Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelės kaina

QUOTE(Vyyyyle @ 2005 05 30, 16:51)
As suknute issinuomavau Kaune, nors pati gyvenu Vilniuje. smile.gif Ir tikrai kiek apejau salonus Vilniuje ar Kaune, niekas man nepasake, kad aksesuarai papildomai kainuos.
Tik Kaune daug pigesnes kainos, o kadangi mano pamerges taip pat nuomojasi tame paciame salone kaip ir as, tai mums papildomu nuolaidu suteike (bent jau taip sake). tongue.gif

Patikrinau, man irgi rūpėjo kaip ten Kaune ir Vilniuj, rezultatai nelabai objektyvūs, bet vistiek, Vilniuj tikrai gražias matavau už 800LT, kaune tikrai gražios už 900, o kurią būčiau pavadinus mano svajonių sukne - 1300, bet deja - ne mano kišenei cry.gif
MJ salone(Kaune, bet girdėjau kad ir Vilniuje yra toks) tai iš vis, pasikėlę kaip reikiant - "mes čia Kauno ponią rengėm, pas mus 300 suknių..." doh.gif , kiekvienos apžiūrėt neįmanoma, nes jos maišuose, renka ji (darbuotoja ta) pagal savo "skonį" vieną kart viena graciją uždeda, sijoną, paprašau, kad kažkas gyvesnio įdomesnio būtų - tai pakeičia, sijona kitą, tokio pat lygaus siuvimo tik "kitos medžiagos", graciją kitą uždeda - tokios pat formos tik be karoliukų, nu trūksta žodžių... moviau iš ten greit, tik vis dar matau prieš akis tam kitam salone SAVO SVAJONIŲ suknę... unsure.gif cry.gif Vilniuj tokios neradau cry.gif cry.gif
Atsakyti
biggrin.gif sveikos visos as pritariu vienai čia iš forumo dalyvių pasisakymų, kad mažame miestelyje ir kainos mažesnės. Utenos statistika tokia: nauja suknelė-500 lt, 1-3 kartus dėvėta apie 200-300 lt. tačiau Maironio g. yra Ingos firma kur suknelę gali pasisiųti už 300 lt ir ji gali būti tau vienetinė, gali užsisakyti iš katalogo, taip kad visos važiuokit į Utena siųtis suknučių o paskui užsuksit ir į kokią kavinukę: drinks_cheers.gif mielai laukiam turistų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(garbanele-23 @ 2005 06 02, 15:13)
biggrin.gif sveikos visos as pritariu vienai čia iš forumo dalyvių pasisakymų, kad mažame miestelyje ir kainos mažesnės. Utenos statistika tokia: nauja suknelė-500 lt, 1-3 kartus dėvėta apie 200-300 lt. tačiau Maironio g. yra Ingos firma kur suknelę gali pasisiųti už 300 lt ir ji gali būti tau vienetinė, gali užsisakyti iš katalogo, taip kad visos važiuokit į Utena siųtis suknučių o paskui užsuksit ir į kokią kavinukę: drinks_cheers.gif  mielai laukiam turistų 4u.gif

Man tai kaip reklama suskambejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sally @ 2005 06 02, 15:49)
Man tai kaip reklama suskambejo g.gif

biggrin.gif tikrai reklama biggrin.gif
Atsakyti
As kai rinkausi suknele kazkaip nenorejau rizikuoti ir nuomotis is naujai atsidariusiu salonu arba is "neaiskiu" (apie kuriuos nieko negirdejus arba salonų "be pavadinimo"). Vistiek tie senesni salonai jau įsidirbę "žino ką daro". Beje, o jeigu naujas salonas už mėnesio subankrutuos? Taip pat jei "neaiskiame" salone manoji suknele dar iki manųjų vestuvių bus nuomojama n kartų? g.gif Tai ka as darysiu nuejus jos atsiimti? Ne. As pasirinkau suknelę už man prieinama kaina (650Lt) salone apie kurį esu tik gerus atsiliepimus esu girdėjusi. Taivat. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(garbanele-23 @ 2005 06 02, 15:13)
biggrin.gif sveikos visos as pritariu vienai čia iš forumo dalyvių pasisakymų, kad mažame miestelyje ir kainos mažesnės. Utenos statistika tokia: nauja suknelė-500 lt, 1-3 kartus dėvėta apie 200-300 lt. tačiau Maironio g. yra Ingos firma kur suknelę gali pasisiųti už 300 lt ir ji gali būti tau vienetinė, gali užsisakyti iš katalogo, taip kad visos važiuokit į Utena siųtis suknučių o paskui užsuksit ir į kokią kavinukę: drinks_cheers.gif  mielai laukiam turistų 4u.gif

va butent pas Inga as ir siunuosi thumbup.gif

o man tai ne kaip reklama , o kaip kvietimas i Utena nuvaziuot nuskambejo drinks_cheers.gif prasau tik neusipult, bet tai kas pasakyta teisybe.
tik kainos pas ja ne uz 300, o nuo 300-600lt nauja suknute pasius.

kodel jus visos nusiteike pries ta kas nesutampa su jusu nuomone, juk kiekviena ja turim, man patiko ten jum patiko kitur, bet juk nereik is kart kaltink, kad jei pasiule rajone tai reklama verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugneo @ 2005 06 02, 16:18)
As kai rinkausi suknele kazkaip nenorejau rizikuoti ir nuomotis is naujai atsidariusiu salonu arba is "neaiskiu" (apie kuriuos nieko negirdejus arba salonų "be pavadinimo"). Vistiek tie senesni salonai jau įsidirbę "žino ką daro". Beje, o jeigu naujas salonas už mėnesio subankrutuos? Taip pat jei "neaiskiame" salone manoji suknele dar iki manųjų vestuvių bus nuomojama n kartų?  g.gif  Tai ka as darysiu nuejus jos atsiimti? Ne. As pasirinkau suknelę už man prieinama kaina (650Lt) salone apie kurį esu tik gerus atsiliepimus esu girdėjusi. Taivat.  smile.gif

Labai netgi sutinktu su Tavo nuomone... drinks_cheers.gif Aš tai geriau gal būt truputį brangiau sumokėčiau, bet tikrai laiko patikrintam, užgrūdintam salone. Negu kad kažkokiam tokiam, dėl kurio ateities negali būti įsitikinęs. Na, nerizikuočiau gal būt taip... ax.gif Bet žinau, kad atsiras ir prieštaraujančių, nes kiek žmonių, tiek nuomonių smile.gif. Čia panašiai kaip ir į kokią nors kelionę niekada nevažiuočiau per kokiam nors rūsyje įsikurusią firmą.... Kažkaip nesinorėtų taip jau rizikuoti wink.gif.
Atsakyti
vilniuj vienam salone uzsisakiau uz 500 Lt, bet po poros savaiciu apsigalvojau, kaune radau super grazia (bent jau man taip atrodo) irgi uz 500, nusiderejau net 300 Lt, is pradziu prase 800!!! lyginant kainos ir kokybes santyki, kaune nuomotis tikrai labiau apsimoka.
Atsakyti
tik bijau tos dienos, kai reiks suknele pasiimt, idomu kaip ji ten atrodys... bijau infarkto negaut, nes kai matavaus buvo nauja, o iki vestuviu dar 3 menesiai.
Atsakyti
QUOTE(Ugnisss @ 2005 06 02, 23:56)
tik bijau tos dienos, kai reiks suknele pasiimt, idomu kaip ji ten atrodys... bijau infarkto negaut, nes kai matavaus buvo nauja, o iki vestuviu dar 3 menesiai.

Nu bet tikrai labai jau pigiai išsinuomavai suknelę. Tau net ir kelionė apsimokės už tuos pinigus... O tai kai nuomavaisi, tai taip ir sakė, kad čia naują už tokią kainą gausi? g.gif Nu tikrai labai jau nebrangu... ax.gif
Atsakyti
O šiaip tai net įdomu pasidarė, kokią suknelę išsirinkai, kokio modeliuko smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AsIrTu @ 2005 06 03, 00:18)
O šiaip tai net įdomu pasidarė, kokią suknelę išsirinkai, kokio modeliuko smile.gif  ax.gif

suknele dvieju daliu, su korsetu ir sijonu, man labiausiai patiko nugara smile.gif ji beveik nuoga, o korsetas suvarstytas sidabrine juostele.
Atsakyti