Įkraunama...
Įkraunama...

Ėjimas į poras

Kazkaip seniau i pulka neidavo vedę, bet dabar - jokio skirtumo...
pvz. pas mane pulke buvo viena sutuoktiniu pora - ir nieko cia baisaus, nors mes ne tokie prietaringi rolleyes.gif
Atsakyti
Na, pas mus bus beveik visi vedę, nes vestuvės - mūsų šventė, ir į poras norim paimti brangiausius žmones, nes norim, kad būtent jie būtų šalia tą diena ir būtų mūsų palyda, o dėl to, kad beveik visi jie jau susituokę, tikrai jų neatsisakysim, nes bet ką kviesti į poras kvaila... blink.gif 4u.gif
Atsakyti
Pas mane ir bus viena susituokusi pora smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ana_21 @ 2007 05 12, 09:25)
Na, pas mus bus beveik visi vedę, nes vestuvės - mūsų šventė, ir į poras norim paimti brangiausius žmones, nes norim, kad būtent jie būtų šalia tą diena ir būtų mūsų palyda, o dėl to, kad beveik visi jie jau susituokę, tikrai jų neatsisakysim, nes bet ką kviesti į poras kvaila...  blink.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif pas mus irgi bus vestuvese vedusi pora ir jokios problemos cia nematau
Atsakyti
QUOTE(asariukele @ 2007 04 12, 10:45)
Kazkaip seniau i pulka neidavo vedę, bet dabar - jokio skirtumo...
pvz. pas mane pulke buvo viena sutuoktiniu pora - ir nieko cia baisaus, nors mes ne tokie prietaringi  rolleyes.gif

laikai keiciasi, o pas mus bus visi nevede bigsmile.gif
Atsakyti
Pas mus turejo buti 2 vede poros, taciau taip isejo kad nebebus, tai dabar visi nevede. siaip mano nuomone nera jokio skirtumo kai vede eina, juk kitu pirmosios vestuves ir buna ju, net netenka pabuvot porose, tad reikia ior jiems tokia galimybe suteikti 4u.gif
Atsakyti
mes ejom jau du kartus, o ir trecias nusimato ax.gif
Atsakyti
As manau nieko tokio, kad eina vede i poras. Kurie labai jau laikosi paprociu tai kviecia i poras tik nevedusius, bet asmeniskai per mano vestuves viena pora bus vedusi ir nematau jokios cia problemos. wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
zinoma kad eina ir vedusios poros i poras,

user posted image
Atsakyti
Nors prietaringi pasakytų, kad blogas ženklas biggrin.gif
Atsakyti
O man isvis nera skirtumo - vede, nevede... Kadangi aplink labai daug jaunimo, tai i poras sukvietem tik dusiai artimiausius zmones ir neziurejom - vede ar ne. O visi kiti pakviesti i svente kaip sveciai 4u.gif
Atsakyti
mes buvom vede,is kur galejo kiti zinot ae mes vede ar ne?
Atsakyti