Zaklada , ale tai girdėta istorija , atrodo , kad aš šią istoriją parašiau...
Laikinai gyvenau metus laiko pas draugę name, prižiūrėjau jos mamą....tai situaciją apturėjau vienas prie vieno, tik skirtumas , kad kaimynė artimiausia , ne pagyvenusi moteris , o kokių 55 metų, vadinasi amžius čia ne priežąstis. Kai tik pasirodė ji savo kieme, tai nuo pirmos minutės, pradėjo viskas trukdyti. Ji bedarbė, vadinasi visada namie ir viską mato , girdi, niekada niekas pas ją nesilanko , kartais pasigėręs brolis, vadinasi , nėra su kuo bendrauti, tai moteriškė , rado aukas, su kuo galės "praleist" laiką.....o trukdė viskas, žoliapjovės garsas, nes jai galvą ir taip skauda, krepšinio žaidimas , nes bumsi kamuolys, mano šuo, nes pasilenkusi pro plyšį į ją " baisiai" žiūrėjo, per aukštos gėlės ties tvora, nes saulę temdo, mėsos kepimas, kitoj namo pusėj, nes dūmai ir t.t. Kol vieną dieną, ji pakeltu balsu, priėjo prie tvoros pakeltu kauptuku ir sako, aš negaliu ravėt , nes jūsų šuo ant manęs loja ir žiūri per plyšį, aš skaitau laikraščius, juk gali išsikąst skylę po tvora , ir įbėgt į mano sklypą. Ir tikrai mano spanielka ant to kauptuko , taip pradėjo loti , o ji storabalsė. Va matot kas darosi, tuoj išveš tą jūsų šunį...Tada vyras nieko nelaukęs , jau trūkusia kantrybe, visas pasikeitęs, nuvarė pas ją į sklypą, ir sako, mano kantrybė baigėsi, pirmiausiai , aš išvešiu tave į psichuškę, o pradžiai, paprašysiu, kad tu nebūtum kieme , kada mes kieme, supratai ??? tu prieš mane su kauptuku nebūsi atsistojusi, o jei dar kažkas neaišku, daktarai paaiškins. Pataikė į dešimtuką, pasirodo, ji serganti depresija, vartoja stiprius vaistus, ir jau jai kažkas tikrai darosi, tame tarpe, vengia daktarų. Nuo to laiko, mus stebėjo tik per langą, vengė išeit į kiemą, o vieną dieną, pasakė, kad gražus mūsų šuo, tokio dar nematė