Įkraunama...
Įkraunama...

Patalynės siuvimas

QUOTE(disiel @ 2009 03 04, 17:04)
tą pačią  biggrin.gif  hmz.. aš jau susiuvau šonus  g.gif  . galvoju siūti surauktą medžiagos juostelę ant viršaus.. kadangi siūdama užvalkalą palikau po 5 cm juosteles iš šono tuščias, tai ant jų bandysiu siūti tas juosteles..  ax.gif  nežinau, kas išeis, bet noriu pabandyti..  smile.gif

prašom parodyti rezultatą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleksiuke @ 2009 03 04, 22:42)
prašom parodyti rezultatą  bigsmile.gif

Būtinai parodysiu, dabar dar vis vyksta gamybos procesas ax.gif vakar mat pačiame įkarštyje pasibaigė siūlas apatinis, o kažkodėl mašina jo nevynioja.. na nelabai aš ką suprantu apie siuvamąsias, MB taip pat .. doh.gif šiandien bandysim aiškintis, tikiuosi sutvarkys ir galėsiu tęsti darbelį. vakar kaip tik kaldros užvalkalui medžiagą nusipirkau tokią pavasarišką biggrin.gif laukiu nesulaukiu kol galėsiu toliau darbuotis smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Noriu pasisiuti savo lelytei pataliukus, ka patartumet deti i apsaugeles, tas kur aplink lovyte risasi, ten i vidu dedasi kazkas 4u.gif (minkstas, standus)
Ačiu uz info...
Atsakyti
QUOTE(Princec @ 2009 03 20, 16:29)
Sveikos,
  Noriu pasisiuti savo lelytei pataliukus, ka patartumet deti i apsaugeles, tas kur aplink lovyte risasi, ten i vidu dedasi kazkas 4u.gif (minkstas, standus)
Ačiu uz info...

Gal storesnis sinteponas g.gif Aš nesiuvusi, turiu pirktines, tai taip mastau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Anafora @ 2009 03 22, 00:23)
Gal storesnis sinteponas  g.gif Aš nesiuvusi, turiu pirktines, tai taip mastau  ax.gif

aciu,jau issiaiskinau, idejau sintepona, 4u.gif
Vakar nulekiau viska nusipirkau ir pasiuvau, sumokejau 40lt, ir labai graziai, kruopsciai pasiuvau, tai net nugaryte visa nakti skaudejo, persistengiau))
Siuvau paklodele ruzava, viduri zuviukus du prisiuvau, tie bamperiukai zuveliuoti, kaldryte zuveliuota ir kiseneles siandien pasiusiu kur risasi prie lovytes, dar pagalvele iseis tongue.gif tik mano nuomone visada reikia paklodele derint vienspalve, neperdaug marga, zodziu pasaka ne grozis ir nereikia 200lt moket lotuliukas.gif
Atsakyti
įmesk nuotraukėlę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleksiuke @ 2009 03 22, 09:41)
įmesk nuotraukėlę  ax.gif

kai pabaigsiu visus priedus,jei iseis niekad nedejau foto, g.gif
Atsakyti
QUOTE(Princec @ 2009 03 22, 09:00)
kai pabaigsiu visus priedus,jei iseis niekad nedejau foto,  g.gif

padėsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleksiuke @ 2009 03 22, 13:10)
padėsiu  mirksiukas.gif

bandau ikelt))

http://img207.images...hp?g=patali.jpg
Atsakyti
šaunuolė, gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 02, 21:49)
paprastas patarimas toms kas paklodes nuspardo (as viena is ju  lotuliukas.gif ) kad taip nenutiktu naudojuosi vyriskomis kelniu sleikomis, tie metaliukai labai gerai isikimba i paklodems ir neleidzia naktimis pabegti  mirksiukas.gif susegu 4 vietose, gumos buna blogoje ziuzinio puseja ir spardausi kiek sirdis geidzia  blush2.gif

nu jau grozis visu darbeliu tai as apakus thumbup.gif yra gi gabiu zmoniu. Jei nesunku parasyk kaip muiliukus darai, kazkiek supratau, ten juos papjaustai, tirpini,kaip?AČIU..
Atsakyti
QUOTE(Princec @ 2009 03 22, 20:40)

Labai gražu, ypač pagalvėlė 4u.gif
Atsakyti