Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

jungiuos ir as i sita tema, nes plaukai taip slenka kad plika tuoj liksiu verysad.gif
nebezinau ka ir daryt. beda ta, kad paskutinius menesius turejau gerti zveriskas antibijotiku dozes, tai organizmas nualintas nesveikai, uztat ir plaukai slenka. kas gali patart kokiu vitaminu kad is vidaus pamaitint ? vaistinej siulo perfectil. nepatinka man jie visiskai, nors tu ka doh.gif kazkada buvau gerus ir nlb man ju efektas. perskaiciau tema tai pantogar ar kaip jie ten lyg neblogai skamba ir daug kam padejo.. g.gif naudoju dzintars balzama ir aliejuka, bet manau reik ir pagert ko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(braskinis_kokteilis @ 2008 08 25, 17:05)
jungiuos ir as i sita tema, nes plaukai taip slenka kad plika tuoj liksiu  verysad.gif
nebezinau ka ir daryt. beda ta, kad paskutinius menesius turejau gerti zveriskas antibijotiku dozes, tai organizmas nualintas nesveikai, uztat ir plaukai slenka. kas gali patart kokiu vitaminu kad is vidaus pamaitint ? vaistinej siulo perfectil.

ši frazė man užkliuvo...ar gali būti , kad plaukai slenka nuo didelės vartojamų antibjotikų dozės? g.gif gal dvi savaites naudoju tikrai labai stiprius antibjotikus ir pastebėjau, kad apie 2 savaites (na kiek šiaip man pavyko pergalvoti) slenka plaukai, per tas 2 savaites puse plaukų netekau doh.gif o buvau tokius atsiauginusi, pagražinusi naminių kaukių dėka......

mano bendradarbė vartodavo merz special draže 4u.gif ar kažkaip ten rašosi, labai gyrė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2008 08 25, 20:57)

mano bendradarbė vartodavo merz special draže 4u.gif ar kažkaip ten rašosi, labai gyrė 4u.gif

Gal kiekvienam skirtingai veikia, bet as jos esu gerus, tai ne velnio nepagerejo schmoll.gif
Man kazkoki, nors maza,bet pastebima rezultata dave Nutra Style 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2008 08 25, 22:05)
Gal kiekvienam skirtingai veikia, bet as jos esu gerus, tai ne velnio nepagerejo schmoll.gif
Man kazkoki, nors maza,bet pastebima rezultata dave Nutra Style  4u.gif

butent. man ir ne velnio nepadejo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2008 08 25, 21:11)
butent. man ir ne velnio nepadejo  rolleyes.gif

kaip sunku nusprest ka pirkti blink.gif
Atsakyti
Na va, pagaliau ir aš turiu kuo pasigirti: vakar aptikau tankų ežiuką ant galvos! thumbup.gif Kažkaip perskyriau plaukus neįprastoje vietoje, ir pamačiau, kad tankus trumputis ežiukėlis sudygęs! thumbup.gif
Tai va, dabar turiu kelių ilgių plaukus: ilguosius iškarpytus, tada ataugančius nuo pavasarinio slinkimo, na ir šituos, naujuosius... Slinkimas dar nesibaigė, bet sumažėjo, sakyčiau, perpus: po Himalaya įtrynimo nušukavau apie 50 plaukų, o po galvos plovimo irgi nenusiplauna saujos, nors dar nemažai vonioje lieka.
Himalayą pribaigiau, nebepirksiu (ne dėl to, kad nepatiko, o dėl finansinių priežasčių), bet Pantogarą galvoju vartoti mažiausiai 6 mėn.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 08 26, 10:12)
.
Himalayą pribaigiau, nebepirksiu (ne dėl to, kad nepatiko, o dėl finansinių priežasčių), bet Pantogarą galvoju vartoti mažiausiai 6 mėn.

Manau paprasčiausias galvos masažas pirštų galais puikiausiai pakeis tą kremuką mirksiukas.gif
O iš vitaminų man geriausi yra Your Life moterims. Reiks žiemą vėl pasidovanoti bigsmile.gif Dermavit esu dvi pakuotes iš eilės sugėrus. Nieko ypatingo irnesakyk.gif
Nusipirkau visokių natūralių sibiro žolelių prikimštą Natura Siberica rusišką šampūną ir balzamą. Sugundė tai, kad ten nėra parabenų ir dar kažkokio brudo, kur putojimą sukelia Sauthy Laureath ar kaip mastau.gif Vakar išsiploviau galvą, tai šiandien tokie slidūs plaukiukai, kad net segtukas nelaiko biggrin.gif gal irgi pristabdys rudeninį plaukų slinkimą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tojama: 26 rugpjūčio 2008 - 09:16
man tai nuo streso plaukai slenka, okai slanka tai dar labiau stresuoju ir dar labiau slenka blink.gif
Atsakyti
Plaukais reik pastoviai rupintis.Kai neslinko rupinaus plauku galais, pacio plauko sveikata.Kai tik atrode, kad plaukai atsigavo, dazniau pakerpu, tai prasidejo kita problema- slinkimas. Dabar ampoles nuo slinkimo, sampunai, kaukes- viskas nuo slinkimo. Sakau uzburtas ratas gaunas.Nes tos priemones nuo slinkimo sausina plauka.Reiks po to vel drekint. Vienzo uzburtas ratas. Bet sikart slinko, tai kaip niekad, net pati pastebejau, kad ties smilkiniais plaukai isretejo.To nuo ankstesniu slinkimu nebudavo. Tikiuosi greit nustos slinktm, nes skaiciau, kad normaliai slinkimas turetu baigtis per 2men. 2sav. liko, tikuosi taip ir bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(tojama @ 2008 08 26, 10:07)
Manau paprasčiausias galvos masažas pirštų galais puikiausiai pakeis tą kremuką  mirksiukas.gif

Aš galvoju, kad efektyviau būtų su kokiu aliejuku pasimasažuoti, tik dar nenusprendžiau, su kokiu. Reikės aliejų temą perskaityt biggrin.gif

QUOTE(emiliuxas @ 2008 08 26, 10:46)
man tai nuo streso plaukai slenka, okai slanka tai dar labiau stresuoju ir dar labiau slenka  blink.gif

Ir man tas pats: tik kelis kartų slinko dėl hormonų, o dažniausiai - nuo streso.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 08 26, 13:37)
Aš galvoju, kad efektyviau būtų su kokiu aliejuku pasimasažuoti, tik dar nenusprendžiau, su kokiu. Reikės aliejų temą perskaityt biggrin.gif
Ir man tas pats: tik kelis kartų slinko dėl hormonų, o dažniausiai - nuo streso.

man taip pat buvo problema su plauku slinkimu doh.gif

tepiau, dariau viska , kad tik pasitaisytu ir brangiu ir pigius, kol galiausiai truko kantrybe ir isigyjau paprasta sampuna su dilgeliu ekstraktu uz 3lt berods, tepiau cemeryciu vandeniu kiekviena ryta ir vakara, karta savaitej pries plauku plovima tepiau dzintars balzamuku, ir ka jus manot, po dvieju savaiciu rezultatai akivaizdus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2008 08 25, 21:05)
Man kazkoki, nors maza,bet pastebima rezultata dave Nutra Style  4u.gif

taip, tikrai...reikia kiekvienam atitaikyti individualiai 4u.gif aš šiandien užėjau į aliejų bei prieskonių parduotuvę. Nusipirkau spec. arbatos žolelių iš Jadvygos Balvočiūtės ekologinio ūkio. Reikia įtrinti į galvą, bei atskirai dar gerti. Savo laiku man padėjo labai visokios dilgėlių, ajerų arbatos. Bandysiu dabar šitą.

QUOTE(kkkristuxe @ 2008 08 26, 14:33)
karta savaitej pries plauku plovima tepiau dzintars balzamuku, ir ka jus manot, po dvieju savaiciu rezultatai akivaizdus thumbup.gif

apie dzintars produkciją plaukams išvis labai gerų atsiliepimų girdėjau, reiktų išbandyti thumbup.gif
Atsakyti