Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai - bendra tema

QUOTE(foje @ 2008 06 30, 21:31)
P.S.Kazkas raset apie kvepalus kvepianciais dobiliukais,priminkit kokie kvepalai jais kvepia?Vaiksciojom su sunum lauke,prisiskynem dobiliuku ir uostem,labai jau malonus kvapas man ju,primena vaikyste...

man tai tikri dobiliukai Lancome Miracle So Magic.
Atsakyti
Merginos, man vis sopa galvele del Thierry Mugler Angel mastau.gif ar jie link kompotu suka ar vistik ne, na man jie patinka retkarciais paigardziuoti bet ne penelyg daznai, nes siek tiek jie reiklus demesiui, zmones darbe paerzina kiek guodesi anys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2008 06 30, 14:37)
Merginos, man vis sopa galvele del Thierry Mugler Angel mastau.gif ar jie link kompotu suka ar vistik ne, na man jie patinka retkarciais paigardziuoti bet ne penelyg daznai, nes siek tiek jie reiklus demesiui, zmones darbe paerzina kiek guodesi anys doh.gif

Puikus kvepalai,klasika jau tape,tikrai ne "link kompotu" lotuliukas.gif .Vasara man asmeniskai truputeli per sunkus,bet ziema tai pasaka smile.gif
Atsakyti
Acius 4u.gif na o Alien tai jau kompotu kvepia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2008 06 30, 22:49)

Kiekvienos mūsų "kompoto" sąvoka skiriasi rolleyes.gif Todėl negalima kažko taip vienareikšmiškai kišti į rėmus. Gaivių kvepalų mėgėjos nevadina savųjų kompotais, nors aš juos taip vadinu, nes MAN jie yra tokie, bet pvz. Chanel 5 ar Opium mėgėjai mano visi kvepalai pasirodys kompotais smile.gif Todėl jei tau Alien kvepia kompotu - O.K. turi teisę į tokią nuomonę, bet nereiktų apibendrinti taip 4u.gif
Atsakyti
As isvis manau kad tas terminas kompotas - ne kompotas ironizuojantis ir nemalonus, tarsi numenkintu zmogaus skoni unsure.gif todel idomu butu kompoto savoka kvepalu pasaulyje apibrezti ar tai lieka laisva interpretacija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2008 07 01, 00:31)
todel idomu butu kompoto savoka kvepalu pasaulyje apibrezti ar tai lieka laisva interpretacija?  g.gif

Jau pats kalbejimas apie kvepalus yra ne kas kita, kaip laisva interpretacija. Ir nesvarbu, kas kalbetu - tu ar pats Ellena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margot: 01 liepos 2008 - 07:14
QUOTE(Bitute32 @ 2008 06 30, 23:37)

Papildyta:
QUOTE(Bitute32 @ 2008 06 30, 23:49)

schmoll.gif labai klaidingas supratimas apie kompotinius kvepalus. Kompotai mūsuose laikomi vaisiniai-gėliniai saldoki lengvi nepretenzingi mieli visų ar daugumos nosytėms kvapai, kuriais nieko nenustebinsi, nesuerzinsi, jie dažniausiai yra vienas į kitą labai panašūs kaip kokie dvyniai ar bent jau pusbroliai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Africa: 01 liepos 2008 - 07:19
QUOTE(Africa @ 2008 07 01, 07:18)
Papildyta:
schmoll.gif labai klaidingas supratimas apie kompotinius kvepalus.  Kompotai mūsuose laikomi vaisiniai-gėliniai  saldoki lengvi nepretenzingi mieli visų ar daugumos  nosytėms kvapai, kuriais nieko nenustebinsi, nesuerzinsi, jie dažniausiai yra vienas į kitą  labai panašūs kaip kokie dvyniai ar bent jau pusbroliai.  mirksiukas.gif

Na štai, puikus pavyzdys, kad vis tai "laisva ineterpretacija" ir kiekviena savaip suprantam kompotus bigsmile.gif Aš sau kompotais vadinu tiesiog lengvus kvepalus, nesvarbu, ar jie gėliniai, ar vaisiniai, ar jūriniai, ar ozoniniai. Faktas - kompotais dažniausiai būna tik šių grupių kvepalai, medienos ar smilkalų, ar rytitetiškus - abejoju ar kas taip pavadintu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 01 liepos 2008 - 08:01
QUOTE(BlackDee @ 2008 07 01, 08:49)
Na štai, puikus pavyzdys, kad vis ati "laisva ineterpretacija" ir kiekviena savaip suprantam kompotus  bigsmile.gif  Aš sau kompotais vadinu tiesiog lengvus kvepalus, nesvarbu, ar jie gėliniai, ar vaisiniai, ar jūriniai, ar ozoniniai. Faktas - kompotais dažniausiai būna tik šių grupių kvepalai, medienos ar smilkalų, ar rytitetiškus - abejoju ar kas  taip pavadintu  g.gif

Jūriniai ir ozoniniai tinka... biggrin.gif Bet man asmeniškai, ne visi lengvi kvepalai yra kompotai. Dabar lekiu darban, jei bus galimybė prisijungti, išplėtosiu šią mintį išsamiau. smile.gif
Atsakyti
Suprantu Africa ką nori pasakyt 4u.gif Aš tik noriu pabrėžti, kad visa tai labai subjektyvu - vienai kompotas, kitai - (gal nesunkūs, bet) sodrūs kvepalai g.gif Čia juk ir nuo uoslės priklauso g.gif
Atsakyti
Aiiiisku dabar su tais kompotais mastau.gif
Atsakyti