Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai - bendra tema

QUOTE(katalike @ 2008 06 26, 14:09)
Chopard Wish - deginto cukraus kvapas, o Casmir - kriausinio pyrago. Sakyciau, kad Casmir solidesnis ir pretenzingesnis, jis ner siaip sau minkstas ir saldus, turi astrumo. Man labiau Wish patinka (panasokas i T.M. Angel).

Labai labai ačiū už atsakymus abiem moteriškėm 4u.gif Užmačiau, kad Douglas parduotuvėj akcijos šiems kvepalams, kaip tik lėksiu į Vokietiją trečiadienį tai galvoju nusipirkti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Hellga @ 2008 06 26, 14:15)
O man tai Casmir visiškai aštrumo neturi, toks labai švelnus, kaip biskvitas purus, abgaubiantis kvapas.

O aštrumėli pradžioj biškį turi Wish, nors po to saldus, karamelinis. smile.gif

Ir man Casmir neastrus g.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gali buti. visiem kitaip smile.gif vat as syki sutikau moteri, tai ant jos tas kvapas 'gulejo' nerealiai minkstai smile.gif o ant manes toks truputi staciokiskas. beje, pirmakart ji uzuodus is buteliuko, man jautesi vien konditerine vanile, uztat visus kitus kartus is ten pat - siek tiek astri kriause su abrikosu, ir pasikvepinus sis variantas kur kas arciau tiesos. va taip va buna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ievshe @ 2008 06 25, 23:10)
Maniskis turi Code ir Euphoria,tai man abu labai geri bet paciausi tai Code,saldus beje laikosi tikrai gerai( as jais patyliukais pasipurskiu),euphorijoj tai daugiau citrusiuku uzuodziu vasarai tinkami bet nelabai laikosi,pabandyk naujuosius Calvin Klein MAN tie mano nuomone geresni  smile.gif

Dėkui ,testavau antrą kartą Code tai man muiliukas kažkoks išlindo kažkodėl g.gif ,o Euphoria tai užuodžiu pipiriukus daugiau ,kas man patinka ,reikės CK Man pratestuot .
Atleiskit ,kad ne toj temoj užklausiau apie vyriškus ,galva susisuko doh.gif
Atsakyti
Sveikos, mane domina YSL Nu kvepaliukai.ar kas turite, koks kvapas, kokie atsiliepimai? 4u.gif
http://www.kristiana...gamintojo_id=58
aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija22 @ 2008 06 26, 19:45)
Sveikos, mane domina YSL Nu kvepaliukai.ar kas turite, koks kvapas, kokie atsiliepimai?  4u.gif
http://www.kristiana...gamintojo_id=58
aciu  wub.gif

Turiu EDP. Puikus smilkalinis kvapas, kurį lyginčiau su Juozuku ir Black Cashmere.
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 06 26, 19:56)
Turiu EDP. Puikus smilkalinis kvapas, kurį lyginčiau su Juozuku ir Black Cashmere.

Aciu, reiks butinai ir man pabandyti. 4u.gif nei juozuko nei black Cashmere nesu bandzius, bet jei YSL NU patiks tai ir siu "muset" zutbut uzsireix cool.gif
Niekaip nuo kvepalu ir kosmetikos neissigydau schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija22: 26 birželio 2008 - 19:05
QUOTE(Euforija22 @ 2008 06 26, 20:01)
Aciu, reiks butinai ir man pabandyti.  4u.gif  nei juozuko nei black Cashmere nesu bandzius, bet jei YSL NU patiks tai ir siu "muset" zutbut uzsireix  cool.gif

Turėk omenyje, kad NU EDT ir EDP pakankamai skiriasi, taigi, išbandyk abu variantus wink.gif
Atsakyti
gal kuri žinot ar būna chanelio miniukų?
Atsakyti
QUOTE(tralaila @ 2008 06 26, 22:43)
gal kuri žinot ar būna chanelio miniukų?

Tikrai taip. Pure Parfum būna 1,5 ml buteliukuose, EDT ir EDP - 4-5 ml.
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 06 26, 22:44)
Tikrai taip. Pure Parfum būna 1,5 ml buteliukuose, EDT ir EDP - 4-5 ml.

dėkui už informaciją, vėl atnaujinsiu paieškas thumbup.gif
Atsakyti
Ko būtent ieškosi? Tiesiog smalsu
Atsakyti