Įkraunama...
Įkraunama...

ar gimdyme dalyvavo jusu vyrai?

Maniskiui butu sokas mane tokia pamatyt. Jauciu po to galetu kamuoti ji baisus kosmarai su mano tokiu atvaizdu. O dar ne viena busima mama cia sako: tegul mane visokia mato smile.gif. Brrr... Taip gali galvoti tik visiskai pasitikincios savimi.. ir dar nezinancios, kad vyrai myli stiprias, grazias moteris. Pamate, ir kas? o po kazkiek laiko vyras susirado kita, kuri sveika, stipri, grazi ir lygiai taip pat gali jam pagimdyti vaika, ir nekelia jam pasibjauretinu asociaciju.. Ir tada savimi pasitikinti taip vadinama "visokia pasirodziusi" savo vyrui, stebisi, kodel taip atsitiko...? Ogi todel, kad ja vyras kazkada mate apsidergusia ir issiterliojusia savo ekskrementuose, nes gydytojui tuo metu buvo ne iki to, apsibezdejusia ir t.t.... Gal pasamoneje stipriai uzsifiksavo ne tik malonus vaikelio atejimas i pasauli, bet ir jo apsikakojusios mylimosios fizionomija ta akimirka..

įdomi nuomonė, tačiau ne visi vyrai mėgsta tokias moteris bigsmile.gif pvz. maniškis teigia, kad pati mieliausia, gražiausia aš jam būnu ryte...apsimiegojus, nepasidažius ir t.t. bigsmile.gif manau, kad reikia labiau pasitikėti savo vyrais...gyvenime gi visko nutinka, ne visad pavyks atrodyti estetiškai blush2.gif na o jei vyras susiranda kitą-tai jau nieko nepadarysi šitoj vietoj verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2008 10 22, 13:07)
įdomi nuomonė, tačiau ne visi vyrai mėgsta tokias moteris bigsmile.gif  pvz. maniškis teigia, kad pati mieliausia, gražiausia aš jam būnu ryte...apsimiegojus, nepasidažius ir t.t. bigsmile.gif manau, kad reikia labiau pasitikėti savo vyrais...gyvenime gi visko nutinka, ne visad pavyks atrodyti estetiškai blush2.gif na o jei vyras susiranda kitą-tai jau nieko nepadarysi šitoj vietoj  verysad.gif

Apsimiegojusia myli ir mane biggrin.gif , as save irgi tokia myliu biggrin.gif , bet ar myli Jus apsikakojusia, suprakaitavusia, rekiancia ne savo balsu ir kruvinu tarpukoju? Ar jam tikrai norisi buciuoti kruvina kudiki? Yra maniakiu, kurios vercia tai daryti savo vyrus biggrin.gif , maciau amerikoniskus filmukus doh.gif Pasitikejimas vyru cia visiskai ne prie ko, as pasitikiu savo vyru, bet tuo paciu ir gerbiu ji pati, savo pagarba isreiksdama savo tinkamu elgesiu bet kuriaias gyvenimo atvejais. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emilka: 22 spalio 2008 - 12:35
QUOTE(emilka @ 2008 10 22, 13:28)
Apsimiegojusia myli ir mane  biggrin.gif , as save irgi tokia myliu  biggrin.gif , bet ar myli Jus apsikakojusia, suprakaitavusia, rekiancia ne savo balsu  ir kruvinu tarpukoju? Ar jam tikrai norisi buciuoti kruvina kudiki? Yra maniakiu, kurios vercia tai daryti savo vyrus  biggrin.gif , maciau amerikoniskus filmukus  doh.gif Pasitikejimas vyru cia visiskai ne prie ko, as pasitikiu savo vyru, bet tuo paciu ir gerbiu ji pati, savo pagarba isreiksdama savo tinkamu elgesiu bet kuriaias gyvenimo atvejais.  biggrin.gif

biggrin.gif na tikiuosi jis nepuls man į tarkojį lyst, kai vaikelį išstuminėsiu ohmy.gif lotuliukas.gif kažkaip mes jau dar prieš pastojimą kalbėjomės, kad abiem ta diena itin svarbi ir vyras teigė jokiu būdu nepraleisiantis jos bigsmile.gif tai man paprasta bigsmile.gif bet va mano tėvo nuomonė - tai kategoriška doh.gif sako, kaip galima po to su moterim gult į lovą, jei matai ten viską... blink.gif tai versti ir aš manau, kad nevalia, jei vyras taip mąsto schmoll.gif bet šiaip kiek teko bendrauti tuo klausimu su draugių vyrais-tai jie laaabai džiaugėsi dalyvavę bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2008 10 22, 13:49)
biggrin.gif  na tikiuosi jis nepuls man į tarkojį lyst, kai vaikelį išstuminėsiu  ohmy.gif  lotuliukas.gif  kažkaip mes jau dar prieš pastojimą kalbėjomės, kad abiem ta diena itin svarbi ir vyras teigė jokiu būdu nepraleisiantis jos bigsmile.gif  tai man paprasta bigsmile.gif bet va mano tėvo nuomonė - tai kategoriška doh.gif  sako, kaip galima po to su moterim gult į lovą, jei matai ten viską... blink.gif tai versti ir aš manau, kad nevalia, jei vyras taip mąsto schmoll.gif bet šiaip kiek teko bendrauti tuo klausimu su draugių vyrais-tai jie laaabai džiaugėsi dalyvavę bigsmile.gif

Kaip sakau, vyras vyrui nelygus, greiciausiai dare tai savo noru ir valia. O del nelindimo i tarpukoji, tai zinokit, nepervertinkite savo vyro. Kaip sakiau, nera taip grazu, kaip mokomojoje literaturoje arba retusuotame filme apie gimdyma. Jiems irgi visko atsitinka, vienos pazistamos vyras po tokio apsilankymo gimdyme jau 2 metus gydosi nuo impotencijos. blink.gif
Bet zinoma, jeigu Jusu vyras nekantrauja ir laukia tos akimirkos, kai pamatys kudiki, jeigu tikrai zino kur eina ir nesukels Jums nepatogumu, negalvosite, kas bus, jeigu netycia pagadinsite ora arba dar ka nors padarysite.. nesukels ir papildomos itampos gimdymo metu, tai tada linkiu sekmes!
Atsakyti
Čia, aišku, ne visai į temą, bet kodėl vyrai palieka ir tas pasidažiusias, susitvarkiusias, visada gražias ir pasitempusias moteris? Ir palieka netgi tas moteris, kurių gimdyme ir nedalyvavo?
Emilka, aš visai ne Jums konkrečiai atsakinėjau. Bet... Kažkaip Jums gimdymas labai negražu, ir asocijuojasi su gamtinių reikalų atlikimu. Mane vyras myli bet kokią, net ir "apsikakojusią ar suprakaitavusią", kaip ir aš jį. Nes, be reikalo neprakaituoju, o ištikus bėdai, ne tas rūpi. Ir visai jo nesigėdiju, nors tikrai prie jo niekada neatlikinėju gamtinių reikalų. Nereikia tirštinti spalvų. O operacijos metu aš mieliau stovėčiau šalia, laikyčiau jo ranką ir iškart žinočiau situaciją, nei stovėčiau ir jaudinčiausi už durų nežinomybėje. Mano vyras taip pat. Ir kūdikis, tas kruvinas, "varskines mases ir vaikisku ismatu" (man net mintis nekiltų taip apibūdinti savo vaiką doh.gif ) man pats gražiausias thumbup.gif Todėl gal ir negaliu suprasti tų moterų, kurios pateisina vyrus, kad nedalyvauja gimdyme dėl tokių priežasčių kaip Jūs rašote.
Bet.. kiekvienam savas prioritetas.
Atsakyti
QUOTE(Urtytė_mergytė @ 2008 10 22, 13:59)
Čia, aišku, ne visai į temą, bet kodėl vyrai palieka ir tas pasidažiusias, susitvarkiusias, visada gražias ir pasitempusias moteris? Ir palieka netgi tas moteris, kurių gimdyme ir nedalyvavo?
Emilka, aš visai ne Jums konkrečiai atsakinėjau. Bet... Kažkaip Jums gimdymas labai negražu, ir asocijuojasi su gamtinių reikalų atlikimu. Mane vyras myli bet kokią, net ir "apsikakojusią ar suprakaitavusią", kaip ir aš jį. Nes, be reikalo neprakaituoju, o ištikus bėdai, ne tas rūpi. Ir visai jo nesigėdiju, nors tikrai prie jo niekada neatlikinėju gamtinių reikalų. Nereikia tirštinti spalvų. O operacijos metu aš mieliau stovėčiau šalia, laikyčiau jo ranką ir iškart žinočiau situaciją, nei stovėčiau ir jaudinčiausi už durų nežinomybėje. Mano vyras taip pat. Ir kūdikis, tas kruvinas, "varskines mases ir vaikisku ismatu" (man net mintis nekiltų taip apibūdinti savo vaiką  doh.gif ) man pats gražiausias  thumbup.gif  Todėl gal ir negaliu suprasti tų moterų, kurios pateisina vyrus, kad nedalyvauja gimdyme dėl tokių priežasčių kaip Jūs rašote.

Palieka ir del kitu priezasciu, as sutinku, bet ne apie jas dabar kalbame. biggrin.gif Tad Jus visiskai teisi, sis sakinys yra ne itema, nes musu tema vyro dalyvavimas gimdyme. Man gimdymas kol kas yra nezinia, nes gimdysiu pirma karta, bet is salies jis labai grazus nepasitrode, nors ir kaip save itikineciau ir skaityciau komentarus apie gimdymo grozi. Bet man grazu yra kai kudiki duoda laimingai mamytei, mano vyrui tas momentas manau irgi patinka. Nesikartosiu, jau sakiau, kas nelyginu gimdyma su tustinimosi procesu, bet manau, kad tai irgi moters fiziologinis procesas. Nenuostabu, kad negalite cituoju:suprasti tų moterų, kurios pateisina vyrus, kad nedalyvauja gimdyme dėl tokių priežasčių kaip Jūs rašote. Nes Jus priklausote 80-90 procentu Lietuvos moteru, kurios galvoja kitaip negu as. Smagu, kad grozi atrandate ten, kur kitiems, tokims realiai mastantiems kaip as yra surasti sunku, su tuo Jus ir sveikinu, ir linkiu stiprybes Jusu vyrui, na ir zinoma Jums biggrin.gif, nes Jusu laukia sunki uzduotis, pagimdyti kudiki. Kad ir koks saunuolis bus Jusu vyras, tai padaryti turesite pati. Jusu reikalas, ar vyro paguoda, ir buvimas salia bus naudingas Jums ir vyrui. Apie tai spresite veliau, kai smagiai snekucuosites su vyru prie puodelio kavos apie kudikio pasirodyma, arba sugrisite cia ir pasakysite "Emilka buvai is dalies teisi".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emilka: 22 spalio 2008 - 13:14
QUOTE(Urtytė_mergytė @ 2008 10 22, 13:59)
Emilka, aš visai ne Jums konkrečiai atsakinėjau. Bet... Kažkaip Jums gimdymas labai negražu, ir asocijuojasi su gamtinių reikalų atlikimu. Mane vyras myli bet kokią, net ir "apsikakojusią ar suprakaitavusią", kaip ir aš jį. Nes, be reikalo neprakaituoju, o ištikus bėdai, ne tas rūpi. Ir visai jo nesigėdiju, nors tikrai prie jo niekada neatlikinėju gamtinių reikalų. Nereikia tirštinti spalvų. O operacijos metu aš mieliau stovėčiau šalia, laikyčiau jo ranką ir iškart žinočiau situaciją, nei stovėčiau ir jaudinčiausi už durų nežinomybėje. Mano vyras taip pat. Ir kūdikis, tas kruvinas, "varskines mases ir vaikisku ismatu" (man net mintis nekiltų taip apibūdinti savo vaiką  doh.gif ) man pats gražiausias  thumbup.gif  Todėl gal ir negaliu suprasti tų moterų, kurios pateisina vyrus, kad nedalyvauja gimdyme dėl tokių priežasčių kaip Jūs rašote.

aš rašau tik iš savo pozicijos, bet savo vyrą aš mylėčiau visokį...neduok Dieve, kas nors atsitiktų, bet tokiu metu aš norėčiau būti šalia ir viską matyti...nežinau, kokios vyrui asociacijos kils iš po gimdymo, bet jei jis myli mane taip, kaip aš jį-tai visas tas procesas neturėtų jam būti baisus wub.gif juolab, kad mes ir šiaip namie be kompleksų...ir pirstelt negėda 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2008 10 22, 14:12)
aš rašau tik iš savo pozicijos, bet savo vyrą aš mylėčiau visokį...neduok Dieve, kas nors atsitiktų, bet tokiu metu aš norėčiau būti šalia ir viską matyti...nežinau, kokios vyrui asociacijos kils iš po gimdymo, bet jei jis myli mane taip, kaip aš jį-tai visas tas procesas neturėtų jam būti baisus wub.gif  juolab, kad mes ir šiaip namie be kompleksų...ir pirstelt negėda 4u.gif  lotuliukas.gif

Mes moters visai kitokios, as irgi savo vyro maciau ligonineje visoki, ir myleciau visoki. Bet pernelyg gerai pazistu vyra ir zinau, kas jam patinka, kas ne. O tai, kad Jus be kompleksu, tai nieko baisaus ir nieko nuostabaus, yra skirtingi zmones, skirtingos vertybes, mes patys as pasirenkame ir puoselejame. Tad manau, kad Jusu atveju, jos yra tokios o ne kitokios biggrin.gif , ir ne man Jus teisti bei nurodineti kaip turte pasielgti. Klausykite savo sirdies . Dar turite kazkiek laiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(emilka @ 2008 10 22, 15:12)
Palieka ir del kitu priezasciu, as sutinku, bet ne apie jas dabar kalbame.  biggrin.gif  Tad Jus visiskai teisi, sis sakinys yra ne itema, nes musu tema vyro dalyvavimas gimdyme. Man gimdymas kol kas yra nezinia, nes gimdysiu pirma karta, bet is salies jis labai grazus nepasitrode, nors ir kaip save itikineciau ir skaityciau komentarus apie gimdymo grozi. Bet man grazu yra kai kudiki duoda laimingai mamytei, mano vyrui tas momentas manau irgi patinka. Nesikartosiu, jau sakiau, kas nelyginu gimdyma su tustinimosi procesu, bet manau, kad tai irgi moters fiziologinis procesas. Nenuostabu, kad negalite cituoju:suprasti tų moterų, kurios pateisina vyrus, kad nedalyvauja gimdyme dėl tokių priežasčių kaip Jūs rašote. Nes Jus priklausote 80-90 procentu Lietuvos moteru, kurios galvoja kitaip negu as. Smagu, kad grozi atrandate ten, kur kitiems, tokims realiai mastantiems kaip as yra surasti sunku, su tuo Jus ir sveikinu, ir linkiu stiprybes Jusu vyrui, na ir zinoma Jums  biggrin.gif, nes Jusu laukia sunki uzduotis, pagimdyti kudiki. Kad ir koks saunuolis bus Jusu vyras, tai padaryti turesite pati. Jusu reikalas, ar vyro paguoda, ir buvimas salia bus naudingas Jums ir vyrui. Apie tai spresite veliau, kai smagiai snekucuosites su vyru prie puodelio kavos apie kudikio pasirodyma, arba sugrisite cia ir pasakysite "Emilka buvai is dalies teisi".

Kiekvienos moters gimdymas bus toks, kokį jinai ir jos vyras norės įsivaizduoti ir įsivaizduos. Nėra ir man pats gimdymo procesas labai gažus (ypač svetimų), kaip jūs kad bandote teigti, bet jo esmė yra graži smile.gif Ir ne tarpukojo vaizdai tuo metu yra svarbūs (tiek moteriai, tiek vyrui). Emilka, kaip aš galėčiau sakyti, kad jūs iš dalies teisi, jei aš jau esu tai patyrusi, o jūs dar net negimdžiusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Urtytė_mergytė @ 2008 10 22, 14:21)
Kiekvienos moters gimdymas bus toks, kokį jinai ir jos vyras norės įsivaizduoti ir įsivaizduos. Nėra ir man pats gimdymo procesas labai gažus (ypač svetimų), kaip jūs kad bandote teigti, bet jo esmė yra graži  smile.gif Ir ne tarpukojo vaizdai tuo metu yra svarbūs (tiek moteriai, tiek vyrui). Emilka, kaip aš galėčiau sakyti, kad jūs iš dalies teisi, jei aš jau esu tai patyrusi, o jūs dar net negimdžiusi  smile.gif

Labai paprastai. Kiekvienai nesciai moteriai uzeina skirtingos nuotaikos gyvenime, nekalbu apie mados reikalus, nes apie tai sakiau. Jeigu suzinotumete, kad pav. esu autoritetinga Lietuvos matrona, pav. zinoma zurnaliste, kuri priesinasi gimdymu su vyru, o mane palaikytu mano drauges, tai neatmetu galimybes, kad kitas Jusu gimdymas butu be vyro, nes dabar jau nebemadinga butu Lietuvoje gimdyti. (Aciu Dievui nesu tokia autoritetinga, kad pakeisciau Lietuvos moteru poziuri i siu laiku mados klyksma).
Zinoma, Jus teisi, kiekvienas gimdymas yra svarbus, bet jo svarba nebutina pabrezti vyro dalyvavimu, nes ne tai yra svarbiusia, svarbiuausia, yra tai kas bus po to ir kaip Jus jausites. Jeigu niekada giliai apie tai nesusimastete ir vadovavotes tik mada, ir toliau vadovausites savo isistikinimais, tada viskas ok, manau, kad antro gimdymo metu nieko nepasikeis. O jeigu permastysite situacija is kitos pozicijos, viskas gali radikaliai pasikeisti, ir nesvarbu, kiek gimdymu turejote, bei ka ju metu patyrete biggrin.gif, svarbu ka jausite ateityje.
Atsakyti
Emilka, nors mano gimdyme vyras nedalyvavo (aš to nenorėjau, nes nematau tam medicininės prasmės), bet jūsų argumentai už vyrų nedalyvavimą man skamba labai keistai. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2008 10 22, 14:48)
Emilka, nors mano gimdyme vyras nedalyvavo (aš to nenorėjau, nes nematau tam medicininės prasmės), bet jūsų argumentai už vyrų nedalyvavimą man skamba labai keistai.  unsure.gif

O man skamba keistai, kai zmogus pasako, kad jam skamba keistai, bet nenurodo, kas gi tokio keisto mano pasisakyme. biggrin.gif
Juolab kas gi keisto gali buti mano tekste, jeigu teigiate, kad nematote medicinines prasmes vyro dalyvavime? biggrin.gif
Ar tik nepriestaraujate pati sau? g.gif
Atsakyti