QUOTE(eugenita @ 2008 09 03, 15:10)
tai va, stengiuosi ir aš, bet ne visada man pavyksta save nugalet

pritruksta energijos

tampu, kaip maišas

manau, kad butent man tai del hormonu trukumo, nes gi reikia vis nutraukt tiroxino gerima, tai pas mane ten tikriausiai ju labai truksta

na bet nieko, gyvent galima

svarbu, kad aplinkiniai sugebetu mus pakest
Labas, aš ką tik prisijungiau ir labai noriu į jūsų būrį. Prieš 14m man diagnozuota skydliaukės hipotireozė t.y. skydliaukė negamina hormono geriu tiroksiną, susidraugavau su savo liga, tiksliau išmokau gyventi su ja, pasiskaitinėjau forume, oi kiek daug čia man pažįstamų nuotaikų ir kt dalykų.Tikiuosi draugausim džiaugsiuosi galėdama pasidalinti patirtimi.Per tiek metų aplankiau tikrai ne vieną daugiau ar mažiau žinomą gydytoją, visi kaip susitarę tvirtindavo:tik nebandykit nustot gert tiroksiną, o aš kartą pasijutusi gerai-mečiau.Taip elgtis nelinkėčiau niekam, mane gydžiusi gyd. susiėmė už galvos ir vos pastatė ant kojų.Eugenita, kodėl reikia nutraukti tiroxino gėrimą, jei savijauta prasta?
Papildyta:
QUOTE(našlaitė @ 2008 09 21, 18:18)
Sveikos mergaitės, man ir panašiai -rado mazgus,darė biopsiją, karys didesnis ir jame yra pakitimų taip pakomentavo gydytoja, nusiuntė konsutacijai pas chirurgą, jis pasakė, kad jei neoperuosiu mazgo, tai po trijų metų bus blogai, o kas bus neįvardino.Paskyrė datą žiemą, taip norėjau, šalins tik vieną pusę, sako tada kita
dar funkcionuos ir gamins harmoną. tik nesuprantu vieno, o kada siunčia tam jodo gėrimui, gal man jo nereikės?šiaip mano skydliaukė normos ribose, tik atpo didelis.
malonu būtų sulaukti komentarų
našlaite, aš tavo vietoje apsilankyčiau ir pas kt gydytoją, kažkodėl į operuotis ar ne jie žiūri skirtingai.Ar tas gyd aiškiaregys, kad žino kas bus po 3m?