Įkraunama...
Įkraunama...

ar gimdyme dalyvavo jusu vyrai?

QUOTE(Isila @ 2008 10 24, 09:32)
kodėl verta:
1.Nori pats
2.Sutinka žmona
3. Nuo kraujo nealpsta, ligoninių ir daktarų nebijo hihihi.gif

Neverta:
1.Nenori pats
2.nenori žmona
3. Iš jo daugiau bėdos negu naudos biggrin.gif

Arba mano atveju. Buvo sutarta - stovi prie galvos, laikai pečius ir psio - jokių kitų kalbų, jokių kitų darbų ir pašalinių žvalgymųsį. A čia mano vyras nutaria man sunkiu momentu padėt ir sako "Taip, taip aš jau matau galvytę, nebedaug liko stumti". Norit žinot kur aš jį pasiunčiau, kad žiūri ne ten kur reikia ir dar man aiškina ką daryt? hihihi.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif neislaike vyras susitarimo egzamino lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kituliux @ 2008 10 24, 09:49)
Gerbiamoji, matyt, man nestumine amnezija, nes tikrai neprisimenu, kad buciau rasiusi, jog esu uz vyro vilkima i gimdyma per prievarta  g.gif  Gal priminsit man?

Jei jus butumet parasiusi tik savo nuomone, kad vyras gimdyme nedalyvaus, nes yra per daug jautrus tokiems dalykams, niekas butu Jusu nei uzsipuole, nei pasmerke Jusu vyra. Cia yra normalu. Ne kiekvienas ir gydytoju sugebetu dirbti. Bet Jus is karto pradejot rasyti, tarsi gindamasi, kokie baisus ir slykstus dalykai dedasi toj gimdykloj, kad veliau vyrai, sudalyvave gimdyme, gydosi nuo impotencijos ir pan. Kai pagimdysit, tada galesit ir aprasineti tuos "siaubus" is savo patirties, bet tam skirtose temose, o ne cia, kur klausiama nuomones del vyro dalyvavimo gimdyme, nes tikrai nemalonu skaityti Jusu postuose tas vietas, kur labai jau vaizdziai aprasinejamas gimdymas ir gimdykloje tuo metu vykstantys slykstus procesai. I temas, kurios man gali buti nemalonios, as nelendu ir nesipiktinu tuo, kas ten gali buti rasoma, bet sioje temoje tikrai nesitikejau nieko panasaus rasti

Nesiruosiu ir net neturiu tokio tikslo nei izeidineti Jusu, nei gasdinti. Bet ir Jus neskirstykite situaciju i standartines ir nestandartines ar kas madinga, o kas nemadinga.

Ka as galiu pasakyti Jums biggrin.gif ... ogi ta pati ka pasakiau kitoms busimoms mamoms. Sekmes gimdyme su vyru. Cia kai kurios mamos pataria, kad labai padeda, kai vyras pristumia kojas prie pilvo ir laiko rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(voveriena @ 2008 10 24, 09:01)
oho,  kaimu pakvipo smile.gif

Tiksliai, g.gif As niekaip negalejau asociaciju parinkti, o Jus paskubejote man i pagalba biggrin.gif Aciu. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(CreteIsland @ 2008 10 24, 00:38)
na kosmaras,sitiek rasiau ir pakibo kompas.na va cia tai tikrai gali zmogus susinervint. doh.gif  lotuliukas.gif

bash.gif

Muset kompas neistvere itampos. Karsta tema biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinita @ 2008 10 24, 09:59)
Pradedu nuo saves bigsmile.gif
Aš manau, kad vyrui verta dalyvauti gimdyme nes:
1.Kadangi dauguma rašė, kad iš streso negirdi ką akušerė sako-tai vyras labai puikiai gali atkartoti viską bigsmile.gif
2.Kaip bebūtų daktarų elgesys su moterim esant vyrui - geresnis drinks_cheers.gif (gal prisibijo rolleyes.gif )
3. Psichologinis, emocinis ir visoks kitoks palaikymas gimdymo metu:super (masažiukas, prakaito nuvalymas ir t.t.+ kitos rašė, kad net stumt padeda lotuliukas.gif )
Na aš įžvelgiu tuos pliusus thumbup.gif

As tuos pliusus izvelgiu kol vyksta saremiai. Su jais sutinku 90 proc. Vyras gali atkartoti, bet ir akuserei karuna nenukris, jeigu pakartos, ka turejo omeny. Juolab ne Jus viena busite, kuri kazko issigando ir ko nors nesuprato, tad akuseres, manau jau viska supranta ir nepyksta biggrin.gif Tad vyra isileisciau kol vyksta saremiai. Tada tikrai buna sunku baisu ir neaisku kiek laiko. Pacioje pirmoje zinuteje apie tai rasiau, galbut paprasysiu, kad pabutu pradzioje. Bet kai prasides pasiruosimai, guldymai ir t.t., kai prasides stumimas, tai bus paprasytas iseiti. As netgi nenoreciau, kad mane matytu su praskiestom kojom. Man tai bjauru. blink.gif
Ir siame momente ieskancias kablius perspeju dar karteli. Man bjauru, jeigu jums ne, valio! Jus kitokios biggrin.gif , tad nesivarginkite cituoti sio sakinio ir neterskite forumo biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Isila,2008 10 24, 10:32]
kodėl verta:
1.Nori pats
2.Sutinka žmona
3. Nuo kraujo nealpsta, ligoninių ir daktarų nebijo hihihi.gif

Neverta:
1.Nenori pats
2.nenori žmona
3. Iš jo daugiau bėdos negu naudos biggrin.gif

Na, juk gali užknsit tas vyras. Vat tu nori ramiai, parėkaudama, papūškuodama iškęst sąrėmių piką. a čia vyras prisiklausęs, prisiskaitęs apie paramą, masažus, kurie padeda (nors pats nieko nemoka padaryt) ir griebiasi iniciatyvos. Tu čia sąrėmiauji, o kažkoks su masažais lenda... Nuuu... uuuuuch.... Arba mano atveju. Buvo sutarta - stovi prie galvos, laikai pečius ir psio - jokių kitų kalbų, jokių kitų darbų ir pašalinių žvalgymųsį. A čia mano vyras nutaria man sunkiu momentu padėt ir sako "Taip, taip aš jau matau galvytę, nebedaug liko stumti". Norit žinot kur aš jį pasiunčiau, kad žiūri ne ten kur reikia ir dar man aiškina ką daryt? hihihi.gif

Nu jo, tai as irgi to bijau biggrin.gif , maniskis irgi smalsus biggrin.gif , ir kartais kai lepteli ka nors. Tai kai pamatytu galvyte, butu isskrides is palatos kaip kulka. biggrin.gif Arba kaip Jus, pasiusciau toli toli..
Atsakyti
[quote=emilka,2008 10 24, 11:10]
As netgi nenoreciau, kad mane matytu su praskiestom kojom. Man tai bjauru. blink.gif
Ir siame momente ieskancias kablius perspeju dar karteli. Man bjauru, jeigu jums ne, valio! Jus kitokios biggrin.gif , tad nesivarginkite cituoti sio sakinio ir neterskite forumo
[quote]

As irgi tos pačios nuomonės drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ka as galiu pasakyti Jums biggrin.gif ... ogi ta pati ka pasakiau kitoms busimoms mamoms. Sekmes gimdyme su vyru. Cia kai kurios mamos pataria, kad labai padeda, kai vyras pristumia kojas prie pilvo ir laiko rolleyes.gif

Papildyta:
Tiksliai, g.gif As niekaip negalejau asociaciju parinkti, o Jus paskubejote man i pagalba biggrin.gif Aciu. biggrin.gif
Papildyta:
Muset kompas neistvere itampos. Karsta tema biggrin.gif
Papildyta:
As tuos pliusus izvelgiu kol vyksta saremiai. Su jais sutinku 90 proc. Vyras gali atkartoti, bet ir akuserei karuna nenukris, jeigu pakartos, ka turejo omeny. Juolab ne Jus viena busite, kuri kazko issigando ir ko nors nesuprato, tad akuseres, manau jau viska supranta ir nepyksta biggrin.gif Tad vyra isileisciau kol vyksta saremiai. Tada tikrai buna sunku baisu ir neaisku kiek laiko. Pacioje pirmoje zinuteje apie tai rasiau, galbut paprasysiu, kad pabutu pradzioje. Bet kai prasides pasiruosimai, guldymai ir t.t., kai prasides stumimas, tai bus paprasytas iseiti. As netgi nenoreciau, kad mane matytu su praskiestom kojom. Man tai bjauru. blink.gif
Ir siame momente ieskancias kablius perspeju dar karteli. Man bjauru, jeigu jums ne, valio! Jus kitokios biggrin.gif , tad nesivarginkite cituoti sio sakinio ir neterskite forumo biggrin.gif
[/quote

o jei vyras paskutinę minutę užsimanys pasmalsauti ir pažiūrėti, kaip vaikelis atkeliauja? blink.gif mūs vyrai streso ištikti gali tapti neprognozuojami ir sugalvoti, kad jam visgi rekia pasilikt lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Avietytė,2008 10 24, 11:37]
As netgi nenoreciau, kad mane matytu su praskiestom kojom. Man tai bjauru. blink.gif
Ir siame momente ieskancias kablius perspeju dar karteli. Man bjauru, jeigu jums ne, valio! Jus kitokios biggrin.gif , tad nesivarginkite cituoti sio sakinio ir neterskite forumo
[quote]

As irgi tos pačios nuomonės drinks_cheers.gif
[/quote]

Sveikinu! Jus irgi "nemadinga" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(emilka @ 2008 10 24, 11:53)
Sveikinu! Jus irgi "nemadinga"  biggrin.gif

O man dzin tongue.gif
Atsakyti
o jei vyras paskutinę minutę užsimanys pasmalsauti ir pažiūrėti, kaip vaikelis atkeliauja? blink.gif mūs vyrai streso ištikti gali tapti neprognozuojami ir sugalvoti, kad jam visgi rekia pasilikt lotuliukas.gif
[/quote]

O kaip tik maciau, cia neblogas keptuves reklamuoja, tai pasiimciau tokia su savim, jeigu kartais prireiktu vyra paaukleti ir noretu pasilikti. lotuliukas.gif
Papildyta:
[quote=Avietytė,2008 10 24, 11:56]O man dzin tongue.gif

man irgi, dzin biggrin.gif
Nors ne visai, nes jeigu butu visai, dazi tai si tema testusi toliau tokiame stiliuje: o man patinka kai vyras man kojas laiko, o man kai padeda akuserei traukti vaikiuka... Na ir panasiai. biggrin.gif Dabar yra ivairove biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emilka: 24 spalio 2008 - 11:00
QUOTE(emilka @ 2008 10 24, 11:10)
netgi nenoreciau, kad mane matytu su praskiestom kojom. Man tai bjauru. 

atleiskit, už oftopiką, bet.... O kaip tada seksas blush2.gif ax.gif

O dabar į temą- čia kiekvienos šeimos asmeninis reikalas- būti vyrui gimdykloj ar ne. Maniškis buvo abu kartus, bus ir trečią kartą greitu laiku. Ir ne dėl to, kad prievartavau/maldavau ar kaip kitaip stengiausi paveikti jo sąmonę-pasąmonę. Tiesiog esam kartu. Ir visose situacijose.
Atsakyti
QUOTE(mamela @ 2008 10 24, 11:59)
atleiskit, už oftopiką, bet.... O kaip tada seksas  blush2.gif  ax.gif

O dabar į temą- čia kiekvienos šeimos asmeninis reikalas- būti vyrui gimdykloj ar ne. Maniškis buvo abu kartus, bus ir trečią kartą greitu laiku. Ir ne dėl to, kad prievartavau/maldavau ar kaip kitaip stengiausi paveikti jo sąmonę-pasąmonę. Tiesiog esam kartu. Ir visose situacijose.

O ka per seksa Jus irgi stanginates, bezdate , o gal kartais ir
CODE
undefined
[COLOR=yellow]pakakojate? lotuliukas.gif
Jeigu sekso metu man taip darytusi, tureciau pasitraukti is lytinio gyvenimo biggrin.gif

O siaip, sveikinu! Mes aisku irgi esame kartu, ne visada fiziskai, dvasiskai visada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamela @ 2008 10 24, 11:59)
atleiskit, už oftopiką, bet.... O kaip tada seksas  blush2.gif  ax.gif

Cia mano nuomone: 4u.gif
seksas nelygu gimdymui
Sekse esame geidziamos, kvepiancios, grazios, seksualios, patraukslios, karstos ir pan. Gimdyme - toli grazu ne. Bet cia mano psichologinis barjeras.
Atsakyti
QUOTE(Avietytė @ 2008 10 24, 12:02)
Cia mano nuomone:  4u.gif
seksas nelygu gimdymui
Sekse esame geidziamos, kvepiancios, grazios, seksualios, patraukslios, karstos ir pan. Gimdyme - toli grazu ne. Bet cia mano psichologinis barjeras.

Cia ne barjeras, o sveika nuovoka ir Jusu asmeninis poziuris i gyvenima, kuris nera blogas ar nepriimtinas .Atvirksciau, Jus elgiates naturaliai, kaip simtmeciais elgesi visos gimdancios moterys ir civilizuotoje visuomeneje ielgiasi iki siol. Senais laikas buvo taip pat. Isskyrus aisku tas moteriskes, kurios buvo vargsiukes, ir netgi neturejo pinigu tam, kad bobute pasikviesti, kad priimtu vaikeli. Ir tai, budavo tokios bobutes, kur neimdavo pinigu. Tai jeigu neprisikviesdavo. Neduok Dieve pradeciau namuose gimdyti ir greitoji nespetu atvaziuoti, tektu ir man vyra "idarbinti". biggrin.gif
Atsakyti