Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai - bendra tema

QUOTE(Langoza @ 2008 06 22, 21:16)
Gal yra bandziusiu Estee Lauder Bali Dream?  g.gif
idomu, ar isvis verti jie demesio bent pauostyt  unsure.gif

Girdejau kad kokosu kokosas ax.gif
Po to kai isitaisiau Emerald Dream nebenoriu jau tu Bali dream, uzteks doh.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymus 4u.gif malonu čia lankytis, kai tikrai malonios pašnekovės 4u.gif
Aš dar klausimėlį- dar vidurinėje mėgau kvėpintis pigiais tokiais purškaliukais- agurkų, arbūzų kvapo...dabar dušo želė turiu 4u.gif labai mėgstu tą kvapą 4u.gif
gal yra kokių kvepaliukų tokiu kvapu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Švelnutėlė @ 2008 06 23, 00:21)
agurkų, arbūzų kvapo...
gal yra kokių kvepaliukų tokiu kvapu g.gif

Agurkų, arbūzų ir pan. būna gaiviuose kvepaluose smile.gif

Čia tema apie juos, manau, ten rasi ką nors tinkamo arba merginos kažką patars mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2008 06 22, 23:11)
Girdejau kad kokosu kokosas ax.gif
Po to kai isitaisiau Emerald Dream nebenoriu jau tu Bali dream, uzteks doh.gif

radau ir as tokiu atsiliepimu, kad kokosas visiskas. bet natos tai skamba gan idomiai ir, sakyciau, siek tiek viliojanciai unsure.gif bet kaip bounty sokoladukas kvepet nenoriu doh.gif
o tais Emerald dream tau patiko ar ne? nesupratau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2008 06 23, 01:56)
radau ir as tokiu atsiliepimu, kad kokosas visiskas. bet natos tai skamba gan idomiai ir, sakyciau, siek tiek viliojanciai  unsure.gif bet kaip bounty sokoladukas kvepet nenoriu  doh.gif
o tais Emerald dream tau patiko ar ne? nesupratau  blush2.gif

Emerald Dream man primena Armani Acqua di Gio, tik kvapas truputi "turtingesnis". Pupsiukui primine Estee Lauder Beyond Paradise, bet as nesu isigilinusi is sita kvapa, taip kad palyginti negaleciau.
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2008 06 23, 14:13)
Emerald Dream man primena Armani Acqua di Gio, tik kvapas truputi "turtingesnis". Pupsiukui primine Estee Lauder Beyond Paradise, bet as nesu isigilinusi is sita kvapa, taip kad palyginti negaleciau.

drinks_cheers.gif Taip, man labai panasus i Beyond'a g.gif gak biski ir i Acqua di Gio, bet egzotiskesnis smile.gif
Atsakyti
Sveiki ,
Reikia patarimo dėl vyriškų kvepalų ,gal kurių MB naudoja ir galės pakomentuoti apie Giorgio Armani Code ,Diesel Fuel for Life Pour Homme ir Calvin Klein Euphoria Men .Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2008 06 25, 21:00)
Sveiki ,
Reikia patarimo dėl vyriškų kvepalų ,gal kurių MB naudoja ir galės pakomentuoti apie Giorgio Armani Code ,Diesel Fuel for Life Pour Homme ir Calvin Klein Euphoria Men .Ačiū

Maniskis turi Code ir Euphoria,tai man abu labai geri bet paciausi tai Code,saldus beje laikosi tikrai gerai( as jais patyliukais pasipurskiu),euphorijoj tai daugiau citrusiuku uzuodziu vasarai tinkami bet nelabai laikosi,pabandyk naujuosius Calvin Klein MAN tie mano nuomone geresni smile.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti gal kas bandėte Chopard - Wish ar Chopard - Casmir kvepalus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cinamonolazdele @ 2008 06 26, 13:26)
Norėjau paklausti gal kas bandėte Chopard - Wish ar Chopard - Casmir kvepalus? 4u.gif

Bandem, abu biggrin.gif
Wish- saldus, saltas (man bent), daug kas ji lygina su Mugler'io Angel'u, kaip truputi neutralesni varianta.
Cashmir- saldus, vanilinis , rytietisku prieskoniu , apgaubiantis tarsi kasmyro salis, sildantis aromatas.
Abu originalus, savotiski, tikrai nekiekvienai patinkantys kvapai. Pries isigyjant siulyciau patestuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cinamonolazdele @ 2008 06 26, 13:26)

Chopard Wish - deginto cukraus kvapas, o Casmir - kriausinio pyrago. Sakyciau, kad Casmir solidesnis ir pretenzingesnis, jis ner siaip sau minkstas ir saldus, turi astrumo. Man labiau Wish patinka (panasokas i T.M. Angel).
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 06 26, 13:09)
Chopard Wish - deginto cukraus kvapas, o Casmir - kriausinio pyrago. Sakyciau, kad Casmir solidesnis ir pretenzingesnis, jis ner siaip sau minkstas ir saldus, turi astrumo. Man labiau Wish patinka (panasokas i T.M. Angel).

O man tai Casmir visiškai aštrumo neturi, toks labai švelnus, kaip biskvitas purus, abgaubiantis kvapas.

O aštrumėli pradžioj biškį turi Wish, nors po to saldus, karamelinis. smile.gif
Atsakyti