QUOTE(mollia @ 2011 11 02, 18:03)
siuskit ta boba ant trieju raidziu,o apie nuodijimus jei dar prabils,pasakykit,kad jei taip netycia ivyktu Jus neprognozuojama.Demesio troskulys pas ta dama,o jei uzuos,kad dar kazka gali reguliuoti,tai ramybes nebeturesit.Ignoras jai,pasakius tai ka rasiau pirmame sakinyje.Sekmes
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 11 02, 18:13)
Žiūriu, kad jum jau labai piktai patarė, bet aš galvočiau kitaip. Nežinia kokie mes visi būsime 72 metų. Gal ligos, baimės, depresijos kamuos, giminės artimieji išmirs, paliks, vaikai emigruos... Man asmeniškai gaila senų žmonių, tikrai ne visi jie išlieka tokie kaip jaunystėje... Be to kiek jaunų būna durnų, tai ko iš seno norėti? Pabandykite labai gražiai su ja. Pakalbinkite, pasisveikinkite pamačius, po to lyg tarp kitko išsiveskite savo šunį, parodykite, kad dar visai jaunutis, durneliukas, žaisti, siusti nori, bet užtat koks mielas

Man atrodo, kad šiuo atveju daugiau laimėsite. Juk tai tik sena moteriškė, o ne koks skustagalvis, kur jau konfliktas išaugtų rimtas
Ačiū, bet mums padėtų tik "fizinis" atsirybojimas. Todėl ir ieškau sprendimo, bent jau šiai žiemai, pavasarį galbūt kokią tujų gyvatvorę užsisodintumėm, dabar jau vėlu.
"Siūsti" garbaus amžiaus moteriškę negalim, tiesiog esam ramūs taikūs žmonės, o ir nepadėtų.
Gražiuoju bandėm nuo pat pradžios. Atsikraustė, pačią pirmą dieną atėjo ir prisistatė, ne vardu ar pavarde, bet "aš 72 metų invalidė, ateikit sutvarkyt man stogą". Ir nuėjo vyras, patvarkė kiek galėjo. Ant rytojaus prasidėjo - "šiandien šašlykų nekepsit, nes vėjas, man namus uždegs, einu skambint gaisrininkams".. nors šašlykinė gal 30 m. nuo jos tvoros ir vėjo ten jokio nebuvo.. tada uždraudė vaikui žaisti krepšinį kieme, nes jai triukšmas..tada liepė nusipjaut saulėgražas.. išpjovė visą savo sodą, nes audra gali šaką nulaužt ir ant jos nukrist, paskui liepė ir mums išsipjaut..

Va čia jau mes ir nebegalėjom jos pageidavimo įvykdyt, nes sodas vyro senelių sodintas...
Pasiguodžiau, dovanokit, bet iš nevilties jau visko prisimąstau..

Sakau, gal virvę tiesiog nutiest palei tvorą, ir "padžiaut" kokius senus kilimus ar ką, kad nesimatytų, ką mes veikiam.

Nes dabar visiškai nebegalim išeit į kiemą, sėdi prie lango, žiūri nuolat, ir vos tik pamato kurį iš mūsų bėga auklėt ir nurodinėt ką mums reikia butinai padaryt.

Vakar vakare išlėkė, taip tiesiai ir sako :tai kada planuojat šuva atsikratyt ir negerkit arbatos, eikit dirbt greitai..