Su pirmu vaiku ejau apie 8 sav., o dabar nuejau 9sav. Aisku, sunku tiek islaukti, bet garantuotai nebereikia ten tuo echoskopu nieko ieskoti - vaizdelis sviecia iskart per visa ekrana

as su pirmu nestumu apsilankiau pas ginekologe 7sav, o su antru - kokia 10 ar 11sav eiciau

QUOTE(PumpuliukaS @ 2013 02 07, 17:52)
Sveikos paneles.,.gal galite pagelbeti.,.pasidariau nestumo testa -> teigiamas
(nesulaukem vaiku apie 2 metelius), vyras is karto nuveze pas musu daktare - ji paziurejo echoskopu, bet tuo kur kisasi, o ne tuo kur per pilva vedamas (ar tai gerai ji padare, ar galima tokiu ziureti (atsiprasau uz durna jei ka klausima))?
tiesa ji pamate nestuma
nepasake nieko tik folio ruksti gerti ir ateit po 2 savaiciu?
(nesulaukem vaiku apie 2 metelius), vyras is karto nuveze pas musu daktare - ji paziurejo echoskopu, bet tuo kur kisasi, o ne tuo kur per pilva vedamas (ar tai gerai ji padare, ar galima tokiu ziureti (atsiprasau uz durna jei ka klausima))?
tiesa ji pamate nestuma

nepasake nieko tik folio ruksti gerti ir ateit po 2 savaiciu?
Viskas gerai - nesijaudink.

Lengvo nešiojimo!

nėra ko skubėt, reiktų apsilankyt iki 12 savaičių.
Nuėjau 8 sav., antrą kartą 10 sav. sužinot tyrimų rezultatų. Dabar tik po mėnesio
Nuėjau 8 sav., antrą kartą 10 sav. sužinot tyrimų rezultatų. Dabar tik po mėnesio

Su pirmuoju pas ginę (Lietuvoje) apsilankiau 5 savaitę, ir jau parodė taškiuką, nereikėjo laukti, pasiskambinau ir iškart priėmė. Dabar gyvenu Olandijoje ir čia įprasta pirmą susitikimą su akušere turėti 8-9 sav., tokiu laiku ir eisiu.

Aš nuėjau 6 savaitę, apžiūrėjo ne vaginaliniu echoskopu (o tuo kur per pilvą vedžioja), kadangi širdutė su plakė dar ne taip aiškiai (ir gimda kiek spazmavo), tai po savaitės turėjau vėl pasimatymą ir šį kartą jau plakė aiškiai puikiai širdis (kaip ir iki šiol geriausi tonai) 
pirmas vaikas, todėl norėjosi įsitikinti, kad viskas gerai ir jau 6 savaitės su keliom dienom tikrai aiškiai galima nustatyti manau įsitvirtinimą gimdoje ir kt. dalykus

pirmas vaikas, todėl norėjosi įsitikinti, kad viskas gerai ir jau 6 savaitės su keliom dienom tikrai aiškiai galima nustatyti manau įsitvirtinimą gimdoje ir kt. dalykus
As eisiu kita savaite, jau turetu buti 5 savaites
noriu isitikinti kad viskas vietoj, nors jauciuosi puikiai ir jokiu ten pykinimu ar kitokiu blogumu nejauciu

Aš manau, kai tik sužinote, tai ir užsiregistruokite, nes sužinosite kai vaikučiui bus 6-7 sav., dar reikės 1-3 sav. (priklausomai nuo eilių palaukt), tai ir gausis pats tas laikas apie 8-9 sav.
QUOTE(nijntje @ 2013 05 12, 21:34)
Su pirmuoju pas ginę (Lietuvoje) apsilankiau 5 savaitę, ir jau parodė taškiuką, nereikėjo laukti, pasiskambinau ir iškart priėmė. Dabar gyvenu Olandijoje ir čia įprasta pirmą susitikimą su akušere turėti 8-9 sav., tokiu laiku ir eisiu. 

su olandais tai taip ilgai del to, kad suzinai, tada jiem pranesi ir tada jie tave uzregistruoja mazdaug susitikimui po 2-3 savaiciu. Pries tai dar atsiuncia anketa ilgiausia su visa kruva klausimu kuriuos reik uzpildyti. Man biski kitaip, tai manau, kad tureciau eiti apie 7savaite. Nes jau esu pas juos rizikos grupei priskirta

QUOTE(euforbija @ 2013 02 07, 10:31)
Su pirmu vaiku ejau apie 8 sav., o dabar nuejau 9sav. Aisku, sunku tiek islaukti, bet garantuotai nebereikia ten tuo echoskopu nieko ieskoti - vaizdelis sviecia iskart per visa ekrana 

aš irgi ėjau 9 savaičių, visai nesunku išlaukt buvo

As ejau 8 sav +1 diena, dar norejau truputi palaukt, bet tada MB laisva turejo, tai mum ta diena buvo patogiausia. Kita kart irgi neskubesiu bent iki 8-9 sav
Daug ramiau, kai nueini, kai jau sirdele plaka ir tikrai nera jokiu 'o gal dar anksti' 'o gal puslyte tuscia' ir tt ir pan, nes kaip paskaitau kaip merginos per anksti nueje nervuojas ir jaudinas po to
+ tokio amziaus jau isorini echoskopa dare, nes ir su juo aiskiai matos, nereikejo su vaginaliniu landziot 'kur nereikia'