siandien snekejau su naturalios medicinos vaistininke ir ji man dave keliata patarimu nuo plauku slinkimo (mano atveju jie slenka nuo steso ir neteisingo gyvenimo ritmo, bei budo)tai va, ji sake kad pervargstantys, nedamiegoje, stresuojantys zmones sia problema turi del isitempusiu sprando raumenu ar net sprando raumenu uzdegimu sergantys.Isitempe raumenys blokuoja gera kraujo apytaka, ji man patare paguleti vonioj isgerti atpalaiduojancios arbatos, pamasazuoti spranda, vienzo daryti viska kas padeda atsipalaiduoti

.Taip pat patare kuo dazniau sukuoti plaukus braukiant kietu bet neastriu sepeciu per galvos oda, bei ziureti kad sampunas ir kitos priemones butu be silikono savo sudetyje (sake kad silikonas padengia galva ir plaukus plevele ir oda nekvepuoja ir kitos nuo slinkimo priemones buna maziau veiksmingos)
P.S. man siektiek apmazejo slinkimas, nors negaliu pasakyti nuo ko: sunaudojau pakuote kapsuliu su placenta, pradejau gerti vitaminus (2 savaites), nusipirkau geresni sampuna, pamasazuoju galvos oda, sumazejo streso.