Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo milteliai

QUOTE(Dinulia @ 2010 09 05, 23:37)
Visa laik skelbiu su persil, tide- alergijos nepastebejau, svarbu isskalbia maniskiu terliones...  biggrin.gif  Noreciau pabandyt AMWAY, bet neprisiruosiu nisipirkt  4u.gif

Aš irgi dažniausiai perku Persil,Mr.proper miltelius.
O su amway milteliais ar švariai išsiskalbia drabužiai 30 laipsnių temperatūroje?
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2010 10 21, 14:34)
Aš irgi dažniausiai perku Persil,Mr.proper miltelius.
O su amway milteliais ar švariai išsiskalbia drabužiai 30 laipsnių temperatūroje?

zinokit, nieko tie amway neiskalbia, skalbiau gal 10 kartu ir vistiek demes liko
Atsakyti
Isbandziau daug ivairiu milteliu vaikisku rubu skalbimui, bet labaiusai patiko Neutral. Vaikai paaugo, o siuos miltelius visvien naudoju wub.gif
Vaikisku "dovanu" zymiu ar obuoliu demiu gali ir neiskalbti neaukstoje temperaturoje, bet tam yra Vanish arba Ace mirksiukas.gif Butent del to rinkausi visada tik baltus vienspalvius bodikelius. O valgymui geriausia naudoti neperslampamus seilinukus ir dar kad butu kuo didesni thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2010 10 24, 23:49)
Isbandziau daug ivairiu milteliu vaikisku rubu skalbimui, bet labaiusai patiko Neutral. Vaikai paaugo, o siuos miltelius visvien naudoju  wub.gif
Vaikisku "dovanu" zymiu ar obuoliu demiu gali ir neiskalbti neaukstoje temperaturoje, bet tam yra Vanish arba Ace  mirksiukas.gif  Butent del to rinkausi visada tik baltus vienspalvius bodikelius. O valgymui geriausia naudoti neperslampamus seilinukus ir dar kad butu kuo didesni  thumbup.gif

Aš irgi naudoju Neutral. Pripratau ir nebetrūksta jokių kvapų.
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2010 10 24, 23:49)
Isbandziau daug ivairiu milteliu vaikisku rubu skalbimui, bet labaiusai patiko Neutral. Vaikai paaugo, o siuos miltelius visvien naudoju  wub.gif
Vaikisku "dovanu" zymiu ar obuoliu demiu gali ir neiskalbti neaukstoje temperaturoje, bet tam yra Vanish arba Ace  mirksiukas.gif  Butent del to rinkausi visada tik baltus vienspalvius bodikelius. O valgymui geriausia naudoti neperslampamus seilinukus ir dar kad butu kuo didesni  thumbup.gif

sveikos, norejau paklausti ar dedat nukalkintojo calgon, skalbiant su sitais special alergiskiems zmonems milteliais? nes man dilema iskilo ar deti ji? nes jei desiu, tai jokios naudos is specialiu milteliu, o jei nedesiu ar neapkalkes masinkos kaitvamzdis? tas pats ir su mano pazymeta citata, koks tikslas naudoti tokius miltelius, jei vistiek vanish ar dar blogiau ace naudoji skalbimui, kad ir demiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(DuKatinai @ 2010 10 28, 15:42)
sveikos, norejau paklausti ar dedat nukalkintojo calgon, skalbiant su sitais special alergiskiems zmonems milteliais? nes man dilema iskilo ar deti ji? nes jei desiu, tai jokios naudos is specialiu milteliu, o jei nedesiu ar neapkalkes masinkos kaitvamzdis? tas pats ir su mano pazymeta citata, koks tikslas naudoti tokius miltelius, jei vistiek vanish ar dar blogiau ace naudoji skalbimui, kad ir demiu g.gif

as irgi apie tai mastau, perku ekologiskus miltelius, bet dedu calgon tablete, nes labai kalketas vanduo, tai greiciausiai vistiek chemijos ant rubu lieka doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Silvy @ 2010 05 13, 19:45)
As skalbiu su muilo riesutais-absoliuciai naturalus produktas,jokios alergijos rizikos ir baisiai taupus.Dar noreciau ekorutulius pabandyti,bet kaina stabdo ax.gif

as naudoju ekorutulius, UK jie pigiau ir kokie ekonomiski, jau virs 100 plovimo isploviau, o dar gerai plauna, sakoma iki 750 su jais gali plauti. Man tai jie labai ir jokio kvapo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Velniukste;))) @ 2010 04 24, 22:49)

va apie situos kalbejau, labai labai liuks thumbup.gif
Tik galvoju, ar nereiketu naujagimiams skirtus drabuzelius perplauti aukstesneje temperaturoje nei 60?
Atsakyti
siaip naudoju persil kai jie baigiasi imu amvay vaikiskiems.. jei demeti rubai, pamerkiu palieku mirkt, tai bent jau emvejus isima...
Atsakyti
Vaiko rubeliams naudoju Neutral miltelius ir apie juos nieko blogo negaliu pasakyti. Ir del demiu, na kosiu dar nevalgome, bet apkakota ranksluosti prie 40C svariausiai isplauna. O calgona irgi dedame, nes gaila skalbykles, o del chemijos tai nemanau, kad tas kalgonas jau toks brudas. Tik nenaudojame jokiu minkstikliu, gal reiks pabandyt irgi neutral.
Atsakyti
Na neseniai teko kalbeti su skalbimo masinu meistru ir pasinaudojus proga uzklausiau del visu siu nukalkinimo priedu. Jis sake kad is ju labai dideles naudos nera ir geriau pirkti specialius vienkartinisu nuklakinimo miltelius. SU jais reikia paleisti tuscia skalbimo masina ir kartoti sia procedura laikas nuo laiko. As kai skalbiu per savaite kokius 4 -5 kartus tureciau sia profilaktika daryti kas 1,5-2men. Pasinaudojau siuo patarimu ir nebesuku galvos del priedu prie skalbimo milteliu 4u.gif
Atsakyti
skalbiau iki 1,5metuku tik su vaikisku BOBAS milteliais
Atsakyti
demes gerai isskalbia BOBAs bet jis isblukina spalvas. o NEUTRAL islaiko spalvas bet su 30 laipsniu demiu neisskalbia. na ir siiap labai demetus rubelius uzmirkius su bobu per nakti nk nelieka, su neutral taip nesigaus.
Atsakyti
QUOTE(Agatka @ 2010 11 25, 19:48)
demes gerai isskalbia BOBAs bet jis isblukina spalvas. o NEUTRAL islaiko spalvas bet su 30 laipsniu demiu neisskalbia. na ir siiap labai demetus rubelius uzmirkius su bobu per nakti nk nelieka, su neutral taip nesigaus.

geriausia skalbti arba su neutral, arba su amwejaus milteliais, jeigu mums rupi musu maziu sveikata. nes kai tu laidu pasiziuri tai jau baisu darosi verysad.gif
Atsakyti