Įkraunama...
Įkraunama...

ar gimdyme dalyvavo jusu vyrai?

Man buvo atlikta CPO - taigi vyras laukė už operacinės durų, realiai kiek žinau dalyvauti tai būtų galėjęs, bet jau buvom apkalbėję, kad jis nedalyvaus..
Na, bet susijaudinimo užteko ir taip, nes kai išėjus sesutė pranešė, kad gimė sveikutė didutė 5,442kg. dukrelė - tai net be žodžių liko...
Kai jau mane sutvarkė - įėjo į operacinę, pabučiavo ir pasveikino - mačiau, kad buvo nerealiai susijaudinęs... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2008 10 23, 09:33)
Vat būtent dėl galimų ginčų su gydytojom ir neimčiau vyro su savim. Jo visiškai nemoksliška nuomonė gali padėt, bet daug didesnė tikimybė- pakenkt. Kad man nebūtų nutikė taip, kaip galėjo nutikti jums, atidžiai rinkausi gydytoją, o ne vyrą su savim kviečiau. Kuo verta gydytoja jei ji elgesi kaip jai pataria "žmogus iš gatvės"- be jokio medicininio išsilavinimo ir patirties?!

Butent,kad gydytoja issirinkau pagal rekomendacijas ir ne pacia pigiausia, bet pasirodo, kad ji tokia kai gimdymas vyksta pagal vadoveli, o kitu atveju eina lengviausiu keliu. Gydytoja ne pati nusprende pasirinkti ka patere zmogus is gatves, kiekviena karta kviesdavosi kita gydytoja palaikymui, bet jis nesutikdavo su gydytojos nuomone (nu ne atvirai, bet su siulymu palaukti).
Uztat antra karta gimdziau pas ka papuoliau (vistiek nesamone gaunasi) ir gydytoja labai ramiai viska paaiskindavo, niekur neskubejo. Matyt, todel kad jos pamaina buvo.
Atsakyti
[quote=Kituliux,2008 10 23, 11:09]patikekit nestumo metu to estetiskumo irgi ne per daugiausiai: pykinimai, vemimai, nuotaiku svyravimai, nuolatinis nuovargis, berimas ir net lankymasis pas kosmetologe nepadeda to isvengti, veliau tinimas, kai kurioms ir strijos visa kuna isvagoja ir t.t. Tai ka, visus 9 nestumo menesius gyvensit atskirai, kad tik Jusu estetas vyras nepamatytu tokiu neestetisku dalyku  unsure.gif  O kur dar laikas po gimdymo, kai pagimdziusi moteris ne per geriausiai jauciasi, o ir pilvas kuri laika buna nukares... Irgi labai neestetiska  blink.gif  Atsiprasau, kad taip nelabai graziai parasiau, bet tokia jau ta nestumo, gimdymo ir pogimdyvinio laikotarpio realybe  mirksiukas.gif
[/quote]

Aciu Dievui, man taip nebuvo biggrin.gif, o jeigu ir vemciau, tai nedaryciau to laikydamasi vyrui uz rankos, nebent netycia gautusi. Isvengiau to iki 5 menesio.
Ir neapsimeskite, kad nesupratote, ka as turejau omeny. Tai, kaip atrodai nestumo metu neturi nieko bendro su realistiniais vaizdais, kvapais ir garsais gimdykloje.
Papildyta:
[quote]undefined[/quote] [quote=jeila,2008 10 23, 09:02]
[QUOTE]undefined[/QUOTE]

O koks tu "kanciu" tikslas, ko siekiete tomis vyro kanciomis ir vardan ko jos turi buti? blink.gif Ar no tu kanciu paskui kazkaip pageres Jusu seimos gerove, vaiko ar Jusu ar vyro sveikata. Tai cia tada sadizmas, ne kitaip, jeigu norite, kad vyras kad ir nedaug, bet kentetu... blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Isila @ 2008 10 23, 12:12)
irgi mat problema... nu nenori, tegu nedalyvauja. Čia jau ką, pasaulio pabaiga? visiškas krachas, žmonos išdavystė? Toks mažmožis palyginus su visu kitu. Vat jeigu atsisakytų vaiką prižiūrėt, naktim keltis, pampersus keist, užsiimt, auklėt, žaist ir t.t. - tada būtų problema, tada jau būtų galima aikčiot, stebėtis, baisėtis ir galvas kraipyt.

Jus nepopuliari kaip ir as lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasicka* @ 2008 10 23, 14:51)
Man buvo atlikta CPO - taigi vyras laukė už operacinės durų, realiai kiek žinau dalyvauti tai būtų galėjęs, bet jau buvom apkalbėję, kad jis nedalyvaus..
Na, bet susijaudinimo užteko ir taip, nes kai išėjus sesutė pranešė, kad gimė sveikutė didutė 5,442kg.  dukrelė - tai net be žodžių liko...
Kai jau mane sutvarkė - įėjo į operacinę, pabučiavo ir pasveikino - mačiau, kad buvo nerealiai susijaudinęs...  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ir zinoma nuo to nenumirete nei Jus nei vyras. Kaip tik, priesingai, pamate tai, ka turi pamatyti vyras: biggrin.gif Grazia ir laiminga zmona su kudikiu ant ranku biggrin.gif biggrin.gif Sveikinu, ir labai zaviuosi bi dziaugiuosi, kad esate "nestandartine" biggrin.gif Beje, ta lelyte, kur po Jusu parasu nerealiai grazi biggrin.gif
2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emilka: 23 spalio 2008 - 21:15
taip dalyvavo abieju vaikuciu gimime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emilka @ 2008 10 23, 21:21)
Aciu Dievui, man taip nebuvo  biggrin.gif, o jeigu ir vemciau, tai nedaryciau to laikydamasi vyrui uz rankos, nebent netycia gautusi.  Isvengiau to iki  5 menesio.
Ir neapsimeskite, kad nesupratote, ka as turejau omeny. Tai, kaip atrodai nestumo metu neturi nieko bendro su realistiniais vaizdais, kvapais ir garsais gimdykloje.

Ir zinoma nuo to nenumirete nei Jus nei vyras. Kaip tik, priesingai, pamate tai, ka turi pamatyti vyras:  biggrin.gif  Grazia ir laiminga zmona su kudikiu ant ranku  biggrin.gif  biggrin.gif  Sveikinu, ir labai zaviuosi bi dziaugiuosi, kad esate "nestandartine"  biggrin.gif Beje, ta lelyte, kur po Jusu parasu nerealiai grazi  biggrin.gif
2.gif

o kaip gi supratau - saugote savo esteta vyra, kad neduok Dieve jis pamates kazka tooookioooo blink.gif nepasibaisetu ir nepaliktu Jusu lotuliukas.gif Sekmes bandant isvengti bet kokiu nemaloniu situaciju Jusu vyro akiai biggrin.gif

Beje, darant cezario operacija, ne tik vyrai, bet ir bet kokie pasaliniai asmenys i operacine nera ileidziami. O Jusu isivaizdavimas apie "grazia ir laiminga zmona su kudikiu ant ranku" po gimdymo toli grazu neatitinka realybes.

As nekalbu apie kazkokius standartus, madas ir t.t. Cia kiekvienos seimos reikalas, ar vyras dalyvaus gimdyme, ar ne. Jus pernelyg agresyviai ginate savo tokia pozicija ir labai slyksciai apibudinate pati gimdyma. Pernelyg daug tu "vaizdingu" filmuku prisiziurejote ir per daug "vaizdziu" pazistamos akuseres pasakojimu prisiklausete. Kas nores, tas slykstyne gali iziureti bet kur. Pazistama yra pasakojusi, kad vienas estetas vyrukas pasislykstejo pamates kaip jo zmona maitina krutimi ju kudiki ir ja paliko... Daryk isvadas ir nereikia per daug kist savo nuomones
Atsakyti
QUOTE(Kituliux @ 2008 10 23, 23:16)
o kaip gi supratau - saugote savo esteta vyra, kad neduok Dieve jis pamates kazka tooookioooo   blink.gif  nepasibaisetu ir nepaliktu Jusu  lotuliukas.gif  Sekmes bandant isvengti bet kokiu nemaloniu situaciju Jusu vyro akiai  biggrin.gif

Beje, darant cezario operacija, ne tik vyrai, bet ir bet kokie pasaliniai asmenys i operacine nera ileidziami. O Jusu isivaizdavimas apie "grazia ir laiminga zmona su kudikiu ant ranku" po gimdymo toli grazu neatitinka realybes.

As nekalbu apie kazkokius standartus, madas ir t.t. Cia kiekvienos seimos reikalas, ar vyras dalyvaus gimdyme, ar ne. Jus pernelyg agresyviai ginate savo tokia pozicija ir labai slyksciai apibudinate pati gimdyma. Pernelyg daug tu "vaizdingu" filmuku prisiziurejote ir per daug "vaizdziu" pazistamos akuseres pasakojimu prisiklausete. Kas nores, tas slykstyne gali iziureti bet kur. Pazistama yra pasakojusi, kad vienas estetas vyrukas pasislykstejo pamates kaip jo zmona maitina krutimi ju kudiki ir ja paliko... Daryk isvadas ir nereikia per daug kist savo nuomones

O as supratau,kad Jus nieko nesupratote, ir zinoma is Jusu to tikejausi biggrin.gif, nes kaip ir kitos mano zinuteje pamatete tik tai ka norejote biggrin.gif , slykstuma ir baime, kad as neduok Dieve prarasiu vyra biggrin.gif Man nusibodo kartotis tokioms kaip Jus. Griskite i mano pirmaja zinute ir skaitykite dar karta, jeigu taip jums skauda, o ne bandykite primityviai interpretuoti mano zodziu.
Ka man reikia ar nereikia daryti spresiu pati, tikrai siuo atveju Jusu nuomone nesivadovausiu biggrin.gif, nuomones nekisu, jus uz jos pati kabinates biggrin.gif O primetimas nera nei didesnis, nei mazesnis negu Jusu, gerbiamoji, kai tvirtinate, kad vyra reikia imti uz sprando ir vestis i gimdykla. Ar ne taip. Nes jeigu atidziai skaitete, tai turejote pastebeti, kad neturiu nieko pries tuos, kas abieju partneriu valia ten eina.
Slyksciai tirstina viska tos, kurios bando pasiteisinti, kodel uz pakarpos i gimdykla velka savo vyrus. As perpasakojau tai, ka esu macius ir girdejus.
Vyro prarasti nebijau, buvimas estetu ir bijojimas prarasti yra skirtingi dalykai. Bet Jus deja ne tas zmogus, o cia ne ta vieta, tokiems uzsipuolimams biggrin.gif Manes nei izeisite, nei isgasdinsite.
Gal ateiciai susitarkime, nebekartosime apsurdiskai apie "slykscius gimdyklos kosmarus", nes tai tik kai kuriu dalyviu bujojancios fantazijos polekiai, ir rasykime pagaliau nomones ir argumentus, kodel norime/nenorime vyro gimdant. Uztenka primityviu pasisakymu ir kaltinimu, kad neprimesciau savo nuomones. Ko jus bijote? Kad padarysiu revoliucija ir visus diedus isvarysiu is gimdyklu? Nesuprantu. Mano nuomone yra mano, jusu jusu. Aciu uz nuomone, mes nesusirinkome jos kritikuoti, susirinkome issakyti. Bukite tolerantiskos ir galvokite, pamastykite pries rasydamos, neskubekite susinervavusios pulti kitu, kurios galvoja kitaip biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emilka: 23 spalio 2008 - 22:37
Emilka, o kodėl jūs jaučiat tokį stiprų poreikį savo požūrį "reklamuot", ypač jei vos ne visos pašnekovės net nesugeba perskaityti ar suprasti jūsų minčių ir jūs taip pavargot kartot tą patį?
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2008 10 23, 23:36)
Emilka, o kodėl jūs jaučiat tokį stiprų poreikį savo požūrį "reklamuot", ypač jei vos ne visos pašnekovės net nesugeba perskaityti ar suprasti jūsų minčių ir jūs taip pavargot kartot tą patį?

Teisingai, matyt pasirinkau ne ta foruma biggrin.gif , cia daugumoje renkasi tik tos, kur gimdo su vyrais ir daugiau nieko nesupranta. biggrin.gif

Atsiprasau, gal tada jau pasitraukiu, nes matau, kad yra prasmingesniu temu, kur nedegina ant lauzo uz tai, kad nevelku savo vyro i gimdykla biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emilka: 23 spalio 2008 - 22:41
QUOTE(emilka @ 2008 10 23, 23:39)
Teisingai, matyt pasirinkau ne ta foruma  biggrin.gif , cia renkasi tik tos, kur gimdo su vyrais ir daugiau nieko nesupranta.  biggrin.gif

Atsiprasau, gal tada jau pasitraukiu, nes matau, kad yra prasmingesniu temu, kur nedegina ant lauzo uz tai, kad nevelku savo vyro i gimdykla  biggrin.gif

Labai protingas sprendimas. thumbup.gif Ypač jei perskaityt temos pavadinimą: "Ar gimdyme dalyvavo jūsų vyras", tai jūs be "dar negimdžiau", "į temą" nelabai ką ir turite pasakyt. Sėkmės ieškant panašaus IQ pašnekovių, kurios jūsų mintis supras ir įvertins. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 23 spalio 2008 - 22:45
QUOTE(Mirėja @ 2008 10 23, 23:43)
Labai protingas sprendimas.  thumbup.gif Ypač jei perskaityt temos pavadinimą: "Ar gimdyme dalyvavo jūsų vyras", tai jūs be "dar negimdžiau", "į temą" nelabai ką ir turite pasakyt. Sėkmės ieškant panašaus IQ pašnekovių, kurios jūsų mintis supras ir įvertins.  4u.gif

Aciu uz grazius palinkejimus, nezinojau, kad laisvalaikiu uzdarbiaujate SM moderatore ir dalinate verdiktus kas turi pasitraukti is forumo biggrin.gif
I tema gali pasakyti kiekviena is musu, nes visos esame arba busime mamomis. O stai islikti tolerantiskomis sugeba ne kiekviena. Matau, kad Jums dar liko vietos tobulejimui biggrin.gif nepykite, bet i Jusu replikas neatsakysiu, nenoriu, kad mamoms tema taptu nebeidomi biggrin.gif

PS. O kada man iseiti, nuspresiu pati, arba moderatoriai, kol kas nesiruosiu, nes matau, kad tema nenumire biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emilka: 23 spalio 2008 - 22:53
QUOTE(emilka @ 2008 10 23, 23:39)
gal tada jau pasitraukiu

QUOTE(emilka @ 2008 10 23, 23:49)
O kada man iseiti, nuspresiu pati <..> kol kas nesiruošiu

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 23 spalio 2008 - 22:57
Nedalyvavo, nes as grieztai atsisakiau. Bobiskas tai reikalas, kur jo nosis nedera.
Atsakyti