoti persikai.
Bet paprastai tai ir buna skirta mesai.
Kazkada buvai nusipirkusi kazkoki kaukazietiska slyvu padaza prie mesos, nepamenu pavadinimo, bet taip ir supelyjo saldytuve, nepatiko....
Kas nors saldziarugscio prie vistienos, dazniausiai Heinz padazas, arba konservuoti persikai.
Bet paprastai tai ir buna skirta mesai.
Kazkada buvai nusipirkusi kazkoki kaukazietiska slyvu padaza prie mesos, nepamenu pavadinimo, bet taip ir supelyjo saldytuve, nepatiko....
shermukshniu uogiene prie vishtienos mmmmmmm kajp skanu
| QUOTE (bea @ 2004 02 20, 21:34) |
| shermukshniu uogiene prie vishtienos mmmmmmm kajp skanu |
turbūt tą uogienę tik naminę galima išsivirt, o pirkt nėra
Tradiciskai bruknes, bruknes ir kriauses. Va sermuksniu nebandziau. Bea, tu pati ja gamini? Dabar dar spanguoliu padaza su aitriosiom paprikom, bet cia pirktinis Kuhne firmos, vokiskas.
Skaitau ir net pilva susuko
,net negaliu pagalvoti apie uogiene su mesa,nors mano mama darydavo kepta vista,zasi,anti,bulvinius blynus ir t.t. su brukniu uogiene,bet man net kildavo viskas ir as nevalgydavau.Man visiskai nedera saldumas su mesa
,kinieciu restorane kai paragavau saldzios vistienos,teko vaistus po to ryti
Uogiene turi buti valgoma su blynais ir pyragais ...
as neverdu, mama virdavo kai uogu gaudavo.. daba senokai neturejom.. shejp nzn ar buna pardopkej, nesidomejeu niekad...
Man spilvos bruknių padažas nepatiko, nes ten grynas džemas, o norisi padažo su aštrumu, kitokio kažkokio
As irgi konservuotus persikus derinu su vistiena, bet uogiene su mesa
noreciau paragauti
| QUOTE (Springlet @ 2004 02 20, 22:13) |
| spanguoliu padaza su aitriosiom paprikom, bet cia pirktinis Kuhne firmos, vokiskas. |
va, šitą tai turbūt pirksiu pabandymui, įsivaizduoju, kad patiks
Man dar patinka įdaryta višta su razinom, liuks derinys
Oj..
Bloga truputi, negalvojam.. negalvojam
Na va, praejo
Gal
Bloga truputi, negalvojam.. negalvojam
Na va, praejo
Gal
jei kas pasiulytu, gal pabandyciau, bet paciam nekyla rankos tokia ne
samone daryt