Kainu yra tikrai ivairiu. Pati jau 4-5 menesiai ieskau tai esu girdejusi visko ir ivairiai
Pronuptia
Sukneliu kainos prasideda kaip sako ten dirbancios moterys nuo 300 lt. Bet uz sia suma sunkute labai ispudingai tikrai neatrodys
As vos nenusipirkau vienos naujos tikrai elgantisko ir superines spalvos uz 1800 lt.
kainu nuoma irgi panasi, nauja idomesne suknele kainuoja nuo 1000 lt.
Ieva[b]
Cia irgi panasi situacija. Tik.. na nezinau, sitame salone man nelabai patiko. Kainos prasideda nuo 300 lt (kelinta karta naudota ir ne visai balta jau).
Jeigu nauja (tipo pirma karta
)... tai kazkur kaina nuo 1000 lt. As matavausi viena, tai buvo 1500, bet kadangi norejau kitos spalvos, negu kad turejo salonas, tai dar butu reikeje papildomai primoketi 300, tad viso gaunasi 1800 lt. Cia tik nuoma ir suknele atiduodama likus savaitei iki vestuviu datos, kas reiskia, kad dar neaisku kiek nuotaku ja matuosis iki to, nors nesvarbu, kad tau bus pazadeta, kad tu busi pirmoji ja vilkinti.
Merginos, nebukim naivios. Jeigu vestuves uz 6 menesiu, niekas "naujos" sukneles nelaikys. Rimtesniuose salonuose ta ir pasako. Kituose, tai nutyli ir i akis sako, jog tikrai tikrai tu busi pirmoji, nors sukneles tau neatiduoda.
Taigi - Jums pacioms spresti.
[b]Diana
Kainos velgi panasios, senos, nezinia kiek karu devetos kainuoja kaip ir visur nuo 300 lt. Naujos nuo 1000 lt iki 2500 berods, nors galutines kaina gal ir didesne. Man rodos as viena matavausi, tai net iki 3000 lt sieke, bet cia gal pirkimo kaina buvo. Dabar net nepamenu
Beje, tikrai fainas aptarnavimas. Siulyciau nueiti. Man paliko labai malonu ispudi.
Studja n
Kainos kiek aukstesnes, bet jeigu nereikia naujos, pirma karta devimos suknutes, tai kainos irgi panasios nuo 1000 lt.
Modeliu tikrai labai ivairiu yra, ir jeigu leidzia pinigine suknele galima nusipirkti ir uz 2500 lt.
man tik nepatiko, kad nedidelis pasirinkimas paciu modeliu, tad gresia kad daug kitu bus apsirengusiu tomis paciomis. As matavausi viena, labai patiko. uz pusantros savaites nuvaziavau, jau buvo nupirkti. Kazkaip labai greitai, tai pabijojau tokia pacia uzsisakyti...
Bet cia tik mano uzgaidos. Uzsukti tikrai verta.
Tavo diena
Merginos, labai primygtinai prasau, neikite cia, jeigu norite sutaupyti savo nervu stygas

. kazkoks siaubas pradedant nuo aptarnavimo tik atejus, pratesiant matavimusi ir baigiant isejimu is salono.
Visu pirma, nors sukneles ir originalios, uz primatavima reikia moketi 10 lt uz 3 sukneles, jeigu ju nuomos kaina iki 1000 lt, jeigu virs 1000 lt, tai tada bus tik 2 sukneles uz 10 lt.
Tai buvo praktiskai paskutinis salonas, kuriame as apsilankiau, ir po sios tragiskai komisko apsilankymo as nuprendziau siutis.
Tikiuosi kam nors bus naudinga