Įkraunama...
Įkraunama...

Kada sužinojus apie nėštumą eiti pas daktarą?

QUOTE(awiada @ 2008 07 11, 10:45)
Labas merginos,
Peskaiciau visa sia tema ir noriu pati pasisakyti.
Pries dvi savaites pasidariau testuka ir pasirodo as  nestuke.gif . Taigi pasiskambinau uzsiregistruoti pas gydytoja, tai paskyre po 10 dienu, tai va vakar kaip tik ta diena ir buvo. Nuejau visa laiminga, bet isejau apsiverkusi. Man dabar 6 savaites nestumo, ziurejo ecko vaginaliniu budu, tai sako pastojimas gimdoje viskas gerai, trynys matosi, bet nesimato lialiaus kad plaktu sirdele. Tai ale tipo reikia dar palaukti 10 dienu ir tada ziureti, arba bus viskas gerai, arba cia bus nesivystantis nestumas, o kadangi as jau viena toki turejau pries 3 metukus, tai labai issigandau ir praverkiau visa vakara vakar. Nezinau net ka ir galvoti. Bukit geros pasidalinkit savo patirtimi. As cia paskaiciau, kad 6 savaiteje nestumo gali dar nieko nesimatyti, o kaip zinoti kad is tikruju viskas bus gerai, nes antra karta nesekmes galiu neislaikyti, palusiu  verysad.gif Labai blogai jauciuosi ir pergyvenu. Pasiskaiciavau ,kad po 10 dienu, kai turesiu eiti antram vizitui, tai bus 7 savaites ir 4 dienos, ar tada bus pakankamas dydis, kad matytusi, kad daktare neapsiriktu. Kaip manot ka man dabar daryti. Patarkit man. Aciu

Visu pirma pasistenk taip nesijaudinti blush2.gif Issivaizduoju kad tau sunku unsure.gif Siaip turetu matyti ir plakancia sirdele..O gal pasikonsultuok su kitu ginekologu, nueik i privacia klinika, o gal paprasciausiai ten kur lankaisi echoskopai nera nauji ir neaiskai matosi..Na maza kas g.gif
Atsakyti
aciu merginos uz palaikyma. Stengiuosi negalvoti apie pati blogiausia, nes zinau kad taip negalima. As konsultavausi su kita gydytoja, labai gerai pazistama, ir ji pasake, kad gali taip buti, kad 6 savaiteje dar nesimao plakancios sirdeles. Tai truputi ji mane nuramimo. O as ir buvau privaciai, MAXMEDA, Mindaugo gatveje, tai manau kad aparatura gera. Tik gal gydytojams tai kazdienybe, tai i vata nevynioja ir sako ka galvoja.
Kinyte, o kur galima pasidaryti ta genetini tyrima? Gal tikrai reikia pasidaryti ir bus man ramiau, nes eisiu pas gydytoja tik po savaites, tai gal sia savaite pasidaryciau ta tyrima ir butu viskas pagaliau aisku. O tas tyrimas, ka jis duoda, as apie tai nieko nezinau, gal gali issamiau parasyti.
Aciu
Atsakyti
Su vyru nusprendeme nebesisaugoti ir kad pats laikas susilaukti leliuko smile.gif Nesulaukusi menesiniu pries 1.5 sav. pasidariau testa, parode dvi juosteles, taciau viena labai ryski, kita neryski. Ta pacia diena nuejau pas ginekologe, pradejo tikrinti echo. Na mano nuotaika is karto pasikeite, kai ji man pasake, kad gimdoje nestumo nemato tikrai, o kazkoks idomus juodas taskiukas (14 mm) matosi kaireje kiausydeje. Paaiskino, kokie gali buti pozymiai, jei tai negimdinis nestumas, taciau nieko panasaus nejauciu.Palinkejo kantrybes ir tikejimo, kad tiesiog dar labai mazas nestumas ir jo nesimato doh.gif ir liepe ateiti uz 2 sav, ziures dar karta. Visas dvi savaites jauciuosi gerai, tik kartais jauciu skausmeli desiniajame sone. Vat pilna nerimo ir laukimo laukiu liepos 15 d., tada ir paaiskes ar mano kruopyte vietoje 4u.gif Ir manau kad is anksto nueiti ir pasitikrinti yra gerai, nes jei nestumas yra ne vietoje ar pan. tai pasekmes (paveluotai nustacius), gali buti ziaurios.
Atsakyti
QUOTE(Alingintaute @ 2008 07 13, 19:13)
Su vyru nusprendeme nebesisaugoti ir kad pats laikas susilaukti leliuko smile.gif Nesulaukusi menesiniu pries 1.5 sav. pasidariau testa, parode dvi juosteles, taciau viena labai ryski, kita neryski. Ta pacia diena nuejau pas ginekologe, pradejo tikrinti echo. Na mano nuotaika is karto pasikeite, kai ji man pasake, kad gimdoje nestumo nemato tikrai, o kazkoks idomus juodas taskiukas (14 mm) matosi kaireje kiausydeje. Paaiskino, kokie gali buti pozymiai, jei tai negimdinis nestumas, taciau nieko panasaus nejauciu.Palinkejo kantrybes ir tikejimo, kad tiesiog dar labai mazas nestumas ir jo nesimato doh.gif  ir liepe ateiti uz 2 sav, ziures dar karta. Visas dvi savaites jauciuosi gerai, tik kartais jauciu skausmeli desiniajame sone. Vat pilna nerimo ir laukimo laukiu liepos 15 d., tada ir paaiskes ar mano kruopyte vietoje 4u.gif Ir manau kad is anksto nueiti ir pasitikrinti yra gerai, nes jei nestumas yra ne vietoje ar pan. tai pasekmes (paveluotai nustacius), gali buti ziaurios.

Bet juk tokiam laike dažniausiai ir nesimato ir tuomet išgąsdina, kad gali būti ne vietoje ir pan. Dabar juk nerimauji, o gal visai be reikalo. Mane užregistravo po 3 sav., iš pradžių nustebau, kad taip vėlai, bet dabar galvoju, kad kaip tik bus laikas.
Atsakyti
QUOTE(Jolli @ 2008 07 13, 19:27)
Bet juk tokiam laike dažniausiai ir nesimato ir tuomet išgąsdina, kad gali būti ne vietoje ir pan. Dabar juk nerimauji, o gal visai be reikalo. Mane užregistravo po 3 sav., iš pradžių nustebau, kad taip vėlai, bet dabar galvoju, kad kaip tik bus laikas.

Kai suzinojau kad lauskiuosi pirmo sunaus , is karto nuejau pas gydytoja, tai tada ( sunui 7 metai) tai nebuvo praktikuojama nustatineti nestumo echoskopais - atejai, apciupinejo , apziurejo ir laisva. blink.gif
O dabar viskas per aparatura, tai ir sukele daug nerimo, paziurejo ekrane, o kruopytes nera. doh.gif Na dabar su vyru tiesiog manome optimistiskai, kad viskas bus gerai, ir poryt pamatysim ta taskiuka bigsmile.gif
Atsakyti
abu kartus ėjau apie 6-7 savaitę bigsmile.gif
Atsakyti
Pagal HCG pirmadieni pasake, kad yra 4-5 savaites. As manau, kad nuo lemtingo smileysex.gif yra praejusios 4 savaites. Kaip manot, ar eiti pas gine dabar, ar po 2 savaiciu (tik tada yra talonas)?
Atsakyti
Aš tik sužinojusi nuskuodžiau pas savo daktara biggrin.gif ax.gif Man tada buvo 6 sav.
Atsakyti
man mm veluoja jau kevirta diena, vakar pasidariau testuka ir parode neryskia juostele smile.gif bet po dvieju metu nesekmingu bandymu, kai ir gydytojai pasake kad reikes mums pagalbos, kazkaip sunku patiketi, labai noriu kuo greiciau viska suzinot, bet bijau..... manau gal begsiu pas gysytoja kita savaite, pries tai pasidarius dar kelis testus : rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingrida S.: 16 liepos 2008 - 13:23
Ash buvau Sheimos medicinos centre, paziurejo echoskopu, buvo 6 savaites leliukui, plake shirdele:)
Atsakyti
Geriausia tai taip smarkiai neskubeti, nes einant pas gydytoja su keliom savaitelem galit likt labai isgasdintos, kad ko nors nesimato ir panasiai. Kam tu papildomu baiminimusi?
Atsakyti
Man mmm veluoja 4 diena, dariau 2 NT ir abu neigiami doh.gif jauciu nugaros maudima (kazkur apie strena) ir pilva tai pamaudzia tai paraizo, pan kaip pries mmm tai as vis laukiu ju...jei jos iki pirmadienio neateis tai skambinsiu registruotis ir manau kad gausiu geriausiu atveju tai paciai savaitei, o gal ir kitai doh.gif nesuprantu kas cia daros, visada ateidavo mmm vienodu laiku (jau gerus metus) o dabar veluoja taip, ir testai neigiami doh.gif
Atsakyti