Laba diena, merginos, paskaitau vis, paskaitau...
Rašot apie skydliaukės skenogramą, o ar čia ne tai, ką mums daro prieš išleisdami namo po jodo?? Juk skanuoja ir žiūri į likusias/nelikusias ląsteles...Tai jei skydliaukės YRA, vadionasi gali pamatyti jos mazgus, proporcijas - padidėjus, ar ne ir pan. Ai, nežinau, gal čia ne apie tą patį pagalvojau.
našlaite, jeigu ląstelės p a k i n t a, vadinasi reikia kuo greičiau šalinti 'neteisingų' ląstelių židinį. Jos gali pradėti daugintis be kur kitur mūsų organizme. Niekas nežino, ar taip tikrai atsitiks ir ar tikrai atsitiks...
Be to, biopsijos atsakymą tu pati turi turėt - juk kopiją duoda ir pacientui. Paskaityk, ką ten rašo. Ten turėtų būti pakitusios ląstelės aprašas. Pagal tą aprašą paieškok info internete - pati įsitikinsi, kad anksčiau ar vėliau reikia išoperuot 'nblogųjų' ląstelių mazgą. Jokiu būdu nenoriu gąsdinti.
Apie tai daug rašyta ir čia, ankstenėse temose.
QUOTE(eugenita @ 2008 09 22, 08:44)
na dėl pakitimų tai ir man taip sakė
galutinis rezultatas buvo I stadijos skydliaukės vėžys
bet nereiškia , kad ir tau taip turi būti
viskas paaiškės tik po operacijos
sekmės

Viską supratau linkiu sveikatos ir didelės sėkmės!!!!!!!!!!
Sveikos gyvos
Jei niekas nepasikeis, ketvirtadienį važiuoju pas Baranauską
Kaip tik darbo reikalais su darbo mašina važiuosiu, tai tuo pačiu ir Santariškes aplankysiu. Paliksiu lašelį savo kraujo ir tada lauksiu atsakymo
Daugiau net neturiu ką papasakoti...Sveikata puse velnio, svoris stabiliai didelis, vasara baigėsi, nu žodžiu, nieko naujo
Sveikatytės visoms ir nepasiduokit rudeninei depresijai

Daugiau net neturiu ką papasakoti...Sveikata puse velnio, svoris stabiliai didelis, vasara baigėsi, nu žodžiu, nieko naujo

QUOTE(Russne @ 2008 09 23, 20:05)
Sveikos gyvos
Kaip tik darbo reikalais su darbo mašina važiuosiu, tai tuo pačiu ir Santariškes aplankysiu. Paliksiu lašelį savo kraujo ir tada lauksiu atsakymo

labukas Russne taves ir kitu merginu noriu uzklausti ar pries operacija ir po jos svoris zenkliai pakito? As jau dabar puciuosi, o operacija dar tik po menesio,tai po jos bus ne kas. Man kuo toliau tuo labaiu kakla skauda ir tas guzelis dideja, neramu darosi

QUOTE(skruzdelytee @ 2008 09 23, 23:15)
labukas Russne taves ir kitu merginu noriu uzklausti ar pries operacija ir po jos svoris zenkliai pakito? As jau dabar puciuosi, o operacija dar tik po menesio,tai po jos bus ne kas. Man kuo toliau tuo labaiu kakla skauda ir tas guzelis dideja, neramu darosi 

labukas

kad guzelis dideja, - nera labai gerai...

QUOTE(Russne @ 2008 09 23, 20:05)
Sveikos gyvos

Labryt,
Linkiu, kad tam lašely rastų visko tiek, kiek reikia - normą

Russne, vat įdomu, a koks tas tavo didelis svoris

Man su šaltėjančiu oru auga ir apetitas. Bet taip būdavo ir iki TO. Geriausiai jaučiuos sverdama 67 kg.
QUOTE(eugenita @ 2008 09 24, 10:17)
labukas
na mano svoris nei po operacijos, nei prieš nekito. toks pats išliko
pradedu pustis tik tuomet kai nenaudoju tiroxino
o šiaip labai apetito neturiu, nors aš jo niekad labai ir meturėjau
o kada tau operacija? ir kur operuos?

Man operacija paskirta lapkricio 18 d. santaruose, operuos gyd. Beisa, anksciau niekaip nesigavojam, nes is jo ir kitu pazistamu daktaru girdejau, kad labai daug operaciju turi. Aisku norejau, kad vasara isoperuotu ir rami galva, o dabar laukiu laukiu ir baisu, kad nepersalt. O mano svoris pradejo dideti po punkcijos, aiksu cia nesamone, kad nuo to, bet jau 5kg priaugau

QUOTE(skruzdelytee @ 2008 09 24, 13:32)
Man operacija paskirta lapkricio 18 d. santaruose, operuos gyd. Beisa, anksciau niekaip nesigavojam, nes is jo ir kitu pazistamu daktaru girdejau, kad labai daug operaciju turi. Aisku norejau, kad vasara isoperuotu ir rami galva, o dabar laukiu laukiu ir baisu, kad nepersalt. O mano svoris pradejo dideti po punkcijos, aiksu cia nesamone, kad nuo to, bet jau 5kg priaugau
, atrodo ir ne perdaugiausiai valgau, bet jis kaip kyla taip kyla. O po operacijos iskart nustato ar blogas tas guzas ar ne? Ar po kazkiek laiko? Bijau, kad nebutu blogai ir teks joda naudoti, tik nelabai isivaizduoju kaip ten viskas vyksta.

šiaip mane operavo Kaune, tai atsakymo laukiau gal 3 sav. bet labai viska gali suprasti iš gydytojo kalbu, juk jau jie operacijos metu dažniausiai atskiria ar geras tas mazgas , ar ne, tik konkrečiai nepasako

QUOTE(skruzdelytee @ 2008 09 24, 11:32)
, atrodo ir ne perdaugiausiai valgau, bet jis kaip kyla taip kyla. O po operacijos iskart nustato ar blogas tas guzas ar ne? Ar po kazkiek laiko? Bijau, kad nebutu blogai ir teks joda naudoti, tik nelabai isivaizduoju kaip ten viskas vyksta.

Labas. Nesigąsčiok dar bereikalo, gal tau svoris nuo nervų auga?

QUOTE(Joliuke @ 2008 09 24, 15:53)
Labas. Nesigąsčiok dar bereikalo, gal tau svoris nuo nervų auga?
Mane operavo Kaune, kad mazgas piktybinis pasakė iš kart po operacijos. Kadangi mano mazgas buvo tik vienas, tai jie operacijos metu darė extrą tyrimą, kad sužinot ar pjaut tik pusę ar viską. tikslesnius tyrimus gavau po 2-3 savaičių. Vilniuj, gal viskas greičiau bus, nes man atrodo jie ten vietoj viską daro
Gyvenk ramiai ir lauk operacijos. Jei jau kartais reikės jodo, mes tave kuo smulkiausiai supažindisnim su visom procedūrom 

Man iskart pasake, kad visa pjaus, nes rizikinga ir neverta dalin ja salinti. Tai visos ligos nuo nervu, as jau tokia esu isikalbu liga, o paskui, jei galiam taip pasakyti pati sau zaizdas ir isislaizau
Bent jau su visokiais virusais ir alergijom taip buna

Ir dar viena mane kankina mintis, kad labai jaunoriu vaikiuko, bet kazin ar viskas taip greit atsistatys

QUOTE(skruzdelytee @ 2008 09 24, 14:16)
Man iskart pasake, kad visa pjaus, nes rizikinga ir neverta dalin ja salinti. Tai visos ligos nuo nervu, as jau tokia esu isikalbu liga, o paskui, jei galiam taip pasakyti pati sau zaizdas ir isislaizau
Ir dar viena mane kankina mintis, kad labai jaunoriu vaikiuko, bet kazin ar viskas taip greit atsistatys

dabar viskas priklauso nuo rezultatų po operacijos

QUOTE(Žižma @ 2008 09 24, 09:51)
Labryt,
. Mano -169cm / 70 kg
Man su šaltėjančiu oru auga ir apetitas. Bet taip būdavo ir iki TO. Geriausiai jaučiuos sverdama 67 kg.

Sveikos,
ačiū už palinkėjimus

Kad duotų man kas tavo svorį

Dėl operacijos rezultatų...Man punkcija parodė piktybines ląsteles + prieš operaciją Santariškių onkologiniame nuostabiausias gydytojas Čepulis padarė echoskopą ir pasakė, kad spėja, jog pirma stadija. Operacijos metu darė ekstra tyrimą ir kai tik prabudau po narkozės pasakė, kad viskas pasitvirtino- pirma stadija. Gal kitur kitaip būna su rezultatais, nežinau...