Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas - 8tema

QUOTE(Nome @ 2008 07 14, 15:43)
user posted image
Parfumexprese jis kainuoja 89 litus, Braškėse 32,50 dolerio

na jei dar turi braskese sukaupes nuolaidele tai apie 65lt iseina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 07 13, 20:59)
o as pagirsiu pupa diva  mirksiukas.gif
ilgio man nereikia,ne tas kriterijus renkantis tusus
labai graziai tankina blakstienas,netepa,labai gerai nusivalo
pirksiu antra karta

Man jis irgi thumbup.gif Ilgina man jis,tankina ir uzriecia,nors ir taip mano blakstienos riestos. blush2.gif

QUOTE(Niren @ 2008 07 14, 11:12)
sveikos, prisiskaitinejau ir nutariau irgi pabandyti Lash Queen, kur ji galima isigyti ir kokia mazdaug kainyte jo?

Man iš braškių jis atėjo nelabai šviežias,bet aš ji praskiečiau su skysčių ir jis kaip švežutėlis thumbup.gif
Labai gražiai dažo,atskiria,pailgina ir blakstienos tokios išraiškingos wub.gif
Atsakyti
man laaabai patiko guerlain dvieju galu tusas wub.gif
siaip visada naudoju lancome hipnose, bet guerlain man bent dabar man geresnis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruteliux: 15 liepos 2008 - 13:48
HR Lash Queen ar YSL EFFET FAUX CILS? Mano blakstienus matėt ne kartą, reikia, kad su jomis būtų daroma viskas biggrin.gif Hypnose nusivylus buvau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 15 liepos 2008 - 17:03
QUOTE(Oliukė @ 2008 07 15, 13:17)

Man iš braškių jis atėjo nelabai šviežias,bet aš ji praskiečiau su skysčių ir jis kaip švežutėlis thumbup.gif
Labai gražiai dažo,atskiria,pailgina ir blakstienos tokios išraiškingos wub.gif

Kokiu skysčiu skiedei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 07 15, 17:02)
HR Lash Queen ar YSL EFFET FAUX CILS? Mano blakstienus matėt ne kartą, reikia, kad su jomis būtų daroma viskas  biggrin.gif  Hypnose nusivylus buvau.

Labai laukiu greitų atsiliepimų, ryt išvažiuoju, mirtinai reikia naujo tušo. Kad tik nusivalytų nesunkiai.
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 07 15, 18:02)
HR Lash Queen ar YSL EFFET FAUX CILS? Mano blakstienus matėt ne kartą, reikia, kad su jomis būtų daroma viskas  biggrin.gif  Hypnose nusivylus buvau.

man tai asmeniškai Lash Queen rolleyes.gif
YSL effet faux cils man jokio įspūdžio nepaliko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 07 16, 12:25)
man tai asmeniškai Lash Queen  rolleyes.gif
YSL effet faux cils man jokio įspūdžio nepaliko  ax.gif

Dėkui 4u.gif o šita, juo skirias leopardinis nuo paprasto auksinio? Ir baisu pirkt tokį brangų, ir norisi, nes ir hipnozium, ir dioriu ir chanelio inimitable nusivyliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 16 liepos 2008 - 12:58
QUOTE(solo @ 2008 07 16, 13:55)
Dėkui  4u.gif o šita, juo skirias leopardinis nuo paprasto auksinio? Ir baisu pirkt tokį brangų, ir norisi, nes ir hipnozium, ir dioriu ir chanelio inimitable nusivyliau.

leopardionio lyg spalva intensyvesnė mastau.gif
addicted abu bandžius, reiktų pas į ją kreiptis smile.gif
HR labiau tankina jei Chanel Inimitable, Hypnose išvis nesupratau kas per do nesusipratimas, o Dior'o tik Unlimited bandžius, tai patiko jei norėjos paprastų, bet ilgų blakstienų ax.gif
jei HR nepatingėt ir kelis kartus dažyt, tai blakstienos va tokios bigsmile.gif aš jaučiu į nieką jo nebemainysiu rolleyes.gif

tik iš pomedoro nepaleisk, jei nusipirksi ir nepatiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 07 16, 14:09)
tik iš pomedoro nepaleisk, jei nusipirksi ir nepatiks  biggrin.gif

nepaleisiu... nes visgi nusipirkau lorealio double extension biggrin.gif kažkada jis man labai gražiai dažė, o dar draugę su labai trumpom ir retom blakstienom susitikau, kaip tik buvo šiuo apsidažius, nu labai dailiai atrodė bigsmile.gif
Atsakyti
As siandien isigijau LANKOME Fatale-ziuresim rolleyes.gif
Atsakyti
Fatale tikras nesusipratimas,Virtuose-tepa paakius,greit džiūna. schmoll.gif Patys nereliausi - Hypnosius ir HR Lash Queen. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti