Įkraunama...
Įkraunama...

Kada sužinojus apie nėštumą eiti pas daktarą?

as pirma karta apsilankiau budama 8 sav.
user posted image
Atsakyti
Aš pirmą kartą apsilankiau pas ginekologę, kai mėnesinės vėlavo kažkur apie savaitę laiko ir testas buvo teigiamas 4u.gif Po echo paaiškėjo kad jau laukiuosi 5 sav. biggrin.gif
Atsakyti
As tai kai tik pasidariau testa ir jis buvo teigiamas, tai ir uzsirasiau pas gydytoja. Padare pirma karta echo ir pamate toki vos taskeli - dziaugsmingai pranese, kad jau 3-4 savaites nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutete @ 2008 07 19, 08:44)
Man mmm veluoja 4 diena, dariau 2 NT ir abu neigiami doh.gif jauciu nugaros maudima (kazkur apie strena) ir pilva tai pamaudzia tai paraizo, pan kaip pries mmm tai as vis laukiu ju...jei jos iki pirmadienio neateis tai skambinsiu registruotis ir manau kad gausiu geriausiu atveju tai paciai savaitei, o gal ir kitai doh.gif nesuprantu kas cia daros, visada ateidavo mmm vienodu laiku (jau gerus metus) o dabar veluoja taip, ir testai neigiami  doh.gif

Testas gali buti neigiamas del to, kas dar mazai kokio tai (pamirsau) hormono ar nepakankamai jo dar, kad antra juostele isrysketu mirksiukas.gif pacioje pradzioje nevisada testas gerai parodo mirksiukas.gif o man isvis, kai dariausi tai visi testai buvo su neryskia antra juostele ax.gif
Atsakyti

QUOTE(awiada @ 2008 07 13, 16:31)
aciu merginos uz palaikyma. Stengiuosi negalvoti apie pati blogiausia, nes zinau kad taip negalima. As konsultavausi su kita gydytoja, labai gerai pazistama, ir ji pasake, kad gali taip buti, kad 6 savaiteje dar nesimao plakancios sirdeles. Tai truputi ji mane nuramimo. O as ir buvau privaciai, MAXMEDA, Mindaugo gatveje, tai manau kad aparatura gera. Tik gal gydytojams tai kazdienybe, tai i vata nevynioja ir sako ka galvoja.
Kinyte, o kur galima pasidaryti ta genetini tyrima? Gal tikrai reikia pasidaryti ir bus man ramiau, nes eisiu pas gydytoja tik po savaites, tai gal sia savaite pasidaryciau ta tyrima ir butu viskas pagaliau aisku. O tas tyrimas, ka jis duoda, as apie tai nieko nezinau, gal gali issamiau parasyti.
Aciu

Sveikute. Na kaip tau sekesi, ar jau suzinojai ka nors?
Zinok as toj pacioj klinikoj lankausi ir man lygiai tokia pati situacija buvo, tik jau pries metus ir galutinai paskelbe, kad tikrai nesivystantis. verysad.gif Na paskui dar kita daktare pries isvalyma darydama ta pati patvirtino.

O siaip net nezinau, kada reikia eiti pirma karta. Per pirma neshtuma pirma karta apsilankiau 5 sav, bet tas nepadejo, neshtumas vis tiek baigesi nesivystanciu. Dabar vel pastojau, galvojau sikart neiti taip anksti, bet pati daktare liepe apsilankyt kuo greiciau g.gif Aisku, is kitos puses norisi suzinot, kad viskas gerai, o ne laukt iki 12 sav, dziaugtis, o tik paskui suzinoti, kad nesivystantis. Tai vat tokia dilema blink.gif
Atsakyti
Manau, kad kiekviena turim elgtis kaip mums atrodo geriausiai....
As is kart kai testukas parode II...skambinau gyditojai ir jau kita diena buvau pas ja...patvirtino nestuma...4sav. ir 5d. buvo..paskyre ateiti kai bus 10sav., bet as eisiu anksciau...kokia 8sav....nes man atrodo, kad per ilgas laiko tarpas... doh.gif visos mano drauges 8-9sav. antra kart ejo....
Atsakyti
Dazniausiai kiek esu snekejusi su draugem ir seip kiek girdejau visos nori kai tik suzino nueit pas gines..(as buvau tokia pati blush2.gif ) vientintele to problema matau, tai kad daznai nestumas buna labai mazas ir nemato plakancios sirdeles verysad.gif tada buna didelis stresas..dazniausiai gines liepia pasirodyt po poros savaiteliu, tada buna mazdaug 8 savaite. bet zinau tokiu atveju kad iskart valyma daro nieko nelaukdamos blink.gif taip kad jei jau einat labai anksti pas gines ir nepamato sirdutes nepulkit daryt valymo 4u.gif
Atsakyti
gal as cia su savo klausimu (gan kiek kvailoku) ir siek tiek ne i tema. Ar pirma karta del nestumo lankantis pas gine reikia siuntimo is seimos gydytojo? nepamenu kada jau buvau poliklinikoje, tai net neisivaizduoju kaip ten viskas yra. ax.gif
Atsakyti
Na as tai manau jog eisiu po menesio kokio ,nes dar tik pati pradzia,tai nemanau kad reikia skubeti,na nebent kas negerai butu
nes sio menesio pradzioje buvau pas gydytoja ir jokio nestumo dar nebuvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Saulyte***: 29 liepos 2008 - 13:55
QUOTE(Irmina_B @ 2008 07 29, 10:48)
Dazniausiai kiek esu snekejusi su draugem ir seip kiek girdejau visos nori kai tik suzino nueit pas gines..(as buvau tokia pati blush2.gif ) vientintele to problema matau, tai kad daznai nestumas buna labai mazas ir nemato plakancios sirdeles verysad.gif  tada buna didelis stresas..dazniausiai gines liepia pasirodyt po poros savaiteliu, tada buna mazdaug 8 savaite. bet zinau tokiu atveju kad iskart valyma daro nieko nelaukdamos blink.gif  taip kad jei jau einat labai anksti pas gines ir nepamato sirdutes nepulkit daryt valymo 4u.gif

be tavo sutikimo nieks išvalymo nedarys, pačios moterys nepasidomi ir nepalaukia, jei taip vyksta unsure.gif man 6 savaičių irgi nematė plakančios širdelės, po savaitės liepė atvažiuot išvalymą padaryt blink.gif manau, ji pati kalta buvo, kad nematė, nes viskas ten gerai buvo
Atsakyti
Labutis,kai man buvo 7 savaite tai nieko nedare,vos priprasiau kad eho paziuretu ar nera problemu,aisku uz pinigus ax.gif ,liepe ateit dar po menesio,tada istatys i iskaita.Nesvarbu kad dar rado cista kiausideje didele g.gif ,lengva sirdim atsipurte manes.Tad anksti eit neverta.
Atsakyti
As kai tik NT pamaciau II iskart pas gine nulekiau smile.gif Tai labai daug geru patarimu gavau kaip pasisaugot pirmais menesiukais. Kokius vitaminus vartoti, ka galima daryt, o ko geriau vengti (pvz, ranku ir sunkaus svorio kilnojimu, nesiojimu jokiu karstu oniu, tik dusas). Zodziu mergytes nieko nelaukit, jei tik mmm veluoja darykit NT ir kreipkites i savo gines. Jos tikrai patars kas ir kaip. Paskui pradesit reguliariai lankytis, padarys tyrimus. Zodziu nera ko delst, gi cia stebuklas ir dziaugsmelis, nera ko slept ar gedintis thumbup.gif Pasitarkit su savo daktarytem kas ir kaip. Nesvarbu, kad jums tik 4 (ar maziau) nestumo savaites wub.gif

Sveikinimai tapus nestuke.gif
Atsakyti