QUOTE(Urtytė_mergytė @ 2008 10 22, 13:59)
Čia, aišku, ne visai į temą, bet kodėl vyrai palieka ir tas pasidažiusias, susitvarkiusias, visada gražias ir pasitempusias moteris? Ir palieka netgi tas moteris, kurių gimdyme ir nedalyvavo?
Emilka, aš visai ne Jums konkrečiai atsakinėjau. Bet... Kažkaip Jums gimdymas labai negražu, ir asocijuojasi su gamtinių reikalų atlikimu. Mane vyras myli bet kokią, net ir "apsikakojusią ar suprakaitavusią", kaip ir aš jį. Nes, be reikalo neprakaituoju, o ištikus bėdai, ne tas rūpi. Ir visai jo nesigėdiju, nors tikrai prie jo niekada neatlikinėju gamtinių reikalų. Nereikia tirštinti spalvų. O operacijos metu aš mieliau stovėčiau šalia, laikyčiau jo ranką ir iškart žinočiau situaciją, nei stovėčiau ir jaudinčiausi už durų nežinomybėje. Mano vyras taip pat. Ir kūdikis, tas kruvinas, "varskines mases ir vaikisku ismatu" (man net mintis nekiltų taip apibūdinti savo vaiką

) man pats gražiausias

Todėl gal ir negaliu suprasti tų moterų, kurios pateisina vyrus, kad nedalyvauja gimdyme dėl tokių priežasčių kaip Jūs rašote.
Bet.. kiekvienam savas prioritetas.
Palieka ir del kitu priezasciu, as sutinku, bet ne apie jas dabar kalbame.

Tad Jus visiskai teisi, sis sakinys yra ne itema, nes musu tema vyro dalyvavimas gimdyme. Man gimdymas kol kas yra nezinia, nes gimdysiu pirma karta, bet is salies jis labai grazus nepasitrode, nors ir kaip save itikineciau ir skaityciau komentarus apie gimdymo grozi. Bet man grazu yra kai kudiki duoda laimingai mamytei, mano vyrui tas momentas manau irgi patinka. Nesikartosiu, jau sakiau, kas nelyginu gimdyma su tustinimosi procesu, bet manau, kad tai irgi moters fiziologinis procesas. Nenuostabu, kad negalite cituoju:
suprasti tų moterų, kurios pateisina vyrus, kad nedalyvauja gimdyme dėl tokių priežasčių kaip Jūs rašote. Nes Jus priklausote 80-90 procentu Lietuvos moteru, kurios galvoja kitaip negu as. Smagu, kad grozi atrandate ten, kur kitiems, tokims realiai mastantiems kaip as yra surasti sunku, su tuo Jus ir sveikinu, ir linkiu stiprybes Jusu vyrui, na ir zinoma Jums

, nes Jusu laukia sunki uzduotis, pagimdyti kudiki. Kad ir koks saunuolis bus Jusu vyras, tai padaryti turesite pati. Jusu reikalas, ar vyro paguoda, ir buvimas salia bus naudingas Jums ir vyrui. Apie tai spresite veliau, kai smagiai snekucuosites su vyru prie puodelio kavos apie kudikio pasirodyma, arba sugrisite cia ir pasakysite "Emilka buvai is dalies teisi".