Įkraunama...
Įkraunama...

Limfodrenažinis ir vakuuminis masažas

Sveikos,mergaitės,ką tik grįžau iš grožio salono-dariausi vakuminį masažą su STARVAK aparatu ax.gif .
Nu žinokit man kaip pirmą kartą darantis įspūdį paliko labai gerą.Dariausi sedmenų,ir kojų,mokėjau 60lt.Veiksmas Klp.Kitą kartą(po dviejų dienų)pabandysiu viso kūno tongue.gif
Einu dabar dar kokio kremuko įtrinti į leškutes-suplėšysim į gabalus tuos celiulito gabalus,la la la yahoo.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2006 08 02, 10:03)
Na, ir aš pasigirsiu. Nepaiasnt visų gąsdinimų skausmais, mėlynėmis ir t.t. nuėjau vakar į procedūrą. Toj pačioj Grožio akademijoj pas Jūratę. Aptarnavimas tikrai puikus.  Labai patiko, kad kai pradėjau kalbėtis su masažuotoja, ji pasakė, kad jei atėjau tik dėl pilvo (suglebęs jis pas mane po gimdymo sad.gif ), tai pinigų mėtyti tikrai neverta, stebuklas neįvyks. Sutarėm, kad darysiu 10 procedūrų, blogiau tai tikrai nebus.
Dabar dėl to skausmo. Nebaisus jis bent jau man. Pradžia, kokios 7 min. buvo nemalonios, o paskui nemažu galingumu masažavo - ir nieko. Paskui jau net malonus, toks stiprus masažas buvo..smile.gif Arba aš nejautri gal skausmui?..smile.gif Nes kentėti nereikėjo..
Tai tiek įspūdžių kol kas..smile.gif

Labukas SAyonara, tai puiku kadnusprendei ten nueiti. Jurate is tiesu puikus zmogus visa laika sako tiesa kad ir kokia skaudi ji butu.
Na pas mane dideles problemos su celiulitu ant koju, osu pilvus tai nelabai ir buvo tu problmu. Na gal kokie neligumai ir buvo, bet po siu proceduru jie pasitrauke ir dabar turiu faina pilvuka. Mane is aparatas veikia bet po truputi.
O melynes lieka kiekviena karta, nes pas mane kapilarai laibai arti. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(PLUMB @ 2006 08 02, 11:39)
O aš papasakosiu apie savo patirtį - ką tik pasidariau masažą su TECHNISPA aparatu Sugiharoj 12 kartų. 
http://www.sugihara....?id=378&lang=LT
Ir pasakysiu nė kiek nepagrąžindama - stebuklas. thumbup.gif
Negaila nė vieno lito, sumokėto už masažą. Ta procedūra verta tokių pinigų, nes padarė žymiai daugiau nei tikėjausi. 12 procedūrų - 1520 Lt, viena  procedūra gaunasi 126 lt.
Celiulitas pas mane buvo baisus, buvo dideli gumbai, dabar jų visai neliko, visa tarsi aptirpau, o pilvas pasikėlė apie 5 cm. Visur oda labai pasitempė.
Dar pas mane nugaroj , stuburo viršuj buvo tokia kuprelė - dažnai būna pas apkūnias moteris. Tai dabar ji žymiai mažesnė. thumbup.gif
Labai labai svarbu, kad ten masažo metu naudojamas anticeliulitinis serumas (būtent serumas, o ne kremukas ar gelis), kuris įmasažuojamas į odą būtent elektrodų pagalba.  Po procedūros dar įtepa stipraus poveikio kremu. Tas aparatas - tai yra patobulintas Starvacas.
Žinoma reikia eiti 3 k/per savaitę ir ne mažiau 12 kartų.
Žinokit, buvau save tikrai nurašiusi, jokios priemonės namie nepadėjo - bet dabar esu pilna ryžto. Nes jei celiulitas yra didelis - jokie masažiukai ar kremukai namie nepadės - reikia gero masažo ir stiprių priemonių, kurių didelė koncentracija. O tokių priemonių parduotuvėse nebūna schmoll.gif
Eisiu dar vieną kursą - po to - tik palaikymą, 1-2 k per mėnesį.
O jau aplinka ir masažisčių paslaugumas  tongue.gif . Pasijusdavau kaip namie.
I dar, man asmeniškai labai svarbus dalykas - gavau tokį didelį stimulą savim rūpintis, mažinti maistą, nes labai ilgą laiką niekaip negalėdavau visko laikytis - depresuodavau , persivalgydavau verysad.gif

Na gal ir efektyvu, bet tiek pinigu ismesti. As is pradziu norejau darytis Sugihatoje, bet kaip paskaiciavau kiek man tai apsieis tai doh.gif
Maniskis tai buvo pasirenges tiek sumoketi kad tik as neverkciau del savo koju. verysad.gif Na gal kada nors.... blush2.gif
Bet siap masazavimo metodas tai tas pats. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dilgėlytė @ 2006 08 02, 20:17)
Sveikos,mergaitės,ką tik grįžau iš grožio salono-dariausi vakuminį masažą su STARVAK aparatu ax.gif .
Nu žinokit man kaip pirmą kartą darantis įspūdį paliko labai gerą.Dariausi sedmenų,ir kojų,mokėjau 60lt.Veiksmas Klp.Kitą kartą(po dviejų dienų)pabandysiu viso kūno tongue.gif
Einu dabar dar kokio kremuko įtrinti į leškutes-suplėšysim į gabalus tuos celiulito gabalus,la la la yahoo.gif  assa.gif

Saunuole!!!!! thumbup.gif
Viso kuno geriau! nes taip toksinai nesislepia kitose vietose, pvz : pilvo, dekolte ar nugaros! ax.gif

BEt vistiek saunuole! Kad as taip galeciau, save priversti viska darytis. doh.gif
Atsakyti
[quote=Nutka,2006 08 10, 00:58]
Labukas SAyonara, tai puiku kadnusprendei ten nueiti. Jurate is tiesu puikus zmogus visa laika sako tiesa kad ir kokia skaudi ji butu.
Na pas mane dideles problemos su celiulitu ant koju, osu pilvus tai nelabai ir buvo tu problmu. Na gal kokie neligumai ir buvo, bet po siu proceduru jie pasitrauke ir dabar turiu faina pilvuka. Mane is aparatas veikia bet po truputi.
O melynes lieka kiekviena karta, nes pas mane kapilarai laibai arti. ax.gif
Papildyta:

Sveikutės smile.gif
Gal galite parašyti kokiam mieste veiksmas vyksta ir kur? Ačiū.
Atsakyti
[Na gal ir efektyvu, bet tiek pinigu ismesti.

Dėja, ne "gal ir efektyvu", o IŠ TIESŲ EFEKTYVU. Ir tinka ne tik nuo celiulito, bet jei yra sudribusi oda po svorio metimo. thumbup.gif

Bet siap masazavimo metodas tai tas pats. mirksiukas.gif

su TECHNISPA nėra visiškai jau toks pats masažavimo būdas:
ten papildomai naudojamas serumas (labai gillaus veikimo) ir elektrodo stimuliacija.
Ir dar - kad ir kaip stipriai bedarytų - skausmas nepalyginamai mažesnis, nei su taurėmis (dariausi ir šiuo būdu) ir nelieka visiškai jokių mėlynių.
Masažistė, dariusi man masažą su Starvacu, labai stebėjosi, kodėl pas mane oda tokia stangri. O aš jau buvau po kurso su TECHNISPA
Bet tai yra mano patirtis.

Aš nieko neagituoju daryti tą patį, tik noriu , kad informacija forume būtų objektyvi.

Aš pati prieš eidama darytis masažą labai daug ieškojau informacijos internete ir tikrai dėkinga už merginų pasisakymus šiame forume - man padėjo apsispręsti.
Ir aš nuošišdžiai džiaugiuosi už visas, kam padėjo kažkas kitas, nei man.
Svarbu, kad šiais laikais tikrai yra priemonių, kurios efektyviai padeda atsikratyti celiulito.
Nuoširdžiai raginu visas, kas turi nemažą celiulitą ir vis dar svarsto - darykitės masažą salonuose, nes kuo anksčiau pradėsite - tuo mažiau pinigų reikės išlesiti.
Atsakyti
QUOTE(PLUMB @ 2006 08 10, 09:15)
[Na gal ir efektyvu, bet tiek pinigu ismesti.

Dėja, ne "gal ir efektyvu", o IŠ TIESŲ EFEKTYVU. Ir tinka ne tik nuo celiulito, bet jei yra sudribusi oda po svorio metimo. thumbup.gif
Bet siap masazavimo metodas tai tas pats.  mirksiukas.gif

su TECHNISPA nėra visiškai jau toks pats masažavimo būdas:
ten papildomai naudojamas serumas (labai gillaus veikimo) ir elektrodo stimuliacija.
Ir dar - kad ir kaip stipriai bedarytų - skausmas nepalyginamai mažesnis, nei su taurėmis (dariausi ir šiuo būdu) ir nelieka visiškai jokių mėlynių.
Masažistė, dariusi man masažą su Starvacu, labai stebėjosi, kodėl pas mane oda tokia stangri. O aš jau buvau po kurso su TECHNISPA
Bet tai yra mano patirtis.

Aš nieko neagituoju daryti tą patį, tik noriu , kad informacija forume būtų objektyvi.

Aš pati prieš eidama darytis masažą labai daug ieškojau informacijos internete ir tikrai dėkinga  už merginų pasisakymus šiame forume - man padėjo apsispręsti.
Ir aš nuošišdžiai džiaugiuosi už visas, kam padėjo kažkas kitas, nei man.
Svarbu, kad šiais laikais tikrai yra priemonių, kurios efektyviai padeda atsikratyti celiulito.
Nuoširdžiai raginu visas, kas turi nemažą celiulitą ir vis dar svarsto - darykitės masažą salonuose, nes kuo anksčiau pradėsite - tuo mažiau pinigų reikės išlesiti.

Celiulita neturiu,bet jau pilvo oda po vaiku tai doh.gif Kazkada dariau sau masaza su taurem,tai daugiau tokio skausmo nenuoriu schmoll.gif O kai suchigaroj?Ir iskur taip gerai nusimanai apie aparatus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(marinulia @ 2006 08 10, 14:45)
Celiulita neturiu,bet jau pilvo oda po vaiku tai doh.gif Kazkada dariau sau masaza su taurem,tai daugiau tokio skausmo nenuoriu schmoll.gif O kai suchigaroj?Ir iskur taip gerai nusimanai apie aparatus? ax.gif

Nusimanymas mano toks - ką pati dariau, tą žinau, apie tai ir kalbu.cool.gif
Kad TECHNISPA ne tas pats kaip ir taurės - tai akivaizdu, jei pasidomėsite pačios 000164.gif .

Vat ir aš su taurėm dariau - tai daugiau eiti nenoriu, nors dabar ten ir nuolaida. schmoll.gif
O dėl nudribusios pilvo odos - tai šis mazažas padės tikrai, tik nieks tau nepasakys tiksliai kiek. Arba galima daryti su LPG aparatu - tai irgi labai veiksminga.
O mano oda tai pagerėjo tiek, kad pati nesitikėjau. thumbup.gif
Nes yra naudojami labai geri veiksmingi kremai. Taip, brangu, aš moku pinigus - bet gaunu rezultatą thumbup.gif
Atsakyti
Ir man negaila pinigu,jei matyciau rezultat thumbup.gif O kiek tavo apymtis sumazejo?I r kaip del skausmo?nes as po tauriu iskenciau tik 5 proceduros ir toliau nejejau,nors buvo sumoketa uz visas desimt! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marinulia @ 2006 08 10, 16:08)
Ir man negaila pinigu,jei matyciau rezultat thumbup.gif O kiek tavo apymtis sumazejo?I r kaip del skausmo?nes as po tauriu iskenciau tik 5 proceduros ir toliau nejejau,nors buvo sumoketa uz visas desimt! doh.gif

Apimtys sumažėjo 2-3 cm, kaip kurioj vietoj. Bet aiškiai sumažėjo ten, kur net negalėjau pamatuoti : kuprelė nugaroj žemiau kaklo , pati nugara palygėjo-sumažėjo ,keliai priekinėj pusėj, rankos, pilvas pakilo apie 5 cm , visi drabužiai pasidarė laisvesni - nes nebeliko tu didesnių celiulitinių kalnelių .
Apie jausmą darant - tai negalėčiau jo net skausmu pavadinti, na jaučiasi, kad su tavim kažkas daroma, bet man tai net malonu. Gal kiek jautriau kojų priekis, pilvas. Stiprumas ten reguliuojamas. Aš pasidariau 12 procedūrų ir tikrai dar eisiu. Bet svarbiausia - aš užsidegiau toliau keistis, laikytis dietos.

Ėjau ir su taurėmis, Starvacu, tikrai stiprus masažas. Bet aš daugiau nenoriu - vos ištvėriau. Na bet turbūt vėliau priprantama ir ne taip skauda. Manau, kad padeda daug kas, tik turi būti intensyvios procedūros ir dar pati namie daryti nors kažką.
Viena mano pažįstama ėjo į masažą su rankomis, kursą gal 10 procedūrų - irgi labai padėjo. Žodžiu pačiai namų sąlygomis yra nežmoniškai sunku kažką pakeisti
Atsakyti
Starvac tai tikrai labai skaudus doh.gif ,bet ale kenčiu...Mėlynių nemažai pridirbo,tai truputį darau pertrauką,nes maunu Turkijon,pašiurpinsiu visus savo pamėlinijusiom leškom lotuliukas.gif
Atsakyti
STRAVAC aparate daug programu ir reguliuojasi visi parametrai- tik drasiai sakykit , kad skauda 4u.gif
visiskas mitas ,kad kuo stipriau daro, tuo labiau veikia celiulita schmoll.gif Skausmo slenkstis s labai individualus smile.gif
Dar svarbu aliejuko nepagailet mirksiukas.gif
Atsakyti
sauluke kur daraisi kaune?kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(sauluke @ 2006 08 12, 00:59)
STRAVAC aparate daug programu ir reguliuojasi visi parametrai- tik drasiai sakykit , kad skauda  4u.gif
visiskas mitas ,kad kuo stipriau daro, tuo labiau veikia celiulita  schmoll.gif Skausmo slenkstis s labai individualus  smile.gif
Dar svarbu aliejuko nepagailet  mirksiukas.gif

Ar savo kremus nesiesi ir kur darai? Man starvac nepatiko, kad liepe savo kremus nestis ir kad tikrai labai skaudejo mad.gif
Atsakyti