Įkraunama...
Įkraunama...

Kada sužinojus apie nėštumą eiti pas daktarą?

QUOTE(L'aurora @ 2010 02 17, 00:03)
pirmas buvo 5, o antras 8 sav.

Aisku verysad.gif Na as aiskku labai tikiuosi, kad viskas bus gerai g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif man vakar parode testukas dvi juosteles bigsmile.gif iskarto paskambinau savo ginei ir " pasigyriau" 4u.gif liepe ateiti pirmadieni , tikiuosi paziures ir pasakys kad viskas labai gerai nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(daratele500 @ 2010 02 18, 13:32)
Sveikos mamytes 4u.gif  man vakar parode testukas dvi juosteles bigsmile.gif  iskarto paskambinau savo ginei ir " pasigyriau"  4u.gif  liepe ateiti pirmadieni , tikiuosi paziures ir pasakys kad viskas labai gerai nestuke.gif

jei labai mazas nestumas, tai buna, kad tik testas ji ir parodo, o echo dar nieko nerodyt gali
Atsakyti
QUOTE(L'aurora @ 2010 02 18, 19:30)
jei labai mazas nestumas, tai buna, kad tik testas ji ir parodo, o echo dar nieko nerodyt gali

na pagal mano skaiciavimus smile.gif turetu buti 5 savaites, tikiu kad nieko nematys bet noriu kad paziuretu ar viskas vietoj nestuke.gif
Atsakyti
Aš testuką pasidariau penktadienį, o pirmadienį ėjau pas daktarę. Tą pačią dieną paėmė tepinėlį, padarė echo, patvirtino 4 sav. nėštumą ir davė "taškiuko" nuotraukytę, neapsakomas jausmas wub.gif taip pat išrašė siuntimus kraujo ir šlapimo tyrimams ir į savaitės galą jau ėjau rezultatų. taip pat tą pačią savaitę nuėjau pas šeimos daktarę ir dantukus pasitikrinau. manau, kad tikrai neverta laukti, reikia eiti iškart sulaukus II.
Atsakyti
pirma kart nuejau 5sav. ir nesigailiu manau kad visai laiku
Atsakyti
QUOTE(indriuska @ 2010 02 21, 22:17)
pirma kart nuejau 5sav. ir nesigailiu manau kad visai laiku

manau kad pirmas vizitas pas gyditoja,kai tik suzinai kad laukiesi.taip gali daugumai ivykiu uzbegt uz akiu
Atsakyti
na va, mes jau buvome pirmadieni pirma karta pas gine, papasakojo ka galima ko ne , liepe toliau vartoti folio rugsti ir echoskopu paziurejo , bet pasake kad labai mazytis ir dar nieko negali pasakyti ar viskas gerai tai liepe ateiti po dvieju savaiciu rolleyes.gif
Atsakyti
Vakar ir as buvau pas gydytoja, palei mm buvo lygiai 6 sav, gydytoja paziurejo, sake 5 savaites ir 3 dienos, matem 13 mm puslyte 4u.gif
Atsakyti
Pamaciau II 28 ciklo diena 4u.gif . Iskart uzsirasiau pas gine, nuejau kai jau buvo 5 savaites. Padare echo, paziurejo ar vietoje smile.gif , dave nuotraukyte smile.gif . Antra karta nuejau 8 savaiciu, vel padare echo, dave nuotraukyte, paskyre tyrimus smile.gif.
Atsakyti
O as sian suzinojau kad nescia, sian ir pas gydytoja einu. Uzduosiu visus man reikalingus klausimus ir miegosiu ramiai:)
Atsakyti
pamačiau II ir jau kitą dieną prisiregistravau 4u.gif kaip tik šiandien buvau pas daktarę, prasidėjo penkta savaitė nestuke.gif skanavo, mažylis gimdoje wub.gif gavau taškiuko nuotraukytę, 4,2 mm thumbup.gif wub.gif po tryjų savaičių sakė vėl atlėkti, pažiūrės ar viskas gerai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 03 kovo 2010 - 00:19