[quote=svytejimas ezero dugne,2008 06 01, 23:46]O aš tai vis nusmaukiu paklodes visas bemiegodama, ir galiausiai visos lieka ant žemės- net ir tos, kur atseit su guma, tai irgi norėčiau pasisiūti tokių paklodžių, kurios būtų visiškai aptraukiamos apie matrasą, užvelkamos kaip pagalvės kokios ar pan- kad neliktų jokių galimybių jai nusivilkti- net su kokiu užtrauktuku, ar kaip kitaip- bet irgi nežinau, kas galėtų pasiūti- bijau, kad niekas neapsiimtų, arba nesuprastų ko noriu... O ir aš pati nežinau kaip geriau daryti- kaip tą užsegimą, kokį daryti, kad jis neišplyštų, ir kad užtikrintai laikytųsi, ir pan. , iš kokio audinio... Čia gal reiktų kreiptis kur patalynę siuva... Bet kažin ar apsiimtų...
[/qu
Papildyta:
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 02, 21:49)
paprastas patarimas toms kas paklodes nuspardo (as viena is ju

) kad taip nenutiktu naudojuosi vyriskomis kelniu sleikomis, tie metaliukai labai gerai isikimba i paklodems ir neleidzia naktimis pabegti

susegu 4 vietose, gumos buna blogoje ziuzinio puseja ir spardausi kiek sirdis geidzia
Labutis gal gali aprašyti kaip pasidaryti tokius muiliukus kaip pas tave ir dar kaip pinti iš laikraščio išanksto dekoju mano el. p. MERGLA@ONE.LT