Aš pirmą kartą apsilankiau pas ginę 8 savaitę... (testas patvirtino, kad nėšia, 5 savaičių). Nenorėjau skubėti ir veltui pinigų mokėti, nes ėjau privačiai... daktarė patvirtino, kad nėštumas gimdoje, liepė gerti folio rūgštį ir tiek... kt. kartą atėjau pas ja jau būdama 12 savaičių

vėl gi patikrino, pažiūrėjo, parodė lialių

jo širdelę
Papildyta:
QUOTE(Aleesa @ 2009 09 15, 16:21)
Sveikos merginos, man iskilo tox klausimas:
Ruosiusi pirmam vizitui pas ginekologe (kad patvirtintu niestuma ir paziuretu kas kaip) noriu eiti pas privacia ginekologe kad ji mane priziuretu visa laika, bet ar tai reikia kad visi tyrimai kainuos? net kraujo? kaip yra istikruju? jei eiciau pas ginekologe kuri man priskirta- tai nekainuotu?
kas ejo privaciai -kiek kas kainavo?
Ėjau privačiai tik pirmus 2 apsilankymus... kainavo apie 200 Lt (gavom ir nuotraukyčių ir viską kuo puikiausiai mačiau monitoriuje)... o jau visam nėštumui perėjau pas savo gyditoją į polikliniką (taip man ir pati ginė patarė, nes sako, pas mum visi tyrimai bus mokami....). Poliklinikoj visi tyrimai nemokami, o ginė dirba ta pati, kuri ir privačioj klinikoj dirba... tai susitaupiau, manau daug pinigėlių, nes pasako tą patį, ką ir būtų pasakiusi privačiame kabinėte... tik aišku trūkumas tas, kad kai daro echo, tai tik vyras lialių mato... aš praktiškai nieko nematau, nes monikas mažiukas...

ir nuotraukikių neduoda...