Įkraunama...
Įkraunama...

Bitė - mergaitės vardas

O aš įsivaizduoju mergaitę vardu Bitė ir man tai daug kartų gražiau nei kai kurie dabar labai populiarūs vardai. Netgi pasakyčiau, kad vardas Bitė man gražus.
Atsakyti
QUOTE(Maluna @ 2008 10 01, 11:26)
Dar keisciau nesu girdejus...

Tai tuoj papasakosiu.. Štai pvz. aktorius Jason Lee (kai kuriems pažįstamas kaip Earl'as iš serialo "Mano vardas Earl'as") savo sūnui davė Piloto Inspektoriaus (originaliai - Pilot Inspektor) vardą. O komiko ir mago Penn'o Jillette'ės dukra gavo Moxie CrimeFighter (Crime Fighter išvertus iš anglų kalbos reiškia kovotoją su nusikaltimais, o Moxie buvo (neoficialus, berods) pirmo Amerikietiško limonado pavadinimas) vardą ax.gif O kur dar Obuolės, Medvilnės ir kiti pasaulio džiaugsmai bigsmile.gif

Asmeniškai man Bitė visai nieko ir kaip vabzdys ir kaip vardas. Na ne mano skonio, bet jau geriau nei kokios sulietuvintos meksikietiškos mandrybės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 01 spalio 2008 - 19:29
kaip kokiai knygos ar filmo herojei gal ir tiktu taip pasivadinti, bet realiame gyvenime tai gal jau nelabai ax.gif yra juk tu vardu biggrin.gif
Atsakyti
rinkausi savo antrai dukrytei tarp Bites ir Metos, issirinkom Meta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleah @ 2008 09 30, 20:12)
Cia, zinoma, tik mano asmenine nuomone, bet, prasau, nepavadinkit savo mergytes Bite. Kaip Jus jaustumetes, jei jusu vardas butu Bite?

Na nepavadinau savo mergytes Bite, tik del to, kad nusprendeme su vyru isrinkti varda, kuris mums ABIEM priimtinas. Jei vyrui butu tikes vardas BITE, taip dukryte ir butume pavadine smile.gif

As labai buciau nieko pries, jei mano vardas butu BITE, as netgi didziuociausi savo vardu!!! bigsmile.gif

Beje, mano mergytei tikrai butu tikes sis vardas smile.gif)))))ji tokia apvalute ir svelnute kaip bitute biggrin.gif
Atsakyti
Nu šiaip gal ir nieko tas - Bitė... smile.gif
Bet kažin vaikai poto mokykloje ar kieme nepravardžiuos kokia širše..? doh.gif
Atsakyti
Oi, man tai cia psityciojimas is vaiko, o ne vardas doh.gif blink.gif schmoll.gif
Atsakyti
man tai ne ne ne.... doh.gif
Atsakyti
Bite graziai skamba, bert tai tikrai ne zmogaus vardas...Bite - man tai vabzdys, nesantsi meduti, be galo darbti ir visdada tokai liks...neisivaizduoju mergytes vardu Bite..
Atsakyti
Negražus. Išvis man tokie vardai kaip Bitė, Upė... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(askyte @ 2008 06 24, 20:39)
Būtų pirma ir vienintelė ,,Bitė" Lietuvoj  thumbup.gif

Ne pirma, nes yra mergaite dar "geresniu" vardu -Bitė Gilė
Papildyta:
QUOTE(gieruze @ 2009 12 04, 13:38)
As labai buciau nieko pries, jei mano vardas butu BITE, as netgi didziuociausi savo vardu!!!  bigsmile.gif

Jūsų labai gražus vardas. O jei būtumėt patyrusi tiek negatyvaus žmonių požiūrio dėl šio vardo (Bitės), kažin ar didžiuotumėtės. Visur - daržely (daržely gal dar nieko, kol maža Bitutė), mokykloje, darbe. O įsivaizduokit, kad jūs užimate atsakingas pareigas - ir visi kreipiasi ponia Bite, ar ponia Upe,nei šis nei tas schmoll.gif
Gal jums ir gražus, bet ar patiks vaikui? Paskui kad nesakytu, nu mam, visai nuprotėjai, kad taip pavadinai...Tyčiojasi visi aplink...
Ir dar, kiek žinau bitėm ir plaštakėm laisvo elgesio merginos vadinamos, jeigu ką....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adele 33: 16 gruodžio 2009 - 16:57
QUOTE(gieruze @ 2009 12 04, 13:38)

Beje, mano mergytei tikrai butu tikes sis vardas smile.gif)))))ji tokia apvalute ir svelnute kaip bitute  biggrin.gif

Tai vat butent kol mazute. bigsmile.gif Visiems maziems tinka tokie vardai - gelyte, bitute, katyte, uogele, zemuogele ir t.t. Bet jusu bitute kada nors uzaugs - -o tada ir prasides vaikui nesibaigiantys aiskinimaisi del "keisto" vardo.
Atsakyti