Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas - 8tema

tušas - mano kasdienybės dalis, tai galiu pasakyti, kad brangiausi yra tikrai ne visada geriausi ir atvirkščiai. Pavyzdžiui labai ilgą laiką naudojau LTU perkamus MF Classic look ir Dream look bei IsaDora tušus ir jie buvo super. Bandau ir brangius, tai kai kuriais teko nusivilt. Pvz nepatiko Lancome Flextencils Mascara - naujas buvo geras, o paskiau kai šiek tiek paseno, pradėjo byrėti unsure.gif user posted image

Labai patiko Christian Dior Ultimeyes, pirkau net tris kartus user posted image ir YSL Mascara Volume Effet Faux Cils ( Luxurious Mascara ) (naudoju jau antrą) user posted image

Beje, mano blakstienos visiškai ne problematiškos biggrin.gif

Atsakyti
man pvz captive eyes nepatiko,nes man atrodo nepasiseke ir atsiunte man pasensi,tai tokia kose kakzokia ir jau menuo nepraejo pasibaige, blink.gif o sakykit parfumeexpress'e tusai nepasibaigia greitai?ir kodel jie daug pigesni nei kristianoj ir sarmoj g.gif
Atsakyti
Indraja, o greitai tau YSL sudziuvo? nes kiek pamenu, paneles vis skusdavosi tuo.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2008 07 22, 14:22)
Parfum Exprese 89Lt

braskese dabar jam nuolaida 33$ thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 07 23, 23:52)
Indraja, o greitai tau YSL sudziuvo? nes kiek pamenu, paneles vis skusdavosi tuo..  unsure.gif

nea, na šiaip kai aš tušą tepuosi kiekvieną dieną, tai YSL man nespėjo sudžiūti - baigėsi biggrin.gif
Atsakyti
Mano favoritai biggrin.gif
first.gif HR Lash Queen
second.gif YSL Mascara Volume Effet Faux Cils
third.gif Mac Mascara X
Atsakyti
Gaila, kad HR Lash Queen nėra spalvotų tušų verysad.gif Man juodas kažkaip per tamsus, o rudas atsibodęs ax.gif dabar, kai vasara ir veidas įdegęs, norisi spalvotų tušų, dbr naudoju YSL pilšvai žalią ir burgundy, tai thumbup.gif su žalsvai pilkšvu tušu akis tokios romantiškos ir svajingos wub.gif o su burgundy ryškios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 07 24, 10:05)
Mano favoritai biggrin.gif
first.gif  HR Lash Queen
  third.gif Mac Mascara X

papasakok apie šį blush2.gif kaip tik jis atkeliauja pas mane.. ir kokios tavo blakstienos? rolleyes.gif
Atsakyti
As turiu taip pat loreal beauty tubes.tai esu dazius kokiu 3 kartus. doh.gif nu nepatiko visgi jis man.blakstienu tikrai is penkiu po jo lieka tik trys lotuliukas.gif tai kas kad trys ilgos doh.gif o ir nusivalymas man jo tai irgi tikras kosmaras g.gif doh.gif

a kazkas klause kuo tusiukus skiedzia, tai as ilasinu distiliuoto vandenuko.manau jis labiausiai tinka siam reikalui.ir tusiukas vel kaip naujas blush2.gif ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(purpurinė @ 2008 07 24, 12:13)
papasakok apie šį  blush2.gif  kaip tik jis atkeliauja pas mane.. ir kokios tavo blakstienos? rolleyes.gif

Mano blakstienos nėra labai ilgos,bet ilgos biggrin.gif lotuliukas.gif riestos,tai šis tušas paryškina jas,gražiai dažo,atskiria biški,duoda apimties. Labai lengvai dažosi mirksiukas.gif
Atsakyti
mano metu atradimas
user posted image wub.gif
wub.gif Guerlain juodas tusas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miss devil: 24 liepos 2008 - 14:40
quote=Oliukė,2008 07 24, 09:05]Mano favoritai biggrin.gif
first.gif  HR Lash Queen
  third.gif Mac Mascara X
[/quote]

user posted image[Yves Saint Laurent - Mascara Volume Effet Faux Cils ( Luxurious Mascara ) - # 06 Deep Night 7.5ml/0.25oz
Laukiu iš braškių šio tušo. Rinkausi spalvotą, nes juodas jau nusibodo.
Mano pirmas blynas visomis prasmėmis - pirmas užsakymas braškėse ir pirmas brangesnis tušas. Visada naudojausi MAX Faxtor.
Mano blakstienos problematiškos. Šviesios, retos ir visokios kitokios, bet užsakymas padarytas, jau viskas. Išbandysim pasakysim ar gerai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 24 liepos 2008 - 14:53