Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika vaikam ir paaugliam

Mano dukrai 10, ji labai nori dažytis, bet aš lotuliukas.gif neleidžiu, dėl karatis baramės. Nu man negražu, kai tokio amžiaus mergaitės vaikšto prisidažiusios. Na aišku, tai tik mano nuomonė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Uliuliuska @ 2007 02 08, 16:36)
Niekas nesako, kad dazomes kasdien, jeigu mergaite pasigrazino mamos pagalba du kar per metus, kas cia nenormalaus, pvz, plaukus pablizgina. O seselius naudojam skyrtus vaikams 7-12 metu, pirktus ne Maximoj, o kosmetikos parduotuvei.

Nu, as irgi savo septynmetes dukros nepridazau, kad atrodytu, kaip barbe. Rytais su lupu balzamu pasidazo lupytes, nes truputi skilineja ir siaip nori, nes mato, kad vyresnioji blizginasi lupas. O seselius dazosi tik eidama i gimtadieni ar pan. ir dazosi ne pati, o padazau as ax.gif
Atsakyti
mano dukrai 11 metų ir ji visai nenori dažytis, nes pati internete prisiskaičius, klad dažai labai sendina odą...ir paskui kai praeina daug laiko tai oda būna susiraukšlėjusi ir t.t. ji net prieš koncertus nesidažo iš viso thumbup.gif
Atsakyti
o gal kas zino kiek tas Eucerin valiklis kainuoja ir kur galima ieskoti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolina~ @ 2007 02 17, 21:03)
o gal kas zino kiek tas Eucerin valiklis kainuoja ir kur galima ieskoti?  rolleyes.gif

Eurovaistinei 4u.gif
Atsakyti
aciu o gal galetumet pasakyti bent apytiksle kaina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolina~ @ 2007 02 17, 21:20)
aciu o gal galetumet pasakyti bent apytiksle kaina?  4u.gif

Apie 25 litukus kainuoja.
Atsakyti
mano dukra tai nori labai tos paauglystės tai spaudinėja tuos spuogus kai iškyla, kad daugiau atsirastų biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maziux2 @ 2007 02 18, 17:05)
mano dukra tai nori labai tos paauglystės tai spaudinėja tuos spuogus kai iškyla, kad daugiau atsirastų biggrin.gif  lotuliukas.gif

blink.gif Pirmą sykį girdžiu, kad kas nors norėtų spuogų... doh.gif Laikas mamytei imtis aiškinamojo darbo. mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniskei 13m.Dabar ji kartais pries eidama i mokykla pasitepa vazelinu lupas ir tusu pasidazo.As nieko blogo tame nematau.Per sventes ir seseliu patepa,bet neryskiai.
Mano nuomone vaiko dazymasis priklauso ir nuo mamos.Ka mergaite mato nuo mazens.Jei mama kilogramais kraunas kosmetikos tai ir paugle spakliuosis save.Tai grynai seimos kultura.

O 7-m.mergyte truputi pagrazint PER DIDZIASES SVENTES kodel gi ne?Tai vaikui tik labaiu pakels sventine nuotaika.

Svarbu kad paugles naudotu kokybiska kosmetika ir neskrautu pudros.
As savo merginai perku "The body shop"kremus ir kosmetika.Nes tai naturalus produktai.
Atsakyti
Ačiū Paja ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karolina~: 19 vasario 2007 - 20:12
QUOTE(maziux2 @ 2007 02 18, 18:05)
mano dukra tai nori labai tos paauglystės tai spaudinėja tuos spuogus kai iškyla, kad daugiau atsirastų biggrin.gif  lotuliukas.gif

aha ir kad randai visam gyvenimui liktu,o dar infekcija inestu lotuliukas.gif ptrotingas sprendimas thumbup.gif
Papildyta:
Mano 13 mete naudoja pieneli ARTISRY jautriai odai.1 karta i savaite garo valomja kauke ant vietu kur inkstiros ir spogai atsiranda.Ir keleta kartu i diena patepia spogelius irgi ArTistry gydomaja priemone nuo spuogu.Laaabai padeda thumbup.gif
Atsakyti