Įkraunama...
Įkraunama...

Ėjimas į poras

kadangi mano ir vyro visi draugai jau vede, tai mes poru is vis nedareme. Buvo tik liudininkai ir svita. Dabar kazkiek gailiuosi, nes kazkodel svita nusprende, kad jei neina i poras ilgu sukniu ir sukuosenu nereikia. Tai nuotraukose tokia spalvinga chebra...kas su suknia truma, kas su sijonu....nera tos vestuvines prabangos ir puosnumo.

Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2007 01 08, 14:41)
kadangi mano ir vyro visi draugai jau vede, tai mes poru is vis nedareme. Buvo tik liudininkai ir svita. Dabar kazkiek gailiuosi, nes kazkodel svita nusprende, kad jei neina i poras ilgu sukniu ir sukuosenu nereikia. Tai nuotraukose tokia spalvinga chebra...kas su suknia truma, kas su sijonu....nera tos vestuvines prabangos ir puosnumo.

Na,pas mus irgi kazkas panasaus.Kad lengviau butu pavadinti,tai pulkas.O istikruju tai palyda.Pirsliu irgi nebus...Liudininkai bus,kaip ir pas daugeli.Na,pas mus tikiuosi visi apsirengs visi deramai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 01 08, 13:51)
Na,pas mus irgi kazkas panasaus.Kad lengviau butu pavadinti,tai pulkas.O istikruju tai palyda.Pirsliu irgi nebus...Liudininkai bus,kaip ir pas daugeli.Na,pas mus tikiuosi visi apsirengs visi deramai  biggrin.gif

Jei tikrai nori, kad visi būtų tinkamai apsirengę,pasakyk. Šiais laikais tai tampa netgi labai svarbu.Juk jaunoji vienaip įsivaizduoja savo vestuves, tad ir palydai reikėtų derintis prie jaunosios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 01 08, 14:51)
Na,pas mus irgi kazkas panasaus.Kad lengviau butu pavadinti,tai pulkas.O istikruju tai palyda.Pirsliu irgi nebus...Liudininkai bus,kaip ir pas daugeli.Na,pas mus tikiuosi visi apsirengs visi deramai  biggrin.gif

as irgi tikejaus sad.gif tad geriau jau perspek visus.
Atsakyti
Reikia patarimo ax.gif Uz poros menesiu ruosiames i vestuves. Isteka mano draugo sesuo. Jaunieji pradejo kalbeti, kad gal pirma pora galetu buti mano draugas (t.y jaunosios brolis) ir jaunojo sesuo, nes ji vaikino neturi. arba planuoja daryti 2 pirmas poras t.y as su draugu ir jaunojo sesuo su kokiu nors vaikinu. As jauciuosi labai nemaloniai, juk ne vakar mes su draugu susipazinom, patys galvojam apie vestuves, o jie skirsto pagal save. Kita vertus suprantu, kad tai ju vestuves, bet... ka as ten veikciau? sedeciau su kokiais senukais ir ziureciau kaip jie moko jaunuosius buciuotis? doh.gif o gal as cia labai jau sutirstinu spalvas, gal tikrai jis su ta sese turetu eiti? unsure.gif
Atsakyti
Siaip tai pirma pora dazniausiai renkasi savo seimos (artimiausius) zmones, bet daznai buna ir pirmoji pora sudaryta is geriausiu draugo is jaunikio puses ir geriausios drauges is jaunosios puses. Taigi telieka spresti patiems jauniesiems.
Mano atveju buvo taip: mano brolis draugavo su tokia panele kuri buvo ziauriai pavydi doh.gif ir pasake jeigu as neisiu i pirma pora tai nebus ir tavo brolio vestuvese, o as maniau kad padarysim pirma pora is mano brolio ir vyro sesers. Bet gavosi kaip gavosi unsure.gif Teko daryt 2 pirmas poras, bet pirmoji ir afrikoj pirmoji, o ta antra pirmoji pora vistiek lieka kaip antra wink.gif
Atsakyti
nu taip tai jau negalima daryti...koks cia isskirstymas dabar..nemanau kad vaikinai pirmiausia sutiktu su kitom pamergem eiti,antras dalykas idomu kaip jusu broliai jaustusi jei ju panele eitu pas savo gimines i vestuves su kazkuo i pulka o broliukas sedetu tarp diedkuku ir ziuretu kaip jo mergina linksminasi...vistik nors ten niekas ir nesupirs ju,bet pagal lietuviskas tradicijas jei vestuves daromos,nelabai malonu butu ziureti i tuos pamokymus buciuotis ir siaip ten visokius muzikantu ir pirsliu bajeriukus apie vyriausiaja pora...manau neizeidinekit antruju pusiu,nes jie nekalti kad draugauja ir susipazino pries jusu vestuves...nemandagu taip daryti...man taip pat su krikstynom atsitiko jau esu pasakojusi doh.gif verysad.gif schmoll.gif
Atsakyti
Nu, ka. As irgi turiu "galvos skausmu" sia tema, tai noriu pasidalinti. Arteja mano vestuves - jos bus vasaros pabaigoje. Labai noriu, kad butu poros. Mano vyrelis turi seseri, kuri turi drauga - cia viskas su jais tvarkoje - eina i poras. As turiu: seseri ir broli, kurie neturi asntru pusiu. Va cia ir prasideda - suradom sesei toki manojo drauga. Ji prunkscia, kad ne - nesimpatiskas, nepatinka jai, neims ji...Sakom, mes daugiau nebturim, ka siulyti is pazistamu ir giminiu, nes visi vede ar su porom jau seniai. Tai sakom, jog tiek to - ieskokis sau berniuka koki nors pati. gali vestis drauga, tik susiradusi, atvesk supazindinti, nes jau tikrai jokiu nepazistamu mes nenorim matyti savo vestuvese. Nu ka, ji ejo ejo i tuos pasimatymus, bet nei vienas negeras, ar seip tikrai jokio tinkamo nerado. Be to, ji su bendraamziais nelabai bendrauja (jai 25), tai vis gi pasakysiu, kad taip tikrai poros nesusiras, kad galetu eiti i vestuves. Prie tos pacios problemos...- zodziu, nenoriu, kad butu kose makalose ar koks geliu turgus - noriu, kad butu pamergeles panasios bent jau. Tai pasakiau savo tokius kriterijus, kad atsizvelgtu: suknute tuertu buti iki keliu ar dengti kelius, sviesi ir vienspalve. Tai mano sesuo pareiske, kad noretu ryskiai raudonos ir atrodyti, kaip Merlin Monroe...As apakau. Nu ka, perkalbejau, brangusis padejo itikint. Tai pareiske, kad rozine jai panasu i torta, tai gal tada sviesiai tokia morkine spalvite imti..Tai pasakiau, geria, kad tik nebekankintu manes. Nu ka, paskui brangiojo sesuo pradejo kazka vapeti apie juoda spalva, kaip jai ji tinka..o visos sviesios ja storina ir pan. (nei ji stora, nei ka - moterys daznai prisigalvoja tai). Po to, mano sesuo papreiske, kad nelabai nori eiti i poras visai del to, kad tokie sunkumai su jos antra puse, ar gali ji buti tik svetys...Dar karta apakau. Nebeturejau ka pasakyti. Visi sako, kaip cia dabar, kokia nesamone! Ka daryti..nebturiu sveikatos ir tuoj truks nervai man. Kaip ji negali perzengti per savo visokius principus del manes...as nesuprantu. O dar brolio mergike pasake, kad pagalvos del to ejimo i poras. Zodziu, nebelinksma man, kai nei sesuo nei brolis nebegales eiti i poras...Sesuo tai mane tikrai skaudina.
Atsakyti
QUOTE(jura_klp @ 2007 04 05, 15:13)
Nu, ka. As irgi turiu "galvos skausmu" sia tema, tai noriu pasidalinti. Arteja mano vestuves - jos bus vasaros pabaigoje. Labai noriu, kad butu poros. Mano vyrelis turi seseri, kuri turi drauga - cia viskas su jais tvarkoje - eina i poras. As turiu: seseri ir broli, kurie neturi asntru pusiu. Va cia ir prasideda - suradom sesei toki manojo drauga. Ji prunkscia, kad ne - nesimpatiskas, nepatinka jai, neims ji...

schmoll.gif kokia kvailute ta sese.As irgi ejau i pulka pries 6m,tai irgi neturejau pabrolio,surado irgi per pazystamus man ji.Ir man jis pasirode negrazuolis,nesimpatiskas,bet ka jus galvojate wub.gif Dabar su savo nesimpatisku,negraziuoliu pabroliuku tuokiames.Visgi isimylejau ax.gif ir dabar man jis grazuolis,simpatukas biggrin.gif
Tad sese nuramink ir tegul ten nesilauzo ax.gif
Atsakyti
oi merginos, kaip as jus suprantu. Pati pries pora savaiciu sukau galva su tom porom. Pirma pora buvo sunkiausia isirinkti. Tai netinka sesers vaikinas, tai puseseres vaikinas, tai pusbrolis (kuris mus supazindino)susipyko su savo drauge. Nu venu zodziu dziaugiuosi, kad viskas susitvarke ir vargais negalais turm pirma pora, kurios norejom biggrin.gif .
O del pamergiu aprangos, tai vel kita istorija. labai sunku itikti visoms, ir dar visos su savo norias, viena nenori ilgos sukneles, kita nenori raudonos ir t.t. ir manes niekas nesiklauso verysad.gif . Atrodo, kad mano norai visiems vienodai rodo. Bet as tikrai nenoriu matyti savo palydos margumyno, tad nuvaziavau i gariunus, nupirkau medziagos su galvojau modeli ir visoms pasakaiu jei nori eiti i poras tures siutis sukne biggrin.gif ir jos visos apsiramino biggrin.gif siunasi sukneles thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linze @ 2007 04 05, 18:49)
oi merginos, kaip as jus suprantu. Pati pries pora savaiciu sukau galva su tom porom. Pirma pora buvo sunkiausia isirinkti. Tai netinka sesers vaikinas, tai puseseres vaikinas, tai pusbrolis (kuris mus supazindino)susipyko su savo drauge. Nu venu zodziu dziaugiuosi, kad viskas susitvarke ir vargais negalais turm pirma pora, kurios norejom biggrin.gif .
O del pamergiu aprangos, tai vel kita istorija. labai sunku itikti visoms, ir dar visos su savo norias, viena nenori ilgos sukneles, kita nenori raudonos ir t.t. ir manes niekas nesiklauso verysad.gif . Atrodo, kad mano norai visiems vienodai rodo. Bet as tikrai nenoriu matyti savo palydos margumyno, tad nuvaziavau i gariunus, nupirkau medziagos su galvojau modeli ir visoms pasakaiu jei nori eiti i poras tures siutis sukne biggrin.gif  ir jos visos apsiramino biggrin.gif siunasi sukneles thumbup.gif

Kokios cia nesamones darosi doh.gif Visai jau...Bet kaip gerai,kad as dar ir tokiu bedu neturiu doh.gif Nes jei dar tokios bedos priedo visu kitu,tai imk ir nusisauk doh.gif
As jauciu greit visus ant zemes nuleisciau gun_bandana.gif box.gif box.gif box.gif devil.gif triniti.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mes eisim i poras ax.gif vede ir turim suneli wub.gif
nors vyras ir vyriausias brolis jaunosios, bet busim antra pora...
Atsakyti