Įkraunama...
Įkraunama...

Ėjimas į poras

QUOTE(Forgete @ 2006 07 23, 18:36)
Oho kaip cia Nersim pripostino visur. Siaip reikejo pasiziuret ar jusu paciu juokeliai neleksti ir vietoj (kaip daznai buna samdomu pirsliu). Man atrodo kad, tai jusu problema jeigu visi aplinkiniai jums tylus ir nekalbantys , o jus tik vieni patys geriausi, smaiksciausi ir protingiausi.

Aš ne pripostinu.Rašiau, kaip buvo.
1.Nesam mes samdomi piršliai.
2.IR MŪSŲ JUOKELIAI NĖRA LĖKŠTI,nes NIEKADA tokių juokelių nenaudoju ir jų nemėgstu.
3.AŠ NESAKAU, KAD MES ESAME GERIAUSI, PROTINGIAUSI, ŠAUNIAUSI.Per mažai dar turiu patirties, kad galėčiau save vertinti, nors piršliauju jau kelintose vestuvėse.
4.Ko tu mane visą laiką puoli? Kuo dabar neįtikau? Kad išsakiau savo nuomonę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nersim: 24 liepos 2006 - 17:47
QUOTE(Nersim @ 2006 07 23, 19:14)
Į  poras  gali  eiti  ir  vedę  ir  nevedę.Svarbu, kad  tik linksmi  būtų, o  ne  susiraukę  ir  bijantys  nors  žodį  pratarti.Buvom  su  vyru  piršliais, o  palydoje  nevedę, bet  tokie tylūs  ir  nekalbantys, tai  mums  reikėjo visus  linksminti, kartais  jautėmės  kaip  klounai. Niekas  nesijuokia, jei  ko prašai, padaro, bet  patys  iniciatyvos  nesiima. Kaip  sunku  su  tokiais  žmonėmis  dirbti.Bet  ką  padarysi...

na jau kokius jaunieji i pulka pasirinks, tai jau ne pirsliu reikalas. pirsliai, ypac samdomi, patys pries vestuves turetu susitiksi su pulku, susipazinti, pabendrauti, ir issiaiskinti, ar jie linksmi, ar bijantys zodi istarti, pasitarti, ka kaip daryti, netgi paskirstyti vaidmenis ar kazkokius namu darbus pulkui, kad netektu jiems paskui raudonuoti; pagal tai ir kurti vestuviu scenariju.
Manau, kad susipazine poros ir pirsliai, per pacias vestuves elgsis laisviau ir isradingiau mirksiukas.gif bet butent nuo pirsliu priklauso ir pulko isradingumas
Atsakyti
Norejau paklausti ,o ar gali eiti i poras pusbrolis su antros eiles pusesere? g.gif Gal kam tai pasitaike? ir ka jus manote apie tai?
Atsakyti
QUOTE(pupciukas @ 2006 07 26, 14:20)
Norejau paklausti ,o ar gali eiti i poras pusbrolis su antros eiles pusesere? g.gif Gal kam tai pasitaike? ir ka jus manote apie tai?

Teko panašioj situacijoj atsidurt. Tiesa, mano antros eilės pusbrolis persigalvojo ir nebenorėjo eiti į poras, bet pradžioj vestuvių vis tiek buvom susudinti drauge kaip pora. O vestuvės ten buvo tokios gana tradicinės. Nu ir prasidėjo... Per dainušką, kai reikia jaunuosius mokinti bučiuotis, mano antros eilės pusbrolis nei iš šio, nei iš to ėmė ir įgrūdo savo liežuvį man į burną.... blink.gif Apsivemt buvo galima, net iki šiol purto, kai prisimenu. Taip kad tokia pora būtų gal ir nieko, svarbu, kad į panašias situacijas papult nereiktų.
Atsakyti
QUOTE(Merguzele @ 2006 07 26, 22:10)
Teko panašioj situacijoj atsidurt. Tiesa, mano antros eilės pusbrolis persigalvojo ir nebenorėjo eiti į poras, bet pradžioj vestuvių vis tiek buvom susudinti drauge kaip pora. O vestuvės ten buvo tokios gana tradicinės. Nu ir prasidėjo... Per dainušką, kai reikia jaunuosius mokinti bučiuotis, mano antros eilės pusbrolis nei iš šio, nei iš to ėmė ir įgrūdo savo liežuvį man į burną.... blink.gif Apsivemt buvo galima, net iki šiol purto, kai prisimenu. Taip kad tokia pora būtų gal ir nieko, svarbu, kad į panašias situacijas papult nereiktų.

Na vestuves bus be tradiciju,liudininkai ir dvi poros.Tai gal nebus tu mokinimu buciuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupciukas @ 2006 07 27, 11:30)
Na vestuves bus be tradiciju,liudininkai ir dvi poros.Tai gal nebus tu mokinimu buciuoti g.gif

Tikrai pamokymai bus, visada jie būna lotuliukas.gif
Atsakyti
Mus su vyru pakvietė į pulką kai jau auginome 9 mėn. dukrytę, vyro sesers vestuvėse taip pat buvo vedusių ir vaikus auginančių porų , jie patys taip pat ėjo į pulką jau augindami vaikutį ir niekas dėl to nesuko galvos. Be to pastebėjau, kad sutuoktiniams arba draugams daug smagiau, nes kai sustato į porą du nepažystamus žmones, kai kurie nejaukiai jaučiasi. Daug pamergių galėtų papasakoti visokių kuriozų.
Atsakyti
Na vienose vestuvese sudalyvavom poroje, kai buvom nevede ax.gif na, o kai vedem niekas ir nekviecia, nebent i liudytojus. jau vienus supirsom. va vyro sesers vestuves kita vasara, ir net nesiruosia musu kviesti i poras unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jaklina: 20 rugpjūčio 2006 - 11:53
Pries desimt metu buvau pakviesta pirsliene i savo kolegu vestuves. Buvo juokinga situacija: tik as ir pirslys buvom dar nevede (ir ne pora), o visos kitos poros buvo vedusios. Ir nieko. buvo labai smagios vestuves 4u.gif
Atsakyti
Aš tai manau, kad jokio skirtumo ar poros vedusios ar ne...Bobučių paistalai, kad būtinai nevedę....
Svarbu jiems būtų gerai...Juk geriau dalyvauti poroj su mylimu žmogum, nei su visiskai nepažįstamu, ar mažai pažįstamu...
Čia mano nuomonė...O tai pasiklausykit kiek po to aplinkui būna nepatenkintų pamergių, o ir pabrolių, kad ne kokią porą gavo...
Aš už tai, kad žmonės jaustųsi laisvai, kam įpareigoti kažką su kažkuo visą vakarą šalia praleisti, jei žmonės pvz antipatiją ar kažką panašaus jaučia nuo pat pirmo žvilgsnio būna ir taip smile.gif
Todėl mano porose bus ir vedusių ir ne... Bet nežadu kažkam kažko primygtinai siūlyti... Noriu , kad mano draugams būtų irgi šventė, o ne tik man smile.gif
tai va smile.gif Noriu, kad mano draugai būtų pas mane porose, nesvarbu, kad jie vedę... smile.gif

Atsakyti
Man teko būti vestuvėse kur poros buvo vedę, taip pat pas tokius žmones, kurie vedusių nė už ką neprašo. Čia kiekvieno reikalas kaip organizuotis sau vestuves aišku, bet nemanau, kad nuo to gyvenimas susituokus bus geresnis ar blogesnis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2006 09 27, 14:55)
Man teko būti vestuvėse kur poros buvo vedę, taip pat pas tokius žmones, kurie vedusių nė už ką neprašo. Čia kiekvieno reikalas kaip organizuotis sau vestuves aišku, bet nemanau, kad nuo to gyvenimas susituokus bus geresnis ar blogesnis biggrin.gif

as taip pat manau,kad labai priklauso nuo paciu jaunuju.Vieni labai pries,kad i poras eitu vede,o pas mus bus viena pora susituokusi. thumbup.gif
Atsakyti