Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

nebijok, po liepos 1 ramiau bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Del tu pabraizymu-tai jie tikrai linke daugintis,kaip tik nuplaunu masina tai ir susinervuoju... doh.gif Statau masina prie darbo (statmenas parkavimas),tai retkarciais randu pabraizyta ir dar dazus kitos masinos ant savo sonu,tuoj ne juoda o marga bus,jei ir toliau taip... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 07 01, 22:11)
Del tu pabraizymu-tai jie tikrai linke daugintis,kaip tik nuplaunu masina tai ir susinervuoju... doh.gif Statau masina prie darbo (statmenas parkavimas),tai retkarciais randu pabraizyta ir dar dazus kitos masinos ant savo sonu,tuoj ne juoda o marga bus,jei ir toliau taip... blink.gif

Ale tikra tiesa. Aš jau pirmą vairavimo saveitę po darbo išėjus radau veidrodėlį nudaužtą, Parvažiavau tamsoj ir lyjant su vienu doh.gif Nu kaip apmaudu buvo, kad pati įsiparkuoji tvarkingai, kad tikrai tarp linijų, nieko neužkliūni, niekam netrukdai, o paskui še doh.gif O dabar jau baigiu įprast. Ir sparną biškumyti įlenktą radau (gerai, kad tokioj chitroj, nematomoj vietoj, supratau tik, kai keleivio durelių nebėjo atidaryt lotuliukas.gif ) ir šonas visai jau taip matomai nubrėžtas, ir iš grotelių gabaliukas išlaužtas doh.gif vat ir dūmoju kartais, jei aš, tokia žalia būdama kol kas nieko niekam neužkliuvau, kur tų asų akys? Ar jau pavažinėjus metus kitus tiek pofig viskas palieka dirol.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 02 liepos 2008 - 00:43
QUOTE(Atogrąža @ 2008 07 02, 01:41)
vat ir dūmoju kartais, jei aš, tokia žalia būdama kol kas nieko niekam neužkliuvau, kur tų asų akys? Ar jau pavažinėjus metus kitus tiek pofig viskas palieka dirol.gif  g.gif

o gal čia ir ne asai įvažiuoja? g.gif o šiaip tiems vadinamiems asams gi sparnai kai užauga, tai per juos nieko nemato cool.gif
Atsakyti
O man pirmadienis kokia nelaiminga diena buvo. Sulaužiau buferį verysad.gif cry.gif Tikėkimės, kad Kasko draudimas apmokės, nes kitaip liksiu visai basa, nes kai sužinojau kiek kainuotų pirkti naują, tai doh.gif Vat ir parkuokis taip kaip šalia stovinčios mašinos. Nu nuo žioplumo vaistų nėra. Bet ir pas mus parkavimosi aikštelėse bordiūrų aukštis irnesakyk.gif mastau.gif Ech, nusivyliau savimi kaip vairuotoja.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
su kokių aš asilu degalinėj susiduriau bash.gif:
reiškias važiuoju į vietą degalų piltis, eilės nėra.. ir atlekia atbuliniu ant didelio greičo į tą mano narvelį blink.gif jis matyt nenorėjo stovėti eilėj, nes iš kitos pusės buvo po kelias mašinas doh.gif vos manęs nekliūdė ir dar man prie smilkinio pirštu sukioja blink.gif gerai, kad prisiminiau kad esu maža, o tai eičiau razborintis su tuo diedu doh.gif
vėliau pilicijos mašina atvažiavo, tai buvau besugalvojusi eiti skųsti, bet kadangi buvau viena, ir liūdininkų nelabai būčiau radus, tai pabijojau blush2.gif tokius chuliganus prie sienos ir sušaudyti cool.gif
Atsakyti
na va uzsirasiau i vairavimo mokykla, ir dar pirma pamoka siandien 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 07 02, 15:18)
na va uzsirasiau i vairavimo mokykla, ir dar pirma pamoka siandien 4u.gif

niu va.. jau gera pradžia 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2008 07 02, 14:20)
niu va.. jau gera pradžia 4u.gif  mirksiukas.gif

menesiukas du ir jei viskas ok - su mumis vazinet kartu galesi mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
duok die, kad ne ilgiau user posted image
Atsakyti
QUOTE(Čerčikas @ 2008 07 02, 15:10)
Sveikos 4u.gif
su kokių aš asilu degalinėj susiduriau bash.gif:
reiškias važiuoju į vietą degalų piltis, eilės nėra.. ir atlekia atbuliniu ant didelio greičo į tą mano narvelį blink.gif jis matyt nenorėjo stovėti eilėj, nes iš kitos pusės buvo po kelias mašinas doh.gif  vos manęs nekliūdė ir dar man prie smilkinio pirštu sukioja blink.gif  gerai, kad prisiminiau kad esu maža, o tai eičiau razborintis su tuo diedu doh.gif
vėliau pilicijos mašina atvažiavo, tai buvau besugalvojusi eiti skųsti, bet kadangi buvau viena, ir liūdininkų nelabai būčiau radus, tai pabijojau blush2.gif  tokius chuliganus prie sienos ir sušaudyti cool.gif

nu zinok mane tokie asilai irgi nervina doh.gif viena kart parkuojuos sau atbula prie parduotuves, o kazkoks debilas atleke ir ikiso priekiu i ta mano nusimatyta vieta blink.gif gerai kad bliamba pamaciau ir sustabdziau laiku- dar buciau kalta likus- nes atbula vaziavau doh.gif bet kaip pikta buvo- teko vaziuot kitos vietos ieskot- nu bet nelipsi gi aiskintis su tokiais, dar i galva gali gaut netycia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 07 02, 18:55)
nu zinok mane tokie asilai irgi nervina doh.gif  viena kart parkuojuos sau atbula prie parduotuves, o kazkoks debilas atleke ir ikiso priekiu i ta mano nusimatyta vieta blink.gif  gerai kad bliamba pamaciau ir sustabdziau laiku- dar buciau kalta likus- nes atbula vaziavau doh.gif  bet kaip pikta buvo- teko vaziuot kitos vietos ieskot- nu bet nelipsi gi aiskintis su tokiais, dar i galva gali gaut netycia blush2.gif

Verkiu gatveje buna taip,kad ir trise i viena atsilaisvinusia vieta pretenduojam,kai taip buna,as jau varau priekiu,nes jau esu pamokyta doh.gif O viena karta vienas bachuras norejo statyti atbuliniu,o as tuo metu is kitos gatves puses priekiu privariau,tai mes abu visiskai uzblokavom eisma gatveje (o ten trulas vaziavo) ir atsidare langus gincijomes,kuris ilgiau tos vietos laukem lotuliukas.gif Bet kadangi mano masina buvo gatve uzblokavus ir nebeturejau kur trauktis tai as ir pasistaciau lotuliukas.gif Ziauri kova del vietos po saule lotuliukas.gif

O visokius nekulturingus skubancius asilus labai megstu uzspausti retkarciais,pries autobusa labai nepasokines smile.gif Vienas toks neperseniausiai sugalvojo antra juosta pasidaryti man is kaires siauroj gatvelej,as jam pypinu ir rodau kad nelistu,as kairen suku,o jis man spyga ir rodo kad jam tiesiai,as tada jam rodau kad eiles galas va ten... privariau masina prie priekyje stovejusios taip kad jis neuzlistu,ir reikejo matyti,kaip zmogelis mikliai nese kudasiu atbuliniu kai pradejau posuki isimineti lotuliukas.gif ir spygas rodyt pamirso lotuliukas.gif juk motera uz vairo tas pats kas bezdzione su granata,o dar masina didele lotuliukas.gif
Atsakyti