QUOTE(emilka @ 2008 10 23, 22:25)
O as supratau,kad Jus nieko nesupratote, ir zinoma is Jusu to tikejausi

, nes kaip ir kitos mano zinuteje pamatete tik tai ka norejote

, slykstuma ir baime, kad as neduok Dieve prarasiu vyra

Man nusibodo kartotis tokioms kaip Jus. Griskite i mano pirmaja zinute ir skaitykite dar karta, jeigu taip jums skauda, o ne bandykite primityviai interpretuoti mano zodziu.
Ka man reikia ar nereikia daryti spresiu pati, tikrai siuo atveju Jusu nuomone nesivadovausiu

, nuomones nekisu, jus uz jos pati kabinates

O
primetimas nera nei didesnis, nei mazesnis negu Jusu, gerbiamoji, kai tvirtinate, kad vyra reikia imti uz sprando ir vestis i gimdykla. Ar ne taip. Nes jeigu atidziai skaitete, tai turejote pastebeti, kad neturiu nieko pries tuos, kas abieju partneriu valia ten eina.
Slyksciai tirstina viska tos, kurios bando pasiteisinti, kodel uz pakarpos i gimdykla velka savo vyrus. As perpasakojau tai, ka esu macius ir girdejus.
Vyro prarasti nebijau, buvimas estetu ir bijojimas prarasti yra skirtingi dalykai. Bet Jus deja ne tas zmogus, o cia ne ta vieta, tokiems uzsipuolimams

Manes nei izeisite, nei isgasdinsite.
Gerbiamoji, matyt, man nestumine amnezija, nes tikrai neprisimenu, kad buciau rasiusi, jog esu uz vyro vilkima i gimdyma per prievarta

Gal priminsit man?
Jei jus butumet parasiusi tik savo nuomone, kad vyras gimdyme nedalyvaus, nes yra per daug jautrus tokiems dalykams, niekas butu Jusu nei uzsipuole, nei pasmerke Jusu vyra. Cia yra normalu. Ne kiekvienas ir gydytoju sugebetu dirbti. Bet Jus is karto pradejot rasyti, tarsi gindamasi, kokie baisus ir slykstus dalykai dedasi toj gimdykloj, kad veliau vyrai, sudalyvave gimdyme, gydosi nuo impotencijos ir pan. Kai pagimdysit, tada galesit ir aprasineti tuos "siaubus" is savo patirties, bet tam skirtose temose, o ne cia, kur klausiama nuomones del vyro dalyvavimo gimdyme, nes tikrai nemalonu skaityti Jusu postuose tas vietas, kur labai jau vaizdziai aprasinejamas gimdymas ir gimdykloje tuo metu vykstantys slykstus procesai. I temas, kurios man gali buti nemalonios, as nelendu ir nesipiktinu tuo, kas ten gali buti rasoma, bet sioje temoje tikrai nesitikejau nieko panasaus rasti
Nesiruosiu ir net neturiu tokio tikslo nei izeidineti Jusu, nei gasdinti. Bet ir Jus neskirstykite situaciju i standartines ir nestandartines ar kas madinga, o kas nemadinga.