Įkraunama...
Įkraunama...

Ramybės neduoda kaimynų šuo

QUOTE(gaudyk @ 2011 10 29, 18:39)
Marikana - jus pirma issiaiskinkit ar is tiesu jusu suo loja, nes gali but kad koks kitas suo kt. laiptinej loja, koks tolimesnis kaimynas ji girdi, o vaikstant tik jusu suni mato.
O nera galimybes koki savaitgali apsimest kad iseinat i darba, iseit is namu  kaip visada ir pavaiksciot apie namus, laiptinej pastovet, iki parduotuves nupedint ir pareit - girdesit gi skalija ar ne, ir jei loja kiek ilgai, jei 10-15 min. paloja tai nematau tragedijos dideles  biggrin.gif

Pabandykit iseidama tv ijungta palikt, sunis raminamai veikia namu triuksmas  mirksiukas.gif

sakiau darysiu eksperimentą - imituosiu išėjimą į darbą per šituos laisvadienius biggrin.gif
kad girdėjo lojant šuniuką, tai minėjo man ne vienas kaimynas, kai klausinėjau, bet sakė "man netrukdo", "kokią valandą paloja ir nustoja"...
Atsakyti
Esu saviškę tikrinusi, ką veikia likusi viena. Foto aparate filmavimą nustatau, ir išeinu.
Vieną kart tai stūgavo ji blink.gif . Vėliau, kiek karų, taip filmavau, tai tylėjo, ir snaudė sau smile.gif
Atsakyti
na, patikrinau (nufilmavau) ir as, tai viena karta lojo gal 14 min, bet neistisai su pertraukom... o antrakart (palikau ijungta TV ir idejau ruba savo) tai per 30 min sulojo gal 4 kartus ir sustauge kokius 5... tai dabar galvoju, ar toks suniuko elgesys yra pagrindas kaimynams rasineti rastelius... zinoma, jei pabundi nuo lojimo, nemalonu, bet jei tas lojimas tesiasi 15min ar nors ir valanda dienos metu, gal nera taip jau ir blogai... meginsiu dar kokiu nauju zaislu jam nupirkti, paskaiciau patarimu visokiu, ranku nenuleisiu, bet paciai truputi ramiau, kad nera taip jau ir blogai... gal dar jus turite kokiu patarimu, kad nelotu suniukas... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 01 lapkričio 2011 - 10:02
QUOTE(marikana @ 2011 10 29, 17:28)
mes išeinam iš namų 7val., bet paloja apie 1val. ir nustoja.

Ramybės laikas lyg ir iki 6 val.? g.gif Tai kaip ir įtelpate į tuos rėmus ir niekas negalėtų apskųsti. Bet... pasakysiu nuo savęs. Jei mane kas prikėlinėtų kas kartą nuo 7 val., tai pasiusčiau ir aš mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, nežinau ar į tą temą rašau, bet gal ką patarsite.
Gyvename nuosavame name, šuniukui beveik 5 mėn, bet iš didelių veislių, tai jau toks nemažiukas ir dabar. 4u.gif Į gretimą sklypą prieš dvi savaites atsikraustė 72 metų kaimynė, kuriai jau nuo pirmos valandos viskas negerai pas mus - tai žemių pribyrėjo, tai lapas nukrito, tai paukščiai skraido pas mus, lesa saulėgražas ir jai šiukšlina. doh.gif Dabar užkliuvo jau tas mūsų šuo... Sklypus skiria medinė tvora apie 1,5 m. su tarpais, betoniniu pamatu, tai ji vaikšto palei tvorą ranką prakišusi (tipo, laikosi už tvoros) ir rėkia "man šuo ranką nukąs, paimkit šunį, skūsiuosi, nuodysiu ir t.t. ir pan." Aišku, šuniuką visada pasikviečiu, kad nelystų ten, stengiuosi užimt, žaisti. Bet jau imu pavargti.. visiškai negaliu nuleist akių, ištisai stebėti, patikrinti patvorį, kad nebūtų primesta kokių žiurknuodžių verysad.gif O jis mažiukas dar, žaisti nori, jam kaip atrakcija ta moteriškė.. nu nevedžiosi gi pririšto po savo kiemą visą laiką... verysad.gif
Patarkit prašau, na kaip apsisaugoti nuo moteriškės? Statyti antrą tvorą tinklinę už kokio pusantro metro? Bet ir ta medinė mūsų kartu su ankstesniais kaimynais statyta, juolab kad norėdama ir nuo gatvės gali kažko primėtyti.. unsure.gif
Ačiū iš anksto už patarimus, nes nevilty kol kas, ir iš kur tokių žmonių atsiranda... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2011 11 02, 17:33)
Sveiki, nežinau ar į tą temą rašau, bet gal ką patarsite.
Gyvename nuosavame name, šuniukui beveik 5 mėn, bet iš didelių veislių, tai jau toks nemažiukas ir dabar.  4u.gif Į gretimą sklypą prieš dvi savaites atsikraustė 72 metų kaimynė, kuriai jau nuo pirmos valandos viskas negerai pas mus - tai žemių pribyrėjo, tai lapas nukrito, tai paukščiai skraido pas mus, lesa saulėgražas ir jai šiukšlina.  doh.gif Dabar užkliuvo jau tas mūsų šuo... Sklypus skiria medinė tvora apie 1,5 m. su tarpais, betoniniu pamatu, tai ji vaikšto palei tvorą ranką prakišusi (tipo, laikosi už tvoros) ir rėkia "man šuo ranką nukąs, paimkit šunį, skūsiuosi, nuodysiu ir t.t. ir pan." Aišku, šuniuką visada pasikviečiu, kad nelystų ten, stengiuosi užimt, žaisti. Bet jau imu pavargti.. visiškai negaliu nuleist akių, ištisai stebėti, patikrinti patvorį, kad nebūtų primesta kokių žiurknuodžių  verysad.gif O jis mažiukas dar, žaisti nori, jam kaip atrakcija ta moteriškė.. nu nevedžiosi gi pririšto po savo kiemą visą laiką... verysad.gif
Patarkit prašau, na kaip apsisaugoti nuo moteriškės? Statyti antrą tvorą tinklinę už kokio pusantro metro? Bet ir ta medinė mūsų kartu su ankstesniais kaimynais statyta, juolab kad norėdama ir nuo gatvės gali kažko primėtyti.. unsure.gif
Ačiū iš anksto už patarimus, nes nevilty kol kas, ir iš kur tokių žmonių atsiranda...  verysad.gif

siuskit ta boba ant trieju raidziu,o apie nuodijimus jei dar prabils,pasakykit,kad jei taip netycia ivyktu Jus neprognozuojama.Demesio troskulys pas ta dama,o jei uzuos,kad dar kazka gali reguliuoti,tai ramybes nebeturesit.Ignoras jai,pasakius tai ka rasiau pirmame sakinyje.Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2011 11 02, 16:33)
ir iš kur tokių žmonių atsiranda...  verysad.gif

Žiūriu, kad jum jau labai piktai patarė, bet aš galvočiau kitaip. Nežinia kokie mes visi būsime 72 metų. Gal ligos, baimės, depresijos kamuos, giminės artimieji išmirs, paliks, vaikai emigruos... Man asmeniškai gaila senų žmonių, tikrai ne visi jie išlieka tokie kaip jaunystėje... Be to kiek jaunų būna durnų, tai ko iš seno norėti? Pabandykite labai gražiai su ja. Pakalbinkite, pasisveikinkite pamačius, po to lyg tarp kitko išsiveskite savo šunį, parodykite, kad dar visai jaunutis, durneliukas, žaisti, siusti nori, bet užtat koks mielas mirksiukas.gif Man atrodo, kad šiuo atveju daugiau laimėsite. Juk tai tik sena moteriškė, o ne koks skustagalvis, kur jau konfliktas išaugtų rimtas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mollia @ 2011 11 02, 18:03)
siuskit ta boba ant trieju raidziu,o apie nuodijimus jei dar prabils,pasakykit,kad jei taip netycia ivyktu  Jus neprognozuojama.Demesio troskulys pas ta dama,o jei uzuos,kad dar kazka gali reguliuoti,tai ramybes nebeturesit.Ignoras jai,pasakius tai ka rasiau pirmame sakinyje.Sekmes mirksiukas.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2011 11 02, 18:13)
Žiūriu, kad jum jau labai piktai patarė, bet aš galvočiau kitaip. Nežinia kokie mes visi būsime 72 metų. Gal ligos, baimės, depresijos kamuos, giminės artimieji išmirs, paliks, vaikai emigruos... Man asmeniškai gaila senų žmonių, tikrai ne visi jie išlieka tokie kaip jaunystėje... Be to kiek jaunų būna durnų, tai ko iš seno norėti? Pabandykite labai gražiai su ja. Pakalbinkite, pasisveikinkite pamačius, po to lyg tarp kitko išsiveskite savo šunį, parodykite, kad dar visai jaunutis, durneliukas, žaisti, siusti nori, bet užtat koks mielas mirksiukas.gif Man atrodo, kad šiuo atveju daugiau laimėsite. Juk tai tik sena moteriškė, o ne koks skustagalvis, kur jau konfliktas išaugtų rimtas ax.gif

Ačiū, bet mums padėtų tik "fizinis" atsirybojimas. Todėl ir ieškau sprendimo, bent jau šiai žiemai, pavasarį galbūt kokią tujų gyvatvorę užsisodintumėm, dabar jau vėlu.
"Siūsti" garbaus amžiaus moteriškę negalim, tiesiog esam ramūs taikūs žmonės, o ir nepadėtų.
Gražiuoju bandėm nuo pat pradžios. Atsikraustė, pačią pirmą dieną atėjo ir prisistatė, ne vardu ar pavarde, bet "aš 72 metų invalidė, ateikit sutvarkyt man stogą". Ir nuėjo vyras, patvarkė kiek galėjo. Ant rytojaus prasidėjo - "šiandien šašlykų nekepsit, nes vėjas, man namus uždegs, einu skambint gaisrininkams".. nors šašlykinė gal 30 m. nuo jos tvoros ir vėjo ten jokio nebuvo.. tada uždraudė vaikui žaisti krepšinį kieme, nes jai triukšmas..tada liepė nusipjaut saulėgražas.. išpjovė visą savo sodą, nes audra gali šaką nulaužt ir ant jos nukrist, paskui liepė ir mums išsipjaut.. biggrin.gif Va čia jau mes ir nebegalėjom jos pageidavimo įvykdyt, nes sodas vyro senelių sodintas...
Pasiguodžiau, dovanokit, bet iš nevilties jau visko prisimąstau.. doh.gif Sakau, gal virvę tiesiog nutiest palei tvorą, ir "padžiaut" kokius senus kilimus ar ką, kad nesimatytų, ką mes veikiam. g.gif Nes dabar visiškai nebegalim išeit į kiemą, sėdi prie lango, žiūri nuolat, ir vos tik pamato kurį iš mūsų bėga auklėt ir nurodinėt ką mums reikia butinai padaryt. verysad.gif Vakar vakare išlėkė, taip tiesiai ir sako :tai kada planuojat šuva atsikratyt ir negerkit arbatos, eikit dirbt greitai.. verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2011 11 03, 08:50)
Gražiuoju bandėm nuo pat pradžios.

Čia tada jau baisiai, net negalėjau pagalvoti, kad ant tiek baisiai, jei bandėte gražiuoju. Pasakykit, kad jai greitąją iškviesite ir rimtai iškvieskite, kai ardysis. Gal jinai išsiduos, kai jie atvažiuos? Pradės ardytis, kaltinti jus visais velniais. Nes nematau kito kelio. Jei pradėsite jai grasinti, gali pradėti palei tą tvorą rėkti, kiti išgirsti, turėsite bėdų, kai prirašys pareiškimų. Nežinau kaip dabar yra, bet rusų laikais žinojau atvejį, kad nebuvo jokių liudininkų, nieko, bet kaimynė ant kaimynės parašė pareiškimą, kad ją kaimynė kolioja. Atvažiavo mentai, gavo ta kita kaimynė pylos, tipo ko čia žmogų juodini, ko čia lendi prie jos doh.gif Tai negi malonu buvo anai kaimynei? O ką, jei ir šiais laikais sureaguotų ir atvažiuotų po to pas jus?

Beje, jūs ją įrašyti galite, turi girdėtis, jei smarkokai rėkia, galite gi ir arčiau prieiti mirksiukas.gif Gal jai rimtai reikia gydymo ir viena netgi negali gyventi, tik nėra kas tuo pasirūpina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 03 lapkričio 2011 - 10:12
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 11 01, 13:08)
Ramybės laikas lyg ir iki 6 val.? g.gif Tai kaip ir įtelpate į tuos rėmus ir niekas negalėtų apskųsti. Bet... pasakysiu nuo savęs. Jei mane kas prikėlinėtų kas kartą nuo 7 val., tai pasiusčiau ir aš mirksiukas.gif

del to ir imuosi ivairiu priemoniu... po kol kas lyg ir reteja lojimas...
Atsakyti
[quote=Zaklada,2011 11 03, 09:50]

Zaklada - skaitau ir savo akim negaliu patiket blink.gif
Mano vienintelis pasiulymas tai ja maitint jos pacios vaistais - ateina jums aiskint ir rekaut - jai atsakykit tuo paciu - liepkit eit nuo tvoros ir savo asaba zmoniu negasdint, pasakykit kad iraset kaip suni nunuodyt zadejo tai dabar jei suniui kas atsitiks jai keleta tukstanciu reiks sumoket. Jei ateina ir aiskina ka veikt -ramiu balsu pasakykit kad eitu is kur atejus, oro negadintu ir zmoniu negasdintu. Svarbiausia nesisypsokit, nelinksekit, ir tikrai neprivalot klausyt visko ka ji sako. Net i kiema neileiskit. O kas cia dar per nesamones kai nurodo kada saslykus kept ir saulegrazas augint????
Siaip pritariu molia nuomonei. Tik keiktis nereikia, ramiai pasakykit kad nezadat klausyt ka ji cia vapa ir tegu eina is kur atejus. Paburbes ir nustos, nes jei klausot tai ji niekad nebaigs.
O del suns tai pasakykit kad suo reikalingas ikyrius zmones atbaidyt biggrin.gif

Gaila ji ne mano kaimyne, su tokiom jau susidurus ir moku elgtis, greit isaukleciau ir sita, mojuotu ir sypsotusi is toli ir neturetu ka pasakyt lotuliukas.gif
Atsakyti
blink.gif Bet tai ir pasitaiko tokių baisybių blink.gif Man atrodo kad yra kažkoks toks dalykas kad galima rašyti pareiškimą policijai už persekiojimą. Ji pastoviai jus stebi, ir neduoda ramybės. Tiesiog pradžiai gal ir reiktų pasakyti, kad jūs jos norų nežiūrėsi ir darysit kaip jums tinkama, kad gyvenate nuosavame name ir ta žemė irgi yra jūsų nuosava, ką norit tą auginat kada norit tada šašlykus kepat, ir tegu rankų pro jūsų tvorą nekaišioja, nes šuo tikrai nukas blush2.gif Jeigu nepadės tiesiog parašykit pareiškimą policijoj ir viskas. Man atrodo pirmu pareiškimu gaus įspėjimą, sekančiu jau baudą ir nusiramins bobutė, kur jai dėtis beliks g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eiryn: 06 lapkričio 2011 - 12:18