Įkraunama...
Įkraunama...

ar gimdyme dalyvavo jusu vyrai?

QUOTE(Fishbone @ 2008 10 24, 00:03)
Nedalyvavo, nes as grieztai atsisakiau. Bobiskas tai reikalas, kur jo nosis nedera.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif geras posakis,

Tikrai nesinori trauktis is sios temos,tema gana idomi.
Ir pasirodo tokiu "nepadoreliu", kuriu vyrai nedalyvauja gimdyme nemazai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emilka: 23 spalio 2008 - 23:09
na kosmaras,sitiek rasiau ir pakibo kompas.na va cia tai tikrai gali zmogus susinervint. doh.gif lotuliukas.gif

bash.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CreteIsland: 23 spalio 2008 - 23:38
QUOTE(emilka @ 2008 10 24, 01:08)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  geras posakis,

Tikrai nesinori trauktis is sios temos,tema gana idomi.
Ir pasirodo tokiu "nepadoreliu", kuriu vyrai nedalyvauja gimdyme nemazai  biggrin.gif

O prie ko cia nepadorele? g.gif
Mane blasko tiesiog, nepernesu, kai man trukdo.
Atsakyti
QUOTE(Fishbone @ 2008 10 24, 01:42)
O prie ko cia nepadorele? g.gif
Mane blasko tiesiog, nepernesu, kai man trukdo.

biggrin.gif biggrin.gif Na ir charakteris tongue.gif , reikia kentet! Kaip dabar, uz tai kad blasko, vyras gimdyme nedalybaus lotuliukas.gif , praleis tokia svarbia gyvenimo proga biggrin.gif

O jeigu rimtai, tai manau, kad is tikruju, nori ar ne, gimdymo metu vis tiek neisvengiamai galvoji ir apie taip, kaip dabar jauciasi sutuoktinis ir pergyveni del jo. Uz duru itampa yra, bet kai nezinomybe, tai paprasciau, o cia visko gali atsitikti. Ne viena sake, kurjozu pasitaiko, ir kerpa, ir vakumuoja ir pan..
Mane jauciu irgi blaskytu.
Atsakyti
Sėkmės ieškant panašaus IQ pašnekovių,

oho, kaimu pakvipo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2008 10 24, 09:01)
oho,  kaimu pakvipo smile.gif

gal moterys baikime "kandžiotis" ir pateikime po 3 argumentus (bent) kodel verta kad vyras dalyvautu arba kodel neverta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(emilka @ 2008 10 23, 22:25)
O as supratau,kad Jus nieko nesupratote, ir zinoma is Jusu to tikejausi  biggrin.gif, nes kaip ir kitos mano zinuteje pamatete tik tai ka norejote  biggrin.gif , slykstuma ir baime, kad as neduok Dieve prarasiu vyra  biggrin.gif Man nusibodo kartotis tokioms kaip Jus. Griskite i mano pirmaja zinute ir skaitykite dar karta, jeigu taip jums skauda,  o ne bandykite primityviai interpretuoti mano zodziu.
Ka man reikia ar nereikia daryti spresiu pati, tikrai siuo atveju Jusu nuomone nesivadovausiu  biggrin.gif, nuomones nekisu, jus uz jos pati kabinates  biggrin.gif O primetimas nera nei didesnis, nei mazesnis negu Jusu, gerbiamoji, kai tvirtinate, kad vyra reikia imti uz sprando ir vestis i gimdykla. Ar ne taip. Nes jeigu atidziai skaitete, tai turejote pastebeti, kad neturiu nieko pries tuos, kas abieju partneriu valia ten eina.
Slyksciai tirstina viska tos, kurios bando pasiteisinti, kodel uz pakarpos i gimdykla velka savo vyrus. As perpasakojau tai, ka esu macius ir girdejus.
Vyro prarasti nebijau, buvimas estetu ir bijojimas prarasti yra skirtingi dalykai. Bet Jus deja ne tas zmogus, o cia ne ta vieta, tokiems uzsipuolimams  biggrin.gif  Manes nei izeisite, nei isgasdinsite.

Gerbiamoji, matyt, man nestumine amnezija, nes tikrai neprisimenu, kad buciau rasiusi, jog esu uz vyro vilkima i gimdyma per prievarta g.gif Gal priminsit man?

Jei jus butumet parasiusi tik savo nuomone, kad vyras gimdyme nedalyvaus, nes yra per daug jautrus tokiems dalykams, niekas butu Jusu nei uzsipuole, nei pasmerke Jusu vyra. Cia yra normalu. Ne kiekvienas ir gydytoju sugebetu dirbti. Bet Jus is karto pradejot rasyti, tarsi gindamasi, kokie baisus ir slykstus dalykai dedasi toj gimdykloj, kad veliau vyrai, sudalyvave gimdyme, gydosi nuo impotencijos ir pan. Kai pagimdysit, tada galesit ir aprasineti tuos "siaubus" is savo patirties, bet tam skirtose temose, o ne cia, kur klausiama nuomones del vyro dalyvavimo gimdyme, nes tikrai nemalonu skaityti Jusu postuose tas vietas, kur labai jau vaizdziai aprasinejamas gimdymas ir gimdykloje tuo metu vykstantys slykstus procesai. I temas, kurios man gali buti nemalonios, as nelendu ir nesipiktinu tuo, kas ten gali buti rasoma, bet sioje temoje tikrai nesitikejau nieko panasaus rasti

Nesiruosiu ir net neturiu tokio tikslo nei izeidineti Jusu, nei gasdinti. Bet ir Jus neskirstykite situaciju i standartines ir nestandartines ar kas madinga, o kas nemadinga.

Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2008 10 24, 09:49)
gal moterys baikime "kandžiotis" ir pateikime po 3 argumentus (bent) kodel verta kad vyras dalyvautu arba kodel neverta bigsmile.gif

Pradedu nuo saves bigsmile.gif
Aš manau, kad vyrui verta dalyvauti gimdyme nes:
1.Kadangi dauguma rašė, kad iš streso negirdi ką akušerė sako-tai vyras labai puikiai gali atkartoti viską bigsmile.gif
2.Kaip bebūtų daktarų elgesys su moterim esant vyrui - geresnis drinks_cheers.gif (gal prisibijo rolleyes.gif )
3. Psichologinis, emocinis ir visoks kitoks palaikymas gimdymo metu:super (masažiukas, prakaito nuvalymas ir t.t.+ kitos rašė, kad net stumt padeda lotuliukas.gif )

Na aš įžvelgiu tuos pliusus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2008 10 24, 08:49)
pateikime po 3 argumentus (bent) kodel verta kad vyras dalyvautu arba kodel neverta bigsmile.gif

Vyras dalyvavo gimdyme ir visai ne del to, kad as to prasiau, ar per prievarta uz kupros nusitempiau i gimdykla. Pacio gimdymo visai nebijojau, nes paskutinem savaitem buvo jau taip nusibodes tas didziulis pilvas ir tik norejosi kuo greiciau pagimdyti. Jis pats to norejo, kadangi yra medikas, tai turejo sioki toki supratima, kur lenda. Tik is anksto susitareme del keletos dalyku, kad jei jam pasidarys nemalonu ten buti, jis iseis ir neprievartaus saves, kad nebus jokiu glostymu, raminimu, nelakstys po gimdykla su fotiku ir nefotografuos bei netrukdys medikams dirbt savo darbo.
Gimdykloj praleidau kazkur 6 val. mano gimdymas buvo gana lengvas, bet ilgas, saremiu skausmo praktiskai nejauciau, todel vyro buvimas neleido man numirt is nuobodulio. Gimdyklos aplinka tikrai slegianti. Gydytoja arba akusere tik retkarciais uzeidavo pasiziureti, kaip jauciuosi. Nufilmavo aparata, kuris tuo metu fiksavo musu dar negimusio vaikucio sirdutes plakima. Man paciai net i galva nebutu sovus tokia mintis, o dabar dziaugiuosi ir kartais pasiziurim, tai net iki asaru. Manes nefilmavo ir nefotografavo, nes as to prasiau. Pacio stumimo metu vyras stovejo salia manes, man prie galvos, paduodavo atsigerti ir tikrai savo buvimu manes neerzino, bet buvo labai gera, kai po gimdymo isgirdau ji sakant "myliu tave".
Atsakyti
kodėl verta:
1.Nori pats
2.Sutinka žmona
3. Nuo kraujo nealpsta, ligoninių ir daktarų nebijo hihihi.gif

Neverta:
1.Nenori pats
2.nenori žmona
3. Iš jo daugiau bėdos negu naudos biggrin.gif

Na, juk gali užknsit tas vyras. Vat tu nori ramiai, parėkaudama, papūškuodama iškęst sąrėmių piką. a čia vyras prisiklausęs, prisiskaitęs apie paramą, masažus, kurie padeda (nors pats nieko nemoka padaryt) ir griebiasi iniciatyvos. Tu čia sąrėmiauji, o kažkoks su masažais lenda... Nuuu... uuuuuch.... Arba mano atveju. Buvo sutarta - stovi prie galvos, laikai pečius ir psio - jokių kitų kalbų, jokių kitų darbų ir pašalinių žvalgymųsį. A čia mano vyras nutaria man sunkiu momentu padėt ir sako "Taip, taip aš jau matau galvytę, nebedaug liko stumti". Norit žinot kur aš jį pasiunčiau, kad žiūri ne ten kur reikia ir dar man aiškina ką daryt? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2008 10 24, 08:59)
Pradedu nuo saves bigsmile.gif
Aš manau, kad vyrui verta dalyvauti gimdyme nes:
1.Kadangi dauguma rašė, kad iš streso negirdi ką akušerė sako-tai vyras labai puikiai gali atkartoti viską bigsmile.gif
2.Kaip bebūtų daktarų elgesys su moterim esant vyrui - geresnis drinks_cheers.gif (gal prisibijo rolleyes.gif )
3. Psichologinis, emocinis ir visoks kitoks palaikymas gimdymo metu:super (masažiukas, prakaito nuvalymas ir t.t.+ kitos rašė, kad net stumt padeda lotuliukas.gif )
Na aš įžvelgiu tuos pliusus thumbup.gif

1. Cia kiekvienai moteriai individualiai. Jau rasiau, kad mano gimdymas buvo lengvas, pagimdziau pati, be nejautros ir nuskausminimo, be jokiu plysimu ir kirpimu. Pavyzdingai klausiau gydytojos nurodymo, kada ir ka reikia daryti.

2. Galbut cia yra tiesos, nezinau. Buvau pasirinkusi tikrai gera gydytoja, pas kuria ir kita karta noreciau gimdyti ir tikrai zinau, kad ar dalyvaujant vyrui, ar ne ji vienodai gerai butu atlikusi savo darba. As toks zmogus, kad man is gydytoju nereikia jokiu paglostymu ar meiliu zodziu, is ju as tikiuosi profesionalumo.

3. drinks_cheers.gif neikyrus ir neerzinantis buvimas salia tikrai padeda
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2008 10 24, 10:32)
kodėl verta:
1.Nori pats
2.Sutinka žmona
3. Nuo kraujo nealpsta, ligoninių ir daktarų nebijo hihihi.gif

Neverta:
1.Nenori pats
2.nenori žmona
3. Iš jo daugiau bėdos negu naudos biggrin.gif

Na, juk gali užknsit tas vyras. Vat tu nori ramiai, parėkaudama, papūškuodama iškęst sąrėmių piką. a čia vyras prisiklausęs, prisiskaitęs apie paramą, masažus, kurie padeda (nors pats nieko nemoka padaryt) ir griebiasi iniciatyvos. Tu čia sąrėmiauji, o kažkoks su masažais lenda... Nuuu... uuuuuch.... Arba mano atveju. Buvo sutarta - stovi prie galvos, laikai pečius ir psio - jokių kitų kalbų, jokių kitų darbų ir pašalinių žvalgymųsį. A čia mano vyras nutaria man sunkiu momentu padėt ir sako "Taip, taip aš jau matau galvytę, nebedaug liko stumti". Norit žinot kur aš jį pasiunčiau, kad žiūri ne ten kur reikia ir dar man aiškina ką daryt? hihihi.gif

Čia matyt vyras iš streso lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti