Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai - bendra tema

QUOTE(BlackDee @ 2008 07 01, 09:04)
Suprantu Africa ką nori pasakyt  4u.gif  Aš tik noriu pabrėžti, kad visa tai labai subjektyvu - vienai kompotas, kitai - (gal nesunkūs, bet) sodrūs kvepalai  g.gif Čia juk ir nuo uoslės priklauso  g.gif

Iš dalies sutinku, kad toks kompotųapibrėžimas yra subjektyvus. Bet pasaulio biggrin.gif parfumistos yra aiškiai apibrėžusios kompotų sąvoką - tai kvepalai, kurie kepami kaip karštos bandelės, į kuriuos neįdėta sielos, kurie niekada netaps klasika, juos pakeis kitos analogiškos versijos, kurie nėra atpažįstami, na pvz. nežinia , ar panelė kvepia Light blue ar Eclat ar I Love Love, dar pvz. Bryght Crystal ar Dior Addict 2 ir tolimesnėm kasmetinėm jo versijom.
Na aš šiandien kvepiu populiariaisiais Crystal noir, jie paplitę masiškai iki beprotybės, bet man jie nėra joks kompotas.
Atsakyti
Na o Africa padėjo kompoto sąvokoje tašką, aš tai irgi turėjau galvoje bet taip sklandžiai išdėstyti gali tik parfumistė ekspertė, aš gi dar mokinux ax.gif

O Crystal Noir tai tikrai ne kompotas ir mano nosiai cool.gif
Atsakyti
Kadangi kompotas reiškia vaisių/ uogų saldų nuovirą, tai taip vadinu salsvus praskiestus vaisinius uoginius kvepalus, kurie turi mažai/ beveik neturi individualumo. ax.gif
Atsakyti
Aš čia truputį prašausi patarimo, tiksliau - padėkit apsispręsti smile.gif
Bo šiandien, rytoj vėliausiai turiu sau išsirinkti dovaną, specialia, išskirtine proga. Dovana, aišku, kvepalai, kitaip čia nerašyčiau mirksiukas.gif , bet blaškausi tarp kelių variacijų. Visi jie man patinka, bet kurie būtų labiau išskirtiniai, primenantys tą progą? Taigi:
1. Dior Miss Dior Cherie
(2. Buvo dar įtruktas ir Adict'as 2-as, ale atmečiau, kaip kompotinį mirksiukas.gif )
3. Guerlain Insolence. Seniai jų noriu.
4. Thierry Mugler Angel Garden of Stars VIOLET ANGEL. Šitą atradau neseniai ir jis mane pakerėjo. Nors žinau, kad jie - nauji visiškai, ale man primena tikrai kažkokį vaikystės kvapą, kvepalą mamos, mokytojos, darželio auklėtojos, žodžiu, - kažką mielo, saldaus ir Trokštamo....

(Pati linkstu link ketvirtojo varianto.)
Atsakyti
Tai jeigu linksti prie 4-ojo, tai ir jamkbigsmile.gif
Bet kokia proga aš taip ir nesupratau blush2.gif
Atsakyti
Heile, juk tau pačiai teks kvepėti, o ne mums. mirksiukas.gif Rinkis tuos, kurie tau patys pačiausi. Neskubėk (aišku, jei turi galimybę), pratestuok visus juos ne kartą ant odos ir suprasi, kuriais labiausiai nori kvepėti. Man asmeniškai 3 , na iš bėdos 4 biggrin.gif ... bet ne aš jais kvepėsiu.

Dar kart perskaičiau tavo postą. sakai, kas 3 nr. seniai nori - mano manymu, tada tai pats geriausiais variantas. Bent jau aš perku tuos, kurių seniai noriu, o ne momentinio impulso pagauta. Vienžo, klausyk savo vidinio balso. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Africa: 01 liepos 2008 - 10:58
QUOTE(BlackDee @ 2008 07 01, 10:50)

Bet kokia proga aš taip ir nesupratau  blush2.gif

smile.gif Svarbi. Bet - aš ne kvepinsiuos juos ypatinga proga, aš juos dovanų gausiu ta svarbia proga, o kvepinsiuos kada jau pati užsimanysiu mirksiukas.gif

QUOTE(Africa @ 2008 07 01, 10:55)

Dar kart perskaičiau tavo postą. sakai, kas 3 nr. seniai nori - mano manymu, tada tai pats geriausiais variantas.  Bent jau aš perku tuos, kurių seniai noriu, o ne momentinio impulso pagauta.  Vienžo, klausyk savo vidinio balso.  mirksiukas.gif

Matai, tų balsų - ne vienas, pasirodo mirksiukas.gif Ir visi šneka skirtingai lotuliukas.gif Dar pagalvosiu, dar šįvakar pratestuosiu visus variantus...
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2008 07 01, 10:42)
Aš čia truputį prašausi patarimo, tiksliau - padėkit apsispręsti smile.gif

Spręsti ir kvepėti teks tau, o mano neobjektyvia nuomone: 1 variantas atkrinta, nes kur kas prastesnis už senuosius Miss Dior. Dėl antro pati labai teisingai nusprendei. 3 - nors man asmeniškai nepatinka, bet tai tikrai geri, neeiliniai kvepalai. Ypač jei seniai nori. 4 - kaip ir 3, savotiški, ryškūs. Vis tik neskubėk, kaip ir su kitais naujais, neseniai išbandytais kvepalais. Niekur jie nedings, o tau ilgiau uostant gal pradės nebepatikti.
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2008 06 30, 21:49)
Acius 4u.gif na o Alien tai jau kompotu kvepia rolleyes.gif

As manau, kad Alien turi gan nebloga sansa tapti kada nors klasika. Jie man isskirtiniai, ne masiniai, o reikalauja atitinkamo skonio. Jie man atrodo itin sleifiniai.. Kas praejes pro mane su siais kvepalais, kaip mat pagaus mano demesi ir manau, kad ju nesumaisysiu su jokais kitais.
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 07 01, 12:48)
As manau, kad Alien turi gan nebloga sansa tapti kada nors klasika. Jie man isskirtiniai, ne masiniai, o reikalauja atitinkamo skonio. Jie man atrodo itin sleifiniai.. Kas praejes pro mane su siais kvepalais, kaip mat pagaus mano demesi ir manau, kad ju nesumaisysiu su jokais kitais.

Man taip pat sie kvepalai labai geri, isskirtiniai, tikrai turintys sarmo, nes kai jais pasikvepinu, labai pati sau patinku ir komplimentu tikrai esu nemazai gavusi, tiek is vyru, tiek is moteru. O kad kita moteris ar mergina jais kvepetu einant pro sali neteko uzuosti (jei jau uzuosciau tikrai atsisukciau paziureti doh.gif lotuliukas.gif ), bet tai tikrai geras, intymus, idomus, kerintis kvapas, man asmeniskai jis su naslaitemis asocijuojasi, gal del spalvos, bet ir kvapas man artimas joms, prisiminus vaikyste, kai mamai padedavau jas pardavineti turgelyje biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, čia paofftopinsiu blush2.gif parfumistės kiek žinau nemėgsta wubsiukų, vis galvoju kodėl mastau.gif na bet man atrodo kad tikrai jų labai reikia bigsmile.gif

Sakykit, kaip manote, o šis padarėlis skaitosi wubsius? user posted image???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 01 liepos 2008 - 13:07
QUOTE(Bitute32 @ 2008 06 30, 23:49)
Acius 4u.gif na o Alien tai jau kompotu kvepia rolleyes.gif

Man tikrai Alien kompotu nekvepia, nebent labai prabangiu-geliu kompotu cool.gif
Berods yra jazmino, gintaro, kazkokio medzio ingrediento, bet su kompotu tai man nieko bendro nera. g.gif Nors gal ir klystu. doh.gif
Atsakyti