QUOTE(Urtytė_mergytė @ 2008 10 22, 16:42)
AŠ nesilaukiu, arba gal laukiuosi, bet dar nežinau
O šiaip mes nesiginam, o irgi išsakom savo nuomonę. Puiku, jei judu su vyru sutariat, kad abiem to nereikia. Lygiai taip pat puiku, kaip abiems to reikia. Tik vat man įdomu, kodėl vyrui to nereikia? Kol kas iš jūsų pasisakymo supratau tik viena-kad tuo momentu būsite neraži? Nes kitokio atsakymo neradau.

O šiaip mes nesiginam, o irgi išsakom savo nuomonę. Puiku, jei judu su vyru sutariat, kad abiem to nereikia. Lygiai taip pat puiku, kaip abiems to reikia. Tik vat man įdomu, kodėl vyrui to nereikia? Kol kas iš jūsų pasisakymo supratau tik viena-kad tuo momentu būsite neraži? Nes kitokio atsakymo neradau.
Neatidziai skaitete,
Man gaila vyro, ne todel,kad as busiu negrazi, o pats procesas pakankamai nemalonus ir itemptas. Vyras is viso pasisako filosofiskai, kad jeigu noriu, gali dalyvauti, bet jis mato ir tai, kad man yra nuo to blogai, todel man to neprimeta. Ir pats ko gero nezino, kaip i tai reaguos, niekada to nedare, nors zinau, kad yra labai stiprus ir kraujo tikrai nebijo.
Daug kraujo, itampos ir kitu nemaloniu dalyku. plius jau veliau, kaip sakiau, estetiniai jausmai... Taip, sakau atvirai, man bus labai nemalonu, jeigu sio proceso metu apsidirbsiu, kaip tai daro 50 proc. gimdyviu ir savo vyro akivaizdoje. Bet tai ne esme, cia visa grandinele, kuria jau pavargau kartoti, bet galite pasiskaityti, jeigu netingesite

Papildyta:
QUOTE(kristinita @ 2008 10 22, 16:50)
nė viena negalime būti tikros, kad vyras neišeis ir visą gyvenimą mylės...bet paprasčiausiai reikia būti savimi ir tiek
svarbiausia, kad toks tokį atranda
nes jei vienas šeimoje estetas, o kitas ne, vat tada tai jau problema
neteigiu, kad mes neestetai, bet abu atvirai šnekam apie viską 

Jau sakiau, kad vienas dalykas yra sneket, mes irgi snekam, o kitas gyvai pamatyt