Įkraunama...
Įkraunama...

Ėjimas į poras

QUOTE(mikepodukofke @ 2005 10 11, 15:16)
tai aisku, kad jiems labiausiai patiktu eit su savo antrom pusem... bet man nepatinka...o jaunoji juk as... manau prie manes turi taikytis jie, o ne as prie ju tongue.gif

drinks_cheers.gif butent- jaunoji tu. As i drauges vestuves irgi ejau ne su savo vaikinu, o su jos jaunikio draugu. ir nieko tokio neatsitiko, atbuvau, o manojo vaikino vestuvese isvis nebuvo.
Papildyta:
Į savo pulką vedusių nekviesiu, bet fotkintis ir važinėt visur tikrai kviesiu. Per brolio vestuves išvis tik viena pora pulke buvo, bet visi kiti susituokę draugai kartu visur važinėjo, ėjo fotkintis ir pan. Gan smagu ir gerai buvo.
Atsakyti
Na kai tekejo mano drauges pusesere, pas ja irgi i poras ejo ištekejusi sesuo, ji susitare su kunigu ir kunigas jai leido buti pirma pamerge, manau šias laikas nera skirtumo, pamerge gali buti ir istekejusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ne_gera @ 2006 06 02, 21:56)
Na kai tekejo mano drauges pusesere, pas ja irgi i poras ejo ištekejusi sesuo, ji susitare su kunigu ir kunigas jai leido buti pirma pamerge, manau šias laikas nera skirtumo, pamerge gali buti ir istekejusi  4u.gif

cia yra is prietaru serijos, kad negali buti pamerge ishtekejus gossip.gif
Papildyta:
QUOTE(klajune @ 2006 02 21, 11:18)
drinks_cheers.gif butent- jaunoji tu. As i drauges vestuves irgi ejau ne su savo vaikinu, o su jos jaunikio draugu. ir nieko tokio neatsitiko, atbuvau, o manojo vaikino vestuvese isvis nebuvo.
Papildyta:
Į savo pulką vedusių nekviesiu, bet fotkintis ir važinėt visur tikrai kviesiu. Per brolio vestuves išvis tik viena pora pulke buvo, bet visi kiti susituokę draugai kartu visur važinėjo, ėjo fotkintis ir pan. Gan smagu ir gerai buvo.

tai vaikinas tavo tolerentiskas, maiskis ish pavydo nusprogtu lotuliukas.gif butu pasakyta niekur neit gun_rifle.gif
Atsakyti
siaip tai kiek zinau i poras gali eiti ir vede tik svarbu kad nebutu moteris nescia, nes tada gali kazkas atsitikti tam kudikiui arba jaunoji bus nevaisinga. tokie prietarai. unsure.gif
Atsakyti
Manau cia tik prietarai, o sprendzia partys jaunieji, ka jie noretu matyt salia saves smile.gif
Atsakyti
Labai daug kas dabar nenori pamergiu ir pabroliu (taip vadinamojo "pulko"), o tik lydinciu poru, i kurias eina ir susituoke, ir nesusituoke poros... Funkcija prakttiskai tapati, tik pavadinimas ne smile.gif
Atsakyti
aha, cia tik prietarai, bet mano drauge per jos vestuves musu i pulka nepakviete, nes buvom pries menesi apsivede (ir nenescia), nu tai dienai tai tikrai supykau, nevaziavom nei fotografuotis su jais tongue.gif
Atsakyti
Kas cia tokio, kad ir nepakviete? Juk gal ir taip pakako jiems poru? ax.gif Mes vedusiu poru taip pat nekvieteme... O veliau suzinojome, kad vieni is musu draugu butu mielai sutike (t.y. vede)... Na va, o mes nenorejome ju varginti, maneme, kad nesutiks...
Manau, kad galimas kompromisas: vede poros gali vazinetis dienos metu kartu su visu pulku ir tikrai bus visiems thumbup.gif
Atsakyti
gali būti tiek vedę, tiek nevedę. maniškės poros turėjo būti iš vedusių rolleyes.gif
Atsakyti
Mano poruose bus sesuo kuri yra istekejusi, ir del to nesuku sau galvos, nes labai norejau kad porose butu vien seserys: 2 mano ir 1 manojo.
Papildyta:
Mano poruose bus sesuo kuri yra istekejusi, ir del to nesuku sau galvos, nes labai norejau kad porose butu vien seserys: 2 mano ir 1 manojo.
Atsakyti
Į poras gali eiti ir vedę ir nevedę.Svarbu, kad tik linksmi būtų, o ne susiraukę ir bijantys nors žodį pratarti.Buvom su vyru piršliais, o palydoje nevedę, bet tokie tylūs ir nekalbantys, tai mums reikėjo visus linksminti, kartais jautėmės kaip klounai. Niekas nesijuokia, jei ko prašai, padaro, bet patys iniciatyvos nesiima. Kaip sunku su tokiais žmonėmis dirbti.Bet ką padarysi...
Atsakyti
QUOTE(Nersim @ 2006 07 23, 19:14)
Į  poras  gali  eiti  ir  vedę  ir  nevedę.Svarbu, kad  tik linksmi  būtų, o  ne  susiraukę  ir  bijantys  nors  žodį  pratarti.Buvom  su  vyru  piršliais, o  palydoje  nevedę, bet  tokie tylūs  ir  nekalbantys, tai  mums  reikėjo visus  linksminti, kartais  jautėmės  kaip  klounai. Niekas  nesijuokia, jei  ko prašai, padaro, bet  patys  iniciatyvos  nesiima. Kaip  sunku  su  tokiais  žmonėmis  dirbti.Bet  ką  padarysi...

Oho kaip cia Nersim pripostino visur. Siaip reikejo pasiziuret ar jusu paciu juokeliai neleksti ir vietoj (kaip daznai buna samdomu pirsliu). Man atrodo kad, tai jusu problema jeigu visi aplinkiniai jums tylus ir nekalbantys , o jus tik vieni patys geriausi, smaiksciausi ir protingiausi.
Atsakyti