O aš įsivaizduoju mergaitę vardu Bitė ir man tai daug kartų gražiau nei kai kurie dabar labai populiarūs vardai. Netgi pasakyčiau, kad vardas Bitė man gražus.
QUOTE(Maluna @ 2008 10 01, 11:26)
Dar keisciau nesu girdejus...
Tai tuoj papasakosiu.. Štai pvz. aktorius Jason Lee (kai kuriems pažįstamas kaip Earl'as iš serialo "Mano vardas Earl'as") savo sūnui davė Piloto Inspektoriaus (originaliai - Pilot Inspektor) vardą. O komiko ir mago Penn'o Jillette'ės dukra gavo Moxie CrimeFighter (Crime Fighter išvertus iš anglų kalbos reiškia kovotoją su nusikaltimais, o Moxie buvo (neoficialus, berods) pirmo Amerikietiško limonado pavadinimas) vardą

Asmeniškai man Bitė visai nieko ir kaip vabzdys ir kaip vardas. Na ne mano skonio, bet jau geriau nei kokios sulietuvintos meksikietiškos mandrybės.
kaip kokiai knygos ar filmo herojei gal ir tiktu taip pasivadinti, bet realiame gyvenime tai gal jau nelabai
yra juk tu vardu

rinkausi savo antrai dukrytei tarp Bites ir Metos, issirinkom Meta

QUOTE(Aleah @ 2008 09 30, 20:12)
Cia, zinoma, tik mano asmenine nuomone, bet, prasau, nepavadinkit savo mergytes Bite. Kaip Jus jaustumetes, jei jusu vardas butu Bite?
Na nepavadinau savo mergytes Bite, tik del to, kad nusprendeme su vyru isrinkti varda, kuris mums ABIEM priimtinas. Jei vyrui butu tikes vardas BITE, taip dukryte ir butume pavadine

As labai buciau nieko pries, jei mano vardas butu BITE, as netgi didziuociausi savo vardu!!!

Beje, mano mergytei tikrai butu tikes sis vardas

Nu šiaip gal ir nieko tas - Bitė...
Bet kažin vaikai poto mokykloje ar kieme nepravardžiuos kokia širše..?

Bet kažin vaikai poto mokykloje ar kieme nepravardžiuos kokia širše..?

Oi, man tai cia psityciojimas is vaiko, o ne vardas

man tai ne ne ne....

Bite graziai skamba, bert tai tikrai ne zmogaus vardas...Bite - man tai vabzdys, nesantsi meduti, be galo darbti ir visdada tokai liks...neisivaizduoju mergytes vardu Bite..
QUOTE(askyte @ 2008 06 24, 20:39)
Ne pirma, nes yra mergaite dar "geresniu" vardu -Bitė Gilė
Papildyta:
QUOTE(gieruze @ 2009 12 04, 13:38)
As labai buciau nieko pries, jei mano vardas butu BITE, as netgi didziuociausi savo vardu!!!

Jūsų labai gražus vardas. O jei būtumėt patyrusi tiek negatyvaus žmonių požiūrio dėl šio vardo (Bitės), kažin ar didžiuotumėtės. Visur - daržely (daržely gal dar nieko, kol maža Bitutė), mokykloje, darbe. O įsivaizduokit, kad jūs užimate atsakingas pareigas - ir visi kreipiasi ponia Bite, ar ponia Upe,nei šis nei tas

Gal jums ir gražus, bet ar patiks vaikui? Paskui kad nesakytu, nu mam, visai nuprotėjai, kad taip pavadinai...Tyčiojasi visi aplink...
Ir dar, kiek žinau bitėm ir plaštakėm laisvo elgesio merginos vadinamos, jeigu ką....
QUOTE(gieruze @ 2009 12 04, 13:38)
Beje, mano mergytei tikrai butu tikes sis vardas

Tai vat butent kol mazute.