O tai sunaus koks vardas butu? Katinas? Ar apsistoti pakaktu ties vabzdziais???
QUOTE(Madonnna @ 2011 01 15, 19:35)
Siaubas
O kodėl svarbu retas vardas?
Man asmeniskai tas pats kas Muse ar Uodas
O man Bite grazus vardas
Nors tokio vardo pati nesirinkčiau, keista skaityti tiek daug neigiamų nuomonių žinant, kad Lietuvoje nuo seno Lietuvoje bitės buvo garbinamos. Paradoksalu, kai Austėja gal dešimtmetį yra tarp populiariausių vardų.
Ir dar man keista žmonių logika, kai vardas Bitė yra taip kritikuojamas, o Melisa/Melita - ne (matyt, čia veikia logika "bile kitoniškai").
Beje, man žodžiai "bičiulis", "bičiulystė" reiškia daugiau, nei "draugas" ar "draugystė.
Ir dar man keista žmonių logika, kai vardas Bitė yra taip kritikuojamas, o Melisa/Melita - ne (matyt, čia veikia logika "bile kitoniškai").
Beje, man žodžiai "bičiulis", "bičiulystė" reiškia daugiau, nei "draugas" ar "draugystė.
O man, kuo toliau skaitau visai nieko tas vardas atrodo. Nu komentarai, tai baisus aisku. Kazkas klause kaip senute atrodys tokiu vardu, o man labai simpatiskai pasirode
Karvems tokius, sunims, katems vardus duoda. esu girdejusi, kad kazaks suni Roku pavadino. Tai kas tada? Asta kitur irgi suns vardas, Migle irgi karvems duoda. Bet tiek Rokas, tiek Asta , tiek Migle juk mums normalus vardai, ar ne?
Jei tevai tikrai nori sio vardo, ir yra uztikrinti,tai kodel neduoti sio vardo? Visiems vistiek neitiksi. As gal daugiau del Upes vardo suabejojus buciau, nei del Bites.
Karvems tokius, sunims, katems vardus duoda. esu girdejusi, kad kazaks suni Roku pavadino. Tai kas tada? Asta kitur irgi suns vardas, Migle irgi karvems duoda. Bet tiek Rokas, tiek Asta , tiek Migle juk mums normalus vardai, ar ne?
Jei tevai tikrai nori sio vardo, ir yra uztikrinti,tai kodel neduoti sio vardo? Visiems vistiek neitiksi. As gal daugiau del Upes vardo suabejojus buciau, nei del Bites.
Kamane graziau
Nu skamba isties neblogai, jeigu negalvosime apie vabzdi. Neduociau tokio vardo savo dukrelei
Gal geriau duoti du vardus -Bite Maja?