Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(kkkristuxe @ 2008 08 26, 14:33)
man taip pat buvo problema su plauku slinkimu doh.gif

tepiau, dariau viska , kad tik pasitaisytu ir brangiu ir pigius, kol galiausiai truko kantrybe ir isigyjau paprasta sampuna su dilgeliu ekstraktu uz 3lt berods, tepiau cemeryciu vandeniu kiekviena ryta ir vakara, karta savaitej pries plauku plovima tepiau dzintars balzamuku, ir ka jus manot, po dvieju savaiciu rezultatai akivaizdus thumbup.gif

akivaizdus kuom? plaukai nebeslenka, nauju augt pradejo ar siaip plaukas paklusnesnis ir svelnesnis tapo? g.gif ax.gif
Atsakyti
pagaliau ir as pradejau matyti sviesa tunelio gale clap.gif
pries menesi pradejo labai slinkti plaukai (aisku cia hormominiu vaistu pasekme) teko pirkti simlpy zen plauku kapsulytes ir pradejau gerti pantogar biggrin.gif dar tik trys savaites praejo, bet jau galiu pasidziaugti kad sukose lieka tik keli plaukai, o ne visas kuokstas thumbup.gif
pantogar zadu gerti 6 men. nes norisi atsiauginti savo ankstesnes kudlas flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(braskinis_kokteilis @ 2008 08 26, 16:42)
akivaizdus kuom? plaukai nebeslenka, nauju augt pradejo ar siaip plaukas paklusnesnis ir svelnesnis tapo?  g.gif  ax.gif

akivaizdziai sumazejo slinkimas! bigsmile.gif
na , dar pakolkas visai neilgai naudoju tai kazkokiu ispudingu pasikeitimu nereikia tiketis, iskrenta dar tu plaukiuku, bet tikraaai ne daug thumbup.gif tikiuos, kad veliau dar pageres situacija, juk neseniai pradejau taikyti sitas priemones smile.gif
Atsakyti
sutikau draugę ,kurios buvau nemačius gal gerus puse metų ,o gal ir ilgiau ,tai pamaniau ,kad plaukus prisiaugino bigsmile.gif Tokie gražūs ,atsigavę ,pastorėję ,į ilgį nemenkai paaugę,tai sakau ką tu darei???
Tai sako ,tepiau visokį ir š... ,ir ne š... lotuliukas.gif ,pirkau viską ,ir iš kirpyklos ,ir iš parduotuvių ,visokius serumus ,ampules ,dėjau ką galėjau .Tai va ,o kai netepė ,tai ir neturėjo plaukų,taip ,kad tikrai reik priemonių gerų naudoti ,nes kažkas skaičiau sakė ,kad tipo kuo mažiau tepi ,tuo geriau .Nesąmonė cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 08 28, 13:09)
sutikau draugę ,kurios buvau nemačius gal gerus puse metų ,o gal ir ilgiau ,tai pamaniau ,kad plaukus prisiaugino bigsmile.gif Tokie gražūs ,atsigavę ,pastorėję ,į ilgį nemenkai paaugę,tai sakau ką tu darei???
Tai sako ,tepiau visokį ir š... ,ir ne š... lotuliukas.gif ,pirkau viską ,ir iš kirpyklos ,ir iš parduotuvių ,visokius serumus ,ampules ,dėjau ką galėjau .Tai va ,o kai netepė ,tai ir neturėjo plaukų,taip ,kad tikrai reik priemonių gerų naudoti ,nes kažkas skaičiau sakė ,kad tipo kuo mažiau tepi ,tuo geriau .Nesąmonė cool.gif

pritariu mirksiukas.gif
Atsakyti
Vienu metu galvojau, kad tikrai plaukams negerai visokiu priemoniu naudojimas: pries plovima, po polovimo ir t.t.Maniau plaukas "pervargsta", nes vistiek nekaip atrode. Dabar visai esu pasimetus, net nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maluna @ 2008 08 28, 17:13)
Vienu metu galvojau, kad tikrai plaukams negerai visokiu priemoniu naudojimas: pries plovima, po polovimo ir t.t.Maniau plaukas "pervargsta", nes vistiek nekaip atrode. Dabar visai esu pasimetus, net nezinau g.gif

man tai atrodo, kad gerai visokios priemones. Jos juk pamaitina plauka, visokios kaukes ir pan. Mano pacios plaukai tai tragiskai slenka, niekaip nesusidoroju su tuo, bet kartu ir auga labai greitai, tik nukerpu ir vel tokio pacio ilgio. Ir dazyt dazniau reik kai pradejau visokiais aliejais ir balzamais tepliot, nes paspartejo augimas.
Atsakyti
Man nuo slikimo gelbsti tik čemeryčių vanduo.
Pritariu minčiai, kad norint turėti gražius plaukus, reikia į juos investuoti
Atsakyti
Aš taip dabar pagalvojau, kad ar tikrai plaukams gerai jei dažnai juos plauni šampūnais ir poto tepi juos ten viskuom g.gif Mano plaukai ilgi, bet galiu ir ilgą laiką jų neplauti - vistiek atrodo gerai, o riebaluojas gal tik po savaitės biggrin.gif

Tad gal jeigu juos retai (na kas kokes 5 dienas) plaučiau, - jiem tik gereu būtų?

ar jiem reikia visokių medžegų iš šampūnų ir balzamų dažnai? ir reikia kad oda ir plaukai nebūtų riebaluoti, kad kvėpuotų? g.gif

nes po išsiplovimo jie man nusausėja ir labai purus lieka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2008 08 29, 10:37)
Man nuo slikimo gelbsti tik čemeryčių vanduo.
Pritariu minčiai, kad norint turėti gražius plaukus, reikia į juos investuoti

kur to cemeryciu vandens pirkt galima kaune ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(braskinis_kokteilis @ 2008 08 29, 16:15)
kur to cemeryciu vandens pirkt galima kaune ?  g.gif

O !! As irgi to paties norejau paklausti. esu apie ji girdejus is mociuciu, bet neisivaizduoju kur jo isigyt. Labai noreciau, nes plaukai ziba tviska, is paziuros grazus ir sveiki, bet anaiptol nera sveiki - slenka tai katastrofiskai.... Chemija as nepasitikiu.. ir visos isbandytos plauku priemones tikrai neveiksmingos. siek tiek padeda papildai, bet ju poveikis jauciasi tol kol geriu tuos papildus, o nustojus atsinaujina ir visos probelemos - vel sukos pilnos. unsure.gif
Atsakyti
merginos rasit visose vaistinėse šio vandenuko, kaina apie 5 lt
Atsakyti