Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelės kaina

QUOTE(maza:) @ 2005 05 20, 10:11)
Kiek teko įsitikinti Kauno nuomos salonuose, kad beveik visada 100Lt. nuleidžia... kartais galima nusiderėti ir 200-300Lt.

visose salonose galima nusilygti tik reikia tai daryti
Atsakyti
Kainu yra tikrai ivairiu. Pati jau 4-5 menesiai ieskau tai esu girdejusi visko ir ivairiai smile.gif

Pronuptia
Sukneliu kainos prasideda kaip sako ten dirbancios moterys nuo 300 lt. Bet uz sia suma sunkute labai ispudingai tikrai neatrodys tongue.gif
As vos nenusipirkau vienos naujos tikrai elgantisko ir superines spalvos uz 1800 lt.
kainu nuoma irgi panasi, nauja idomesne suknele kainuoja nuo 1000 lt.

Ieva[b]
Cia irgi panasi situacija. Tik.. na nezinau, sitame salone man nelabai patiko. Kainos prasideda nuo 300 lt (kelinta karta naudota ir ne visai balta jau).
Jeigu nauja (tipo pirma karta smile.gif)... tai kazkur kaina nuo 1000 lt. As matavausi viena, tai buvo 1500, bet kadangi norejau kitos spalvos, negu kad turejo salonas, tai dar butu reikeje papildomai primoketi 300, tad viso gaunasi 1800 lt. Cia tik nuoma ir suknele atiduodama likus savaitei iki vestuviu datos, kas reiskia, kad dar neaisku kiek nuotaku ja matuosis iki to, nors nesvarbu, kad tau bus pazadeta, kad tu busi pirmoji ja vilkinti. biggrin.gif
Merginos, nebukim naivios. Jeigu vestuves uz 6 menesiu, niekas "naujos" sukneles nelaikys. Rimtesniuose salonuose ta ir pasako. Kituose, tai nutyli ir i akis sako, jog tikrai tikrai tu busi pirmoji, nors sukneles tau neatiduoda. biggrin.gif tongue.gif
Taigi - Jums pacioms spresti.

[b]Diana

Kainos velgi panasios, senos, nezinia kiek karu devetos kainuoja kaip ir visur nuo 300 lt. Naujos nuo 1000 lt iki 2500 berods, nors galutines kaina gal ir didesne. Man rodos as viena matavausi, tai net iki 3000 lt sieke, bet cia gal pirkimo kaina buvo. Dabar net nepamenu biggrin.gif
Beje, tikrai fainas aptarnavimas. Siulyciau nueiti. Man paliko labai malonu ispudi.

Studja n
Kainos kiek aukstesnes, bet jeigu nereikia naujos, pirma karta devimos suknutes, tai kainos irgi panasios nuo 1000 lt.
Modeliu tikrai labai ivairiu yra, ir jeigu leidzia pinigine suknele galima nusipirkti ir uz 2500 lt.
man tik nepatiko, kad nedidelis pasirinkimas paciu modeliu, tad gresia kad daug kitu bus apsirengusiu tomis paciomis. As matavausi viena, labai patiko. uz pusantros savaites nuvaziavau, jau buvo nupirkti. Kazkaip labai greitai, tai pabijojau tokia pacia uzsisakyti...
Bet cia tik mano uzgaidos. Uzsukti tikrai verta. thumbup.gif

Tavo diena
Merginos, labai primygtinai prasau, neikite cia, jeigu norite sutaupyti savo nervu stygas biggrin.gif . kazkoks siaubas pradedant nuo aptarnavimo tik atejus, pratesiant matavimusi ir baigiant isejimu is salono.
Visu pirma, nors sukneles ir originalios, uz primatavima reikia moketi 10 lt uz 3 sukneles, jeigu ju nuomos kaina iki 1000 lt, jeigu virs 1000 lt, tai tada bus tik 2 sukneles uz 10 lt.
Tai buvo praktiskai paskutinis salonas, kuriame as apsilankiau, ir po sios tragiskai komisko apsilankymo as nuprendziau siutis.

Tikiuosi kam nors bus naudinga mirksiukas.gif

Atsakyti
Mano suknelė iš Kauno salono "Prie bokšto" thumbup.gif ir nusiderėjau iki 1000 lt.
Atsakyti
cia tik seniai dirbančiuose salonuose tokios kainos, vieną kartą dėtą suknelę kitame salone gali išsinuomoti už 600-800 litų. Aš žemaitės gatvej mačiau tikrai originalių ir įdomesnių už tas vienodo siuvimo sukneles. As tai manau, kad kiekviena suknele sulaukia savo nuotakos:))))
Atsakyti
QUOTE(pupa uoga @ 2005 05 20, 15:01)
cia tik seniai dirbančiuose salonuose tokios kainos, vieną kartą dėtą suknelę kitame salone gali išsinuomoti už 600-800 litų. Aš žemaitės gatvej mačiau tikrai originalių ir įdomesnių už tas vienodo siuvimo sukneles. As tai manau, kad kiekviena suknele sulaukia savo nuotakos:))))

aš išsinuomavau ir mano suknele pakavojo, ske daugiau niekam nenuomos.Ir tai tiesa, jau kelis kartus buvau nuejusi ten, tai saleje nebuvo, o kai paprasiau kad atneštų ir parodytų tai atnešė.tai vat
Atsakyti
QUOTE(Jolyta @ 2005 05 18, 16:53)
Ieškojom sesei vestuvėm... apėjom salonuuuu..... Ji ir pati siūt gražiai moka (tik siūtis pati nenorėjo sau, prietarai ten kažkokie), tai medžiagose nusimano... Vilniuje jos išsirinkta  suknutė nuomotis kainuoja 1000lt, o Moletuose analogiska 300Lt su visais priedais, Vilniuje už nuometą ir bižuteriją papildomai mokėt 100 lt. Medžiaga, modelis viskas viens prie vieno. Tik, aišku, reiks važiuot 70km, toks suknios pasiimt, o paskui grąžint, bet tikrai 700 nepravažinėsi smile.gif

Perėjau visus Vilniaus salonus. Nė viename nereikia mokėti už nuometę, bižuteriją ir t.t. atskirai ir dar 100 litų!!! Į pasakytą kainą įeina ir VISŲ aksesuarų kaina!!! Dėl kainos Vilniuje ir Molėtuose gali būti, kad skiriasi. Nes net ir Vilniuje skiriasi tokios pačios suknelės kaina skirtinguose salonuose (Santos ir Ievos bei kt). Ir skiriasi vos ne dvigubai. Be to, neaišku, kokiam stovyje ta suknelė molėtuose ir kokiam vilniuje. Jie vilniaus nuomuota tik kartą, o molėtų - tris kartus (nors atrodo panašiai), tai ir kaina skiriasi. bet, žinoma, kainos didmiesčiuose turėtų būti didesnės.

Aš išsinuomavau Dianoje (vilnius). Suknelę siūna naują. Kaina 1600 blink.gif . Įeina visi aksesuarai. Plius suknytę puoš pgl individualius pageidavimus, nes esu labai įnoringa ir reikli ax.gif smile.gif)))) Labai tikiuos, kad patiks ir liksiu patenkinta. Nes tai vienintelė suknelė, kuri iš visų vilniaus salonų buvo arčiausiai širdies. Tačiau kažko joje vis dar trūūūksta....vest suknelių rinka labai silpna. Padariau išvada: renkamės ne tai, ko norime, o iš to - ką turime cry.gif cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo heide(0): 26 gegužės 2005 - 03:32
QUOTE(heide(0) @ 2005 05 26, 04:32)
Perėjau visus Vilniaus salonus. Nė viename nereikia mokėti už nuometę, bižuteriją ir t.t. atskirai ir dar 100 litų!!! Į pasakytą kainą įeina ir VISŲ aksesuarų kaina!!!

Kaune irgi tas pats... ax.gif
Atsakyti
[quote=heide(0),2005 05 26, 04:32]
Perėjau visus Vilniaus salonus. Nė viename nereikia mokėti už nuometę, bižuteriją ir t.t. atskirai ir dar 100 litų!!! Į pasakytą kainą įeina ir VISŲ aksesuarų kaina!!! Dėl kainos Vilniuje ir Molėtuose gali būti, kad skiriasi. Nes net ir Vilniuje skiriasi tokios pačios suknelės kaina skirtinguose salonuose (Santos ir Ievos bei kt). Ir skiriasi vos ne dvigubai. Be to, neaišku, kokiam stovyje ta suknelė molėtuose ir kokiam vilniuje. Jie vilniaus nuomuota tik kartą, o molėtų - tris kartus (nors atrodo panašiai), tai ir kaina skiriasi. bet, žinoma, kainos didmiesčiuose turėtų būti didesnės.

o tu tikrai zinai, kad moletuos 3, o vilniuje 1, o gal atvirksciai? o atvirkscia galetu but, nes rajonuose nuotaku yra daug maziau nei vilniuje, deja bet taip yra. o is cia sedinciu tokiu kurios nuomuojasi rajone vienetai. as suknute utenoj nuomosiuos uz 350 su visais aksesuarais ir deja ji nebus 3 kartus apsivilkta, nes man ja siuna, taigi biggrin.gif sesuo pries 3 metus nuomavosi utenoj suknute ir ten moteris pasake, kad ar vilniuje, ar utenoj suknutes tos pacios siai laikais yra geru valymo priemoniu ir suknute deveta 3 kartus atrodo taip pat kaip deveta 1 karta. taigi darykim isvadas, kainos didmesciuos uzkeltos, jei vilniuje suknute siut ir palikt nuomuot, nesvarbu kokio ji paprastumo, kaina 700 lituku, o utenoj 350, o jei ta suknute tera vakarines modeliukas tik balta, tai atsiprasau, jei suknutes kaina is kart kyla iki 700, nemanau, kad cia jau priklauso nuo medziagos kainos. medziagas visos siuvimui perka is ibrahimo ar utenoj, ar vilniuje, tik kazkodel kaina skyriasi per puse sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toja: 26 gegužės 2005 - 13:36
QUOTE(toja @ 2005 05 26, 14:32)

o tu tikrai zinai, kad moletuos 3, o vilniuje 1, o gal atvirksciai? o atvirkscia galetu but, nes rajonuose nuotaku yra daug maziau nei vilniuje, deja bet taip yra. o is cia sedinciu tokiu kurios nuomuojasi rajone vienetai. as suknute utenoj nuomosiuos uz 350 su visais aksesuarais ir deja ji nebus 3 kartus apsivilkta, nes man ja siuna, taigi  biggrin.gif  sesuo pries 3 metus nuomavosi utenoj suknute ir ten moteris pasake, kad ar vilniuje, ar utenoj suknutes tos pacios siai laikais yra geru valymo priemoniu ir suknute deveta 3 kartus atrodo taip pat kaip deveta 1 karta. taigi darykim isvadas, kainos didmesciuos uzkeltos, jei vilniuje suknute siut ir palikt nuomuot, nesvarbu kokio ji paprastumo, kaina 700 lituku, o utenoj 350, o jei ta suknute tera vakarines modeliukas tik balta, tai atsiprasau, jei suknutes kaina is kart kyla iki 700, nemanau, kad cia jau priklauso nuo medziagos kainos. medziagas visos siuvimui perka is ibrahimo ar utenoj, ar vilniuje, tik kazkodel kaina skyriasi per puse  sad.gif

O ko tokia pikta mirksiukas.gif ? Tereikia dziaugtis, kad taip pigiai issinuomavai drinks_cheers.gif
Atsakyti
atsiprasau, kad sypseneliu nesudejau, bet as visai nepikta, tik pasakiau savo nuomuone,kad rajonuose dazniausiai buna tikrai maziau kartu nuomotos, nei vilniuje, nemaniau, kad del to busiu apkaltinta pikta sad.gif labai atsiprasau.
Atsakyti
As suknute issinuomavau Kaune, nors pati gyvenu Vilniuje. smile.gif Ir tikrai kiek apejau salonus Vilniuje ar Kaune, niekas man nepasake, kad aksesuarai papildomai kainuos.
Tik Kaune daug pigesnes kainos, o kadangi mano pamerges taip pat nuomojasi tame paciame salone kaip ir as, tai mums papildomu nuolaidu suteike (bent jau taip sake). tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(toja @ 2005 05 30, 08:49)
atsiprasau, kad sypseneliu nesudejau, bet as visai nepikta, tik pasakiau savo nuomuone,kad rajonuose dazniausiai buna tikrai maziau kartu nuomotos, nei vilniuje, nemaniau, kad del to busiu apkaltinta pikta  sad.gif labai atsiprasau.

Taigi nesakome kad tu pikciurna smile.gif man netgi nepasirode,kd tu piktai kazka pasakei g.gif
Atsakyti