QUOTE(Kituliux @ 2008 10 24, 09:49)
Gerbiamoji, matyt, man nestumine amnezija, nes tikrai neprisimenu, kad buciau rasiusi, jog esu uz vyro vilkima i gimdyma per prievarta

Gal priminsit man?
Jei jus butumet parasiusi tik savo nuomone, kad vyras gimdyme nedalyvaus, nes yra per daug jautrus tokiems dalykams, niekas butu Jusu nei uzsipuole, nei pasmerke Jusu vyra. Cia yra normalu. Ne kiekvienas ir gydytoju sugebetu dirbti. Bet Jus is karto pradejot rasyti, tarsi gindamasi, kokie baisus ir slykstus dalykai dedasi toj gimdykloj, kad veliau vyrai, sudalyvave gimdyme, gydosi nuo impotencijos ir pan. Kai pagimdysit, tada galesit ir aprasineti tuos "siaubus" is savo patirties, bet tam skirtose temose, o ne cia, kur klausiama nuomones del vyro dalyvavimo gimdyme, nes tikrai nemalonu skaityti Jusu postuose tas vietas, kur labai jau vaizdziai aprasinejamas gimdymas ir gimdykloje tuo metu vykstantys slykstus procesai. I temas, kurios man gali buti nemalonios, as nelendu ir nesipiktinu tuo, kas ten gali buti rasoma, bet sioje temoje tikrai nesitikejau nieko panasaus rasti
Nesiruosiu ir net neturiu tokio tikslo nei izeidineti Jusu, nei gasdinti. Bet ir Jus neskirstykite situaciju i standartines ir nestandartines ar kas madinga, o kas nemadinga.
Ka as galiu pasakyti Jums

... ogi ta pati ka pasakiau kitoms busimoms mamoms. Sekmes gimdyme su vyru. Cia kai kurios mamos pataria, kad labai padeda, kai vyras pristumia kojas prie pilvo ir laiko
Papildyta:
QUOTE(voveriena @ 2008 10 24, 09:01)
oho, kaimu pakvipo
Tiksliai,

As niekaip negalejau asociaciju parinkti, o Jus paskubejote man i pagalba

Aciu.
Papildyta:
QUOTE(CreteIsland @ 2008 10 24, 00:38)
Muset kompas neistvere itampos. Karsta tema
Papildyta:
QUOTE(kristinita @ 2008 10 24, 09:59)
Pradedu nuo saves
Aš manau, kad vyrui verta dalyvauti gimdyme nes:
1.Kadangi dauguma rašė, kad iš streso negirdi ką akušerė sako-tai vyras labai puikiai gali atkartoti viską
2.Kaip bebūtų daktarų elgesys su moterim esant vyrui - geresnis

(gal prisibijo

)
3. Psichologinis, emocinis ir visoks kitoks palaikymas gimdymo metu:super (masažiukas, prakaito nuvalymas ir t.t.+ kitos rašė, kad net stumt padeda

)
Na aš įžvelgiu tuos pliusus
As tuos pliusus izvelgiu kol vyksta saremiai. Su jais sutinku 90 proc. Vyras gali atkartoti, bet ir akuserei karuna nenukris, jeigu pakartos, ka turejo omeny. Juolab ne Jus viena busite, kuri kazko issigando ir ko nors nesuprato, tad akuseres, manau jau viska supranta ir nepyksta

Tad vyra isileisciau kol vyksta saremiai. Tada tikrai buna sunku baisu ir neaisku kiek laiko. Pacioje pirmoje zinuteje apie tai rasiau, galbut paprasysiu, kad pabutu pradzioje. Bet kai prasides pasiruosimai, guldymai ir t.t., kai prasides stumimas, tai bus paprasytas iseiti. As netgi nenoreciau, kad mane matytu su praskiestom kojom. Man tai bjauru.
Ir siame momente ieskancias kablius perspeju dar karteli. Man bjauru, jeigu jums ne, valio! Jus kitokios

, tad nesivarginkite cituoti sio sakinio ir neterskite forumo