Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas - 8tema

QUOTE(Victoria'S'ecret @ 2008 07 17, 13:16)
Fatale tikras nesusipratimas,Virtuose-tepa paakius,greit džiūna. schmoll.gif Patys nereliausi - Hypnosius ir HR Lash Queen. wub.gif  wub.gif  wub.gif

Skonio reikalas, aš kaip lydausi dėl fatale ir lash queen (šiuo metu turiu leopardinį, bet man visis tie tušai, kur itin juodi atseit, tokie neatrodo hihihi.gif).
Taip ir varijuoju tarp minėtų dviejų vis laukiu kokio kito stebuklo, užeinu čia, ale jokių prošvaisčių kol kas kaip matau biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Vitulka @ 2008 07 16, 14:09)
jei HR nepatingėt ir kelis kartus dažyt, tai blakstienos va tokios  bigsmile.gif aš jaučiu į nieką jo nebemainysiu  rolleyes.gif

Šitas postas galutinai įtikino, kad man labai reikia šito tušo lotuliukas.gif
Nusipirkau leopardinį, nekantrauju rytoj išbandyt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 17 liepos 2008 - 23:36
QUOTE(Finna @ 2008 07 18, 00:35)
Šitas postas galutinai įtikino, kad man labai reikia šito tušo lotuliukas.gif 
Nusipirkau leopardinį, nekantrauju rytoj išbandyt bigsmile.gif

ojej biggrin.gif
jei netiks gausiu velnių arba iš pomedoro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 07 17, 23:51)
ojej  biggrin.gif
jei netiks gausiu velnių arba iš pomedoro  biggrin.gif

Nu va, ką tik pasidažiau bigsmile.gif Iš pomidoro negausi biggrin.gif
Blakstienos atrodo įspūdingai- ilgos ilgos ir tokios tankios wub.gif Žinojau, kad turiu nemažai blakstienų, bet kad tiek thumbup.gif
Minusėlis tik tas, kad labai daug tepliojaus, kol išgavau tokį efektą. Bet taip turbūt dėl to, kad tušas dar šviežias, nes skystas labai, tai gal kai šiek tiek patirštės bus išvis ax.gif
Žodžiu, dabar esu baisulingai patenkinta, blakstienos tikrai kaip kokios karalienės lotuliukas.gif Tikiuosi vėliau nenuvils cool.gif
Atsakyti
Kadaise man patys pačiausi buvo MF masterpiece max, bet kai nusipirkau YSL faux cils... Fantastika thumbup.gif Niekam neatiduosiu!!!
Atsakyti
mergaites, gal zinote kaip ir kuo lengvai nuvalyti Loreal double extension beauty tubes? blink.gif nes man kazkoks nesusipratimas, net ir kaip reklamuojama siltas vanduo neperlengviausiai nuplauna unsure.gif o ir dazytis dar per kelias dienas juo neismokau - blakstienu vienetai atrodo cool.gif jauicu teks vel grizti prie MF Masterpiece arba pabandyti jusu cia giriama hR lah queen
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2008 07 21, 19:11)
mergaites, gal zinote kaip ir kuo lengvai nuvalyti Loreal double extension beauty tubesblink.gif nes man kazkoks nesusipratimas, net ir kaip reklamuojama siltas vanduo neperlengviausiai nuplauna unsure.gif o ir dazytis dar per kelias dienas juo neismokau  - blakstienu vienetai atrodo  cool.gif  jauicu teks vel grizti prie MF Masterpiece arba pabandyti jusu cia giriama hR lah queen

man tubeles irgi nepatiko doh.gif stovi nenaudojamos- vis pabandau- gal patiks,bet ne- labai jau retos blakstienos lyginant su bet kurio MF tuso rezultatu blush2.gif pailgina tai gal ir neblogai, bet kad ir ilgos trys blakstienos graziai neatrodo lotuliukas.gif o del nuvalymo tai man visai normaliai nusiplauna siltu vandeniu visa veida beplaunant ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bliuskė @ 2008 07 21, 15:05)
Kadaise man patys pačiausi buvo MF masterpiece max, bet kai nusipirkau YSL faux cils... Fantastika  thumbup.gif  Niekam neatiduosiu!!!

man sitie du irgi superiniai smile.gif faux cils labiau isryskina ir pailgina uz masterpiece, bet masterpiece labai graziai atskiria

jau susigundziau ir HR feline blacks wub.gif gal jis bus geresnis uz abu situos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 07 21, 23:21)
man tubeles irgi nepatiko doh.gif  stovi nenaudojamos- vis pabandau- gal patiks,bet ne- labai jau retos blakstienos lyginant su bet kurio MF tuso rezultatu blush2.gif  pailgina tai gal ir neblogai, bet kad ir ilgos trys blakstienos graziai neatrodo lotuliukas.gif  o del nuvalymo tai man visai normaliai nusiplauna siltu vandeniu visa veida beplaunant ax.gif

tai man ir tik vandeniu nusiplauna, bet kad veida tada tenka vos ne 30min.plauti biggrin.gif nuplausiu ir oda visa kita karta lotuliukas.gif lotuliukas.gif jauciu reiks eiti pasiieskoti HR lash queen isgirtojo rolleyes.gif
Atsakyti
Kur yra pirkti HR Ladh Queen ir kokia jo kaina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Heidė @ 2008 07 22, 14:45)
Kur yra pirkti HR Ladh Queen ir kokia jo kaina?  4u.gif

Parfum Exprese 89Lt
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2008 07 22, 14:22)
Parfum Exprese 89Lt

o gal londonietes zino, kur londone ji galima butu rasti??? kazkaip nelabai norisi maltis per visas parduotuves blush2.gif
Atsakyti