Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

As taip susizavejau cemeryciu vandeniu po jusu visu atsiliepimu, bet netycia internete radau stai toki komentara:Dėl ČEMERYČIŲ vandens.Jeigu kas sugalvosite naudoti,tai atsargiai,nes per didelis žavėjimasis juo gali grėsti apakimu.Žinau žmogų kuriam susilpnėjo regėjimas,nors naudojo galvos odos problemoms spręsti.
Kaip manot, ar tai imanoma? Cia gali buti tiesa? Ir taip negaliu pasigirti puikiu regejimu, tai baisu pasidare unsure.gif
Atsakyti
O tai jei i akis nepapuola, tai kaip gali kenkti?
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2008 09 04, 18:15)
uoj ne, ant vatos diskelio užpilk Čemeryčių vandens ir trink galvos odą, visur padarydama sklastymus smile.gif

mhmm taip ir dariau doh.gif jau nebeiskenciau.. 4u.gif norejau isbandyt
Atsakyti
QUOTE(Maluna @ 2008 09 04, 20:36)
O tai jei i akis nepapuola, tai kaip gali kenkti?

aš irgi nesupratau g.gif šiaip kasdien jo nenaudoju, manau nėra taip žalinga
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2008 09 04, 20:58)
aš irgi nesupratau  g.gif  šiaip kasdien jo nenaudoju, manau nėra taip žalinga

Na, šiaip tas skystys nuodingas - teta kaime savo šuniukams kailius įtepa nuo parazitų biggrin.gif
Manau, tiesiog įsitrynus galvą skysčiu, reikia nusiplauti rankas, kad netyčia nepasitrintum akių nuodais, ir tiek...
Atsakyti
aš buvau ir į akį šliūkštelėjus hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2008 09 04, 22:51)
aš buvau ir į akį šliūkštelėjus  hihihi.gif

ir kaip? negrauze blink.gif na cia gal gandas, sakau, tik yra, kazkam tiesiog sutapo regejimo susilpnejimas su cemeryciu vandens naudojimu ir tiek.. kazkaip neitiketina, juk ne i aki pili, o ant galvos tepi, aisku, gal negerai, jei netycia i akis papuola, bet kad taip drastiskai, turbut ne.. tik tiek kad baisu pasidare.. bet ko tam internete tik neperskaitysi, gal nereikia tiket unsure.gif
Atsakyti
aišku, graužė, paašarojau šiek tiek, bet net nepalyginsi, kaip pvz lupant svogūnus, kai prasimerkt nebegali
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2008 09 05, 17:39)
aišku, graužė, paašarojau šiek tiek, bet net nepalyginsi, kaip pvz lupant svogūnus, kai prasimerkt nebegali

Na kad ir kaip bebutu, su tokiais dalykais vistiek atsargiai reikia mirksiukas.gif
Papildyta:
Jei senais laikais uteles ar ka ten tuo vandeniu maziems vaikams naikindavo ir jokios informacijos kad apako ar dar ka, tai reikia manyt, kad cia netiesa rolleyes.gif
Atsakyti
vat vat, ir man plaukiukai slenka. Sakoma per diena gali išslinkt 20-30 plauku mega_shok.gif , bet man tai atrodo, kad per daug išslenka vis tiek g.gif verysad.gif

Bandziau skalaut su dilgeliu arbatos nuoviru kaskart išplautus plaukus, tai gal kiek ir padejo, g.gif .. Bet budavo du kart išskalauju, trecia laiko neturiu ir pan. doh.gif na bet efektas tai matydavosi, tikrai mažiau plaukų išslinkdavo kitą dieną thumbup.gif
Atsakyti
aš ne kartą girdėjau ir skaičiau, kad išslenka 100-120 plaukų
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2008 09 05, 19:13)
aš ne kartą girdėjau ir skaičiau, kad išslenka 100-120 plaukų

pritariu, kaip tik zadejau taip rasyt, tikrai per diena isslenka apie 100 plauku drinks_cheers.gif
Atsakyti