Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(MeiLLi:) @ 2008 08 29, 19:18)
merginos rasit visose vaistinėse šio vandenuko, kaina apie 5 lt

ar sitas? http://vaistai.lt/in...

rolleyes.gif
Atsakyti
Kiekvienoj elementarioj vaistinėj rasit čemeryčių vandens smile.gif 40ml
Atsakyti
QUOTE(Ole @ 2008 08 29, 19:28)

šitas, šitas rolleyes.gif
Atsakyti
Hmm.. na reiks butinai isbandyti cool.gif Paskui pasidalinsiu ispudziais.. mirksiukas.gif Butu faina isprest plauku slinkimo beda.. taip noriu storu plaukuciu.. kazkada tokius turejau..
Atsakyti
siandien snekejau su naturalios medicinos vaistininke ir ji man dave keliata patarimu nuo plauku slinkimo (mano atveju jie slenka nuo steso ir neteisingo gyvenimo ritmo, bei budo)tai va, ji sake kad pervargstantys, nedamiegoje, stresuojantys zmones sia problema turi del isitempusiu sprando raumenu ar net sprando raumenu uzdegimu sergantys.Isitempe raumenys blokuoja gera kraujo apytaka, ji man patare paguleti vonioj isgerti atpalaiduojancios arbatos, pamasazuoti spranda, vienzo daryti viska kas padeda atsipalaiduoti rolleyes.gif .Taip pat patare kuo dazniau sukuoti plaukus braukiant kietu bet neastriu sepeciu per galvos oda, bei ziureti kad sampunas ir kitos priemones butu be silikono savo sudetyje (sake kad silikonas padengia galva ir plaukus plevele ir oda nekvepuoja ir kitos nuo slinkimo priemones buna maziau veiksmingos) mirksiukas.gif
P.S. man siektiek apmazejo slinkimas, nors negaliu pasakyti nuo ko: sunaudojau pakuote kapsuliu su placenta, pradejau gerti vitaminus (2 savaites), nusipirkau geresni sampuna, pamasazuoju galvos oda, sumazejo streso. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2008 08 29, 10:37)
Man nuo slikimo gelbsti tik čemeryčių vanduo.
Pritariu minčiai, kad norint turėti gražius plaukus, reikia į juos investuoti

Aš irgi jį vartoju, tikrai padėjo. Buvau išbandžius visus geriamus preparatus kuriais nusivyliau(bereikalingas pinigų mėtymas blush2.gif )
Atsakyti
Teks ir man tada nusipirkt to čemeryčių vandens smile.gif
Labai tikiuosi,kad pades,nes jau tik trys plaukai like doh.gif
Atsakyti
Man irgi jau kiek apmažėjo slinkimas, bet Pantogarą mečiau gert, tikrai neištvėriau vis gausėjančio bėrimo spuogais - kur jau, net prausti veidą skauda, kai ten tokie giluminiai guzai sudygę... Streso ir man apmažėjo, bandysiu kol kas verstis išorinėmis priemonėmis, o paskui gal kokių kitų papildų pavartosiu, anksčiau išbandytų, nuo kurių neberia.
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2008 09 04, 02:34)
bei ziureti kad sampunas ir kitos priemones butu be silikono savo sudetyje (sake kad silikonas padengia galva ir  plaukus plevele ir oda nekvepuoja ir kitos nuo slinkimo priemones buna maziau veiksmingos) mirksiukas.gif

O tai sudėty taip ir parašyta silikon? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čiotki: 04 rugsėjo 2008 - 12:56
QUOTE(Čiotki @ 2008 09 04, 13:56)
O tai sudėty taip ir parašyta silikon? g.gif

Ne biggrin.gif
Šampūnų temoje daug apie tai diskutuota, ten buvo ir nurodyta, po kokiais pavadinimais slepiasi silikonas. O jei abejoji - rinkis kokį nors natūralų, ekologišką šampūną. Man dar silikonas labai greitai pasireiškia tuo, kad galva niežti nuo jo. Iš naudojamų be silikono labiausiai patiko Čistaja linija, Klorane ir Aveda šampūnai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2008 08 29, 10:37)
Man nuo slikimo gelbsti tik čemeryčių vanduo.
Pritariu minčiai, kad norint turėti gražius plaukus, reikia į juos investuoti

Na, nusipirkau as to cemeryciu vandens.. Skaitau skaitau informacini lapeli ir niekaip nesuprantu, tai kaip ji naudoti plaukams? Jo lasinti i sampuna plaunant plaukus? Ar pasidaryti kazkokiu santykiu vandens skalavimui ar trinti i galvos oda? Vien zuo... man tai visai neaisku... g.gif schmoll.gif
Kas naudojat, pasidalinkite savo patirtimi.. ax.gif Aciuka 4u.gif
Atsakyti
uoj ne, ant vatos diskelio užpilk Čemeryčių vandens ir trink galvos odą, visur padarydama sklastymus smile.gif
Atsakyti