Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai - bendra tema

QUOTE(centifolija @ 2008 06 26, 22:56)
Tiesiog smalsu

Smalsumas pražudė katę cool.gif
Atsakyti
Sveikos, noreciau isgirsti nuomoniu apie Cerruti Image (moteriskus). Ne viena musu miesto parduotuve ju nebeturi, o man taip smalsu... online dar butu galima ju gauti rolleyes.gif
Ir dar apie Maroussia noreciau isgirsti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oriole: 27 birželio 2008 - 00:38
QUOTE(oriole @ 2008 06 27, 01:32)
Sveikos, noreciau isgirsti nuomoniu apie Cerruti Image (moteriskus). Ne viena musu miesto parduotuve ju nebeturi, o man taip smalsu... online dar butu galima ju gauti  rolleyes.gif
Ir dar apie Maroussia noreciau isgirsti  blush2.gif

Cerruti image turiu ir laisvalaikiu prie sportinio stiliaus man jis patinka, toks kaip tik vasarai. Lengvai citrusinis svaros kvapas. Turbut patys lengviausi-kuriuos siuo metu turiu. Labai neblogas, toks neikyrus.
O apie Maroussia ir as noreciau atsiliepimu rolleyes.gif
Aciu drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Minerva @ 2008 06 26, 20:08)
Turėk omenyje, kad NU EDT ir EDP pakankamai skiriasi, taigi, išbandyk abu variantus wink.gif

Aciu uz perspejima. Bandysiu "atsirokuoti" lotuliukas.gif
Atsakyti
Ar kuri nors esat turėjusi ar bent uosčiusi Comme des Garcons ? Norėtųsi išgirsti bent porą žodžių apie juos ax.gif
Atsakyti
Bukit geros, mergytes, pora zodeliu tarkite apie siuos kvapus:
ar is saldziu, gaiviu ar dar kokiu?:
1. Diesel Plus Plus
2. Diesel Zero Plus
Kalbu apie moteriskus. aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija22: 27 birželio 2008 - 11:20
Morepink, O apie kuriuos būtent įdomiausia būtų? Esu uosčiusi smilkalų seriją, taip pat Pearly Monster. Visa smilkalų serija verta dėmesio, kiekvieni skirtingi, vieni šaltesni, kiti minkštesni, treti vėl kitokie smile.gif Man labiausiai patiko Zagorsk ir Quarzazate. Pearly Monster (arba kitaip White) taipogi pakerėjo, bet dabar jau nebeatgaminčiau kuo tiksliau smile.gif
Susidariau nuomonę, kad praktiškai visi CdG yra verti dėmesio (bet Synthetic'us patarčiau uostyt atsargiai biggrin.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evah: 27 birželio 2008 - 11:23
QUOTE(Evah @ 2008 06 27, 12:19)
Morepink, O apie kuriuos būtent įdomiausia būtų? Esu uosčiusi smilkalų seriją, taip pat Pearly Monster. Visa smilkalų serija verta dėmesio, kiekvieni skirtingi, vieni šaltesni, kiti minkštesni, treti vėl kitokie smile.gif Man labiausiai patiko Zagorsk ir Quarzazate. Pearly Monster (arba kitaip White) taipogi pakerėjo, bet dabar jau nebeatgaminčiau kuo tiksliau smile.gif
Susidariau nuomonę, kad praktiškai visi CdG yra verti dėmesio (bet Synthetic'us patarčiau uostyt atsargiai biggrin.gif ).

Aš tai nelabai jų asortimento ir žinau, tie kurie domina tiesiog taip ir vadinasi - Comme des Garcons by Comme des Garcons unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2008 06 27, 12:38)
Aš tai nelabai jų asortimento ir žinau, tie kurie domina tiesiog taip ir vadinasi - Comme des Garcons by Comme des Garcons unsure.gif

Aa, tai čia pirmieji jų. Šių nesu uosčius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija22 @ 2008 06 27, 11:18)
Bukit geros, mergytes, pora zodeliu tarkite apie siuos kvapus:
ar is saldziu, gaiviu ar dar kokiu?:
1. Diesel Plus Plus

Turejau šiuos kažkada - saldus pieniškas kvapas bigsmile.gif (Labai tada ieškojau kvepalų su pieno natom ir šie puikiai tiko smile.gif ) Tikrai ne vaisiniai.
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 06 27, 18:06)
Turejau šiuos kažkada - saldus pieniškas kvapas  bigsmile.gif  (Labai tada ieškojau kvepalų su pieno natom ir šie puikiai tiko  smile.gif ) Tikrai ne vaisiniai.

Aciu, jei saldus turetu man patikti.O ar yra ju kur LT pabandyti? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija22 @ 2008 06 27, 18:31)
Aciu, jei saldus turetu man patikti.O ar yra ju kur LT pabandyti?  cool.gif

Kazin ar kur bera g.gif Ilga laika buvo Maximoj vidui prie visokiu sampunu ir t.t doh.gif
Ir Diesel Plus yra svelnesnis uz Zero Plus, pastarasis turi truputi vaisinio saldumo pradinese natose, po to nusaldeja. Man asmeniskai Plus Plus idomesnis, toks savotiskas unikumas, o i Zero Plus daug panasiu kvapu (kazkas panasaus i Euphoria, Hypnose, ne pats kvapas o kryptis mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 06 26, 22:56)
Ko būtent ieškosi? Tiesiog smalsu

visko iš eilės smile.gif
Atsakyti