Del tu pabraizymu-tai jie tikrai linke daugintis,kaip tik nuplaunu masina tai ir susinervuoju...
Statau masina prie darbo (statmenas parkavimas),tai retkarciais randu pabraizyta ir dar dazus kitos masinos ant savo sonu,tuoj ne juoda o marga bus,jei ir toliau taip...

QUOTE(denaxa @ 2008 07 01, 22:11)
Del tu pabraizymu-tai jie tikrai linke daugintis,kaip tik nuplaunu masina tai ir susinervuoju...
Statau masina prie darbo (statmenas parkavimas),tai retkarciais randu pabraizyta ir dar dazus kitos masinos ant savo sonu,tuoj ne juoda o marga bus,jei ir toliau taip... 

Ale tikra tiesa. Aš jau pirmą vairavimo saveitę po darbo išėjus radau veidrodėlį nudaužtą, Parvažiavau tamsoj ir lyjant su vienu

QUOTE(Atogrąža @ 2008 07 02, 01:41)
vat ir dūmoju kartais, jei aš, tokia žalia būdama kol kas nieko niekam neužkliuvau, kur tų asų akys? Ar jau pavažinėjus metus kitus tiek pofig viskas palieka

o gal čia ir ne asai įvažiuoja?

O man pirmadienis kokia nelaiminga diena buvo. Sulaužiau buferį
Tikėkimės, kad Kasko draudimas apmokės, nes kitaip liksiu visai basa, nes kai sužinojau kiek kainuotų pirkti naują, tai
Vat ir parkuokis taip kaip šalia stovinčios mašinos. Nu nuo žioplumo vaistų nėra. Bet ir pas mus parkavimosi aikštelėse bordiūrų aukštis
Ech, nusivyliau savimi kaip vairuotoja.

Sveikos
su kokių aš asilu degalinėj susiduriau
:
reiškias važiuoju į vietą degalų piltis, eilės nėra.. ir atlekia atbuliniu ant didelio greičo į tą mano narvelį
jis matyt nenorėjo stovėti eilėj, nes iš kitos pusės buvo po kelias mašinas
vos manęs nekliūdė ir dar man prie smilkinio pirštu sukioja
gerai, kad prisiminiau kad esu maža, o tai eičiau razborintis su tuo diedu
vėliau pilicijos mašina atvažiavo, tai buvau besugalvojusi eiti skųsti, bet kadangi buvau viena, ir liūdininkų nelabai būčiau radus, tai pabijojau
tokius chuliganus prie sienos ir sušaudyti

reiškias važiuoju į vietą degalų piltis, eilės nėra.. ir atlekia atbuliniu ant didelio greičo į tą mano narvelį

vėliau pilicijos mašina atvažiavo, tai buvau besugalvojusi eiti skųsti, bet kadangi buvau viena, ir liūdininkų nelabai būčiau radus, tai pabijojau

na va uzsirasiau i vairavimo mokykla, ir dar pirma pamoka siandien

QUOTE(malvea @ 2008 07 02, 15:18)
niu va.. jau gera pradžia

QUOTE(Nestta @ 2008 07 02, 14:20)
menesiukas du ir jei viskas ok - su mumis vazinet kartu galesi

QUOTE(Čerčikas @ 2008 07 02, 15:10)
Sveikos
:
jis matyt nenorėjo stovėti eilėj, nes iš kitos pusės buvo po kelias mašinas
vos manęs nekliūdė ir dar man prie smilkinio pirštu sukioja
gerai, kad prisiminiau kad esu maža, o tai eičiau razborintis su tuo diedu
tokius chuliganus prie sienos ir sušaudyti 

nu zinok mane tokie asilai irgi nervina

QUOTE(illiusion81 @ 2008 07 02, 18:55)
nu zinok mane tokie asilai irgi nervina
viena kart parkuojuos sau atbula prie parduotuves, o kazkoks debilas atleke ir ikiso priekiu i ta mano nusimatyta vieta
gerai kad bliamba pamaciau ir sustabdziau laiku- dar buciau kalta likus- nes atbula vaziavau
bet kaip pikta buvo- teko vaziuot kitos vietos ieskot- nu bet nelipsi gi aiskintis su tokiais, dar i galva gali gaut netycia 

Verkiu gatveje buna taip,kad ir trise i viena atsilaisvinusia vieta pretenduojam,kai taip buna,as jau varau priekiu,nes jau esu pamokyta

O visokius nekulturingus skubancius asilus labai megstu uzspausti retkarciais,pries autobusa labai nepasokines