Įkraunama...
Įkraunama...

Bitė - mergaitės vardas

Visai gražus vardas, neseniai sutikau 11 metų mergaitę Bitę, labai žavi ir protinga, o ir vadinant ją vardu jokių asociacijų su vabzdžiais nekyla, tiesiog gražus skambesys thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Niu, kuo toliau, tuo labiau patinka: toks sviezias, siltas, nenuvalkiotas vardelis, buciau lietuve ir tureciau mergyte, surizikuociau duot kaip antra varda biggrin.gif
Atsakyti
Labai gražus ir retas vardas. Manau dėl tokio tikrai nebūtų mergaitei nepatogu ir nesugalvoju kaip vaikai galėtų pravardžiuoti net smile.gif
Atsakyti
Man nepatinka. Na mergaitei gal ir nieko, bet juk ta mergaite suaugs. Nenoreciau as Bite buti lotuliukas.gif
Atsakyti
Bite,kaimynu kalyte.
Bite,Skruzde,Boruze ir t.t.
Atsakyti
Vajei vajei... doh.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Buvau sutikus mergytę 4 m. vardu Bitė, tai kiek teko matyti visi jos vardo klausia po 2 kartus ir dar pakartoja su nuostaba. Nemanau, kad vaikui tai smagu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 12 15, 13:45)
man taip net apie bitę-vabzdelį neapsiverstų liežuvis sakyti... blink.gif

Tikrai blink.gif...
Man gražus šis lietuviškas vardas.
Truputį keista, kai mamos, kurių vaiko vardas, pvz. Mėta (gražus ir šis vardas), kritikuoja Bitės vardą. Juk stilistika tai tokia pati g.gif .
O dėl šunų vardų irnesakyk.gif, žinau šunis ir Bitę, ir Mėtą, ir Meidą ir net Aloyzą blink.gif, katiną Marių, bet čia jau kita tema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spengla: 13 sausio 2011 - 16:37
man nežmoniškas vardas kažkaip... nors kaip antras vardas būtų dar dar...
Atsakyti
nelabai kaip skamba, panasiai kaip Širšė
Atsakyti
QUOTE(Širdele @ 2011 01 13, 19:04)
nelabai kaip skamba, panasiai kaip Širšė

kad skambesys atrodytų panašus reikėtų visiškai klausos neturėti g.gif
Atsakyti
Sorry, bet NE....
Atsakyti